2022: het jaar dat de rest van ons leven zal bepalen

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Hopelijk wordt 2022 het jaar dat de grote massa de corona leugenballon doorprikt. Van 3 weken lockdown om de ziekenhuizen niet te overbelasten en om de ouderen beschermen, beginnen we nu aan het derde jaar van deze lockdown. Volgens ons wordt 2022 het beslissende jaar: als in de loop van dit jaar het corona-narratief niet doorprikt wordt, vrezen we dat de elite gaan winnen en dan is het game over. Vluchten kan niet want dit is een wereldwijde coup.

Niettegenstaande alles blijven we relatief optimistisch. Er is licht aan het einde van de tunnel, maar eerst moeten we nog een paar maanden door een inktzwarte tunnel. De elite weten dat het coronaverhaal op zijn laatste benen loopt. Die gaan de komende maanden alles op alles zetten om hun plannen door te drijven. Die weten ook dat als we richting de lente gaan er automatisch terug minder zieken gaan zijn en dat het dan heel moeilijk zal worden om nog strengere maatregelen te pushen. Zeker wetende dat het draagvlak onder de bevolking helemaal aan het afbrokkelen is. Maar zo ver zijn we nog niet. Dus wat mogen we de komende maanden verwachten?

vuurwerk4235235

Ze gaan sowieso blijven pushen voor meer prikken. Of dit nu wetenschappelijk verantwoord is of niet. Die prik(ken) moet(en) en zal (zullen) er komen. Om mensen te pushen zal het CST in tijd beperkt worden en komen te vervallen indien mensen hun volgende prik niet gaan halen. Invoering van 2G of zelfs 1G ligt zeker op tafel. Er zullen nog meer onzinnige regeltjes bedacht worden om het de ongevaccineerden (mensen met maar 2 prikken zullen ook als ongevaccineerd beschouwd worden) het leven zo zuur mogelijk te maken. De MSM zal nog meer zijn best doen om tweedracht de zaaien tussen de gevaccineerden en ongevaccineerden.

Een algemene vaccinatieverplichting voor gans de bevolking zien we niet direct gebeuren. Heeft op tafel gelegen maar daar is de regering al op moeten terugkomen omdat dit op dit ogenblik juridisch niet haalbaar is. Ze zullen zeker blijven pushen voor een verplichte vaccinatie in de zorg en dit proberen uit te breiden naar andere beroepen waar er veel contact is met mensen (leerkrachten? horeca? winkeliers?).

Er is in ieder geval een bom gelegd onder de PCR-test, de test die gans het beleid bepaalt. De CDC, het Amerikaanse Sciensano heeft de noodgoedkeuring voor de PRC-test ingetrokken. In Amerika mag deze test vanaf heden niet meer gebruikt worden omdat deze geen onderscheid maakt tussen het SARS-CoV-2 (covid) en het influenza (griep) virus. Eén van de eerste zaken die nadien in de VS gebeurde, was dat de quarantaineregels versoepeld worden.

“The latest updated CDC guidelines don’t require testing at the end of isolation because PCR tests can stay positive for upto 12 weeks” – CDC Director Dr. Rochelle Walensky

“Volgens de laatste richtlijnen van het CDC is testen op het einde van de isolatie niet meer nodig omdat de PCR testen tot 12 weken (na een besmetting) positief kunnen blijven” – CDC Directeur Dr. Rochelle Walensky

Heel toevallig vindt er ook hier bij spoed een digitaal overlegcomité plaatst, waar men ook beslist om de quarantaineregels te versoepelen. Hilarisch als je eerst leest dat mensen zich dagelijks moeten testen m.b.v. een zelftest. Om nadien Marc Van Ranst te horen verkondigen dat die zelftest de omicronvariant niet goed detecteert. U weet wel: die verschrikkelijk besmettelijke nieuwe variant die de meeste mensen niet meer dan een snotneus bezorgt. Het valt ons meer en meer op dat de “experts” elkaar meer en meer tegenspreken. Of dat ze vandaag het ene zeggen en morgen het andere.



Dr. Fauci, de Amerikaanse Marc Van Ranst vertelt hier letterlijk dat de meeste kinderen die in het ziekenhuis belanden opgenomen worden met corona en niet door corona. Zo worden ze bv. opgenomen voor een gebroken been waar ze ook positief testen. Reden van de opname was een botbreuk, maar omdat ze positief testen op basis van een test die zelfs geen onderscheid kan maken tussen de griep en corona, vallen ze onder de noemer corona. Waarom zou dit anders zijn hier in België en in andere landen?

Wat we u met zekerheid kunnen vertellen is dat de mensen de huidige gang van zaken kots- maar dan ook kotsbeu zijn. Zelfs als we spreken met mensen die helemaal niet wakker zijn krijgen we de reactie dat het genoeg geweest is. Het lijkt alsof covid het enige is wat nog bestaat. Zoals we in een vorig artikel al schreven heeft het verleden uitgewezen dat een overheid zijn bevolking 3 jaar aan een stuk kan beliegen. Na 3 jaar is het game over. We starten nu aan jaar 3 en oh, hoe is de reactie van mensen verandert.

Als we een jaar geleden op social media een kritische opmerking plaatsten bij een nieuwsbericht werden we afgemaakt. De tel verloren van hoe vaak mensen ons dood wensten, of wensten dat we op onze buik aan de beademing zouden komen liggen. Gaat u nu eens de reacties lezen op social media bij nieuwsberichten van VRT en VTM. Er zijn bijna geen reacties van mensen die nog akkoord gaan met dit beleid. Meer zelfs. Als er nu iemand is die de maatregelen toch nog verdedigt dan zijn het net deze mensen die nu op hun donder krijgen.

Even geleden de grote betoging in Brussel. Volgens de MSM 35.000 betogers. Volgens de organisatoren waren het er 100.000. Sindsdien is het iedere week wel ergens een betoging. Het weer zal een grote rol spelen, maar mogelijk wordt de betoging van 23 januari de grootste betoging ooit in ons land. Niet voor niets dat de politie weer hardhandig ingeklopt heeft op de betogers in Nederland. De politie ging daar zo hardhandig te keer dat het wereldnieuws werd dat ook overal veroordeeld werd wegens het extreme geweld. Hoe ontmoedig je mensen om te komen betogen? Inderdaad, zonder reden hardhandig optreden om zo veel mogelijk mensen af te schrikken. De MSM zwijgt dit dood, minimaliseert alles en plaatst de betogingen in een slecht daglicht maar dit is niet meer tegen te houden. Als je de onafhankelijke mediakanalen niet volgt, zie je er niets van. Maar er zijn al maanden aan een stuk grote betogingen gaande wereldwijd. Er komen er ook altijd meer en meer en die worden groter en groter.

We hebben ook de verhalen gelezen over martial law. We hebben er zelf een artikel aan gewijd. We beginnen meer en meer te geloven dat dit verhaal over een wereldwijde martial law de wereld ingestuurd is door de elite om mensen te ontmoedigen om ze weg te houden om te gaan betogen. Ondertussen hebben die elite zo veel schrik dat ze massaal bunkers aan het laten bouwen zijn.

Dan zitten we nog met de doomberichten dat binnen nu en X aantal tijd iedereen die gevaccineerd is gaat doodvallen. Begrijp ons niet verkeerd. Er zijn al veel mensen gestorven t.g.v. de vaccinatie. Het is niet voor niets dat er in gans de EU oversterfte is. En er gaan zeker nog meer mensen sterven in de toekomst door complicaties. Maar als u nu rondkijkt naar uw omgeving. Hoeveel mensen kent u die gestorven zijn van covid? Hoeveel kent u er die gestorven zijn na hun vaccinatie? Waarschijnlijk weinig van beide. We kijken hier dus met argusogen naar. We sluiten zeker niet uit dat de komende jaren nog een boel mensen zullen overlijden door bijwerkingen van hun prikjes. Maar de overdadige sterfte waar al maanden voor gewaarschuwd wordt, blijft ons voorlopig bespaard.

Dus wat zijn de vooruitzichten voor 2022? Niemand kan de toekomst voorspellen. Ook wij niet. Wat als een paal boven water staat, is dat de elite de komende maanden alles, maar dan ook alles uit de kast gaan halen om er hun dystopische nieuwe wereldorde erdoor te drukken. Die hebben nog tijd tot april, mei. Tot na het jaarlijkse griepseizoen in het voorjaar. Tegen dan is hun tijd om en is het terug aan het volk. We geloven echt niet dat er tegen dan nog een groot genoeg draagvlak gaat zijn onder de bevolking. Een CST tijdens de zomer als er bijna geen zieken zijn? Mondmasker terwijl het daartegen meer dan duidelijk gaat zijn dat Omicron volledig ongevaarlijk is? Nog maar eens nieuwe variant? Wie gaat dat nog geloven?

Tegen dat we terug in het najaar zitten en mensen terug beginnen ziek worden, hebben we bijna 3 volle jaren met de covidhoax achter de rug. De elite zal dan mogelijk met iets totaal anders afkomen, maar het coronaverhaal loopt dit jaar nog zijn einde. Als de overheid bij dit beleid blijft gaat het verzet mogelijk ook niet vreedzaam meer blijven. Meer en meer mensen gaan beseffen dat ze voor niets 3 jaar van hun leven kwijt zijn. De kruik gaat te water tot ze barst. Die barst komt er sowieso in het najaar als onze onverkozen regering beslist om toch maar verder te proberen om verder het beleid uit te voeren dat ingefluisterd wordt door het World Economic Forum (WEF). Na lang aandringen kreeg Forum voor Democratie documenten boven water waarin duidelijk staat dat er overeenkomsten zijn tussen de Nederlandse regering en het WEF die bovendien juridisch afdwingbaar zijn. Denkt u dat het hier in België anders is met een Young Global Leader als premier. Of een koningin die jaarlijks op visite gaat naar de WEF-vergadering in Davos en die tevens in de raad van bestuur zit van de Schwabfoundation?

Als we echt oppositie hadden zoals in Nederland, had een partij als het Vlaams Belang al lang gelijkaardige vragen gesteld. De afgelopen 2 jaar hebben wel aangetoond dat hier in België helemaal geen oppositie is. Zoals we al schreven en zullen blijven schrijven: gans deze knoeiboel is veroorzaakt door onze politici (met de MSM als handlanger). De politiek is net het probleem. Die gaan dat nooit of te nimmer zelf oplossen. De oplossing moet van de bevolking zelf komen. Deze oplossing is ook heel simpel: burgerlijke ongehoorzaamheid.

Wij hopen dan ook van harte dat 2022 het jaar wordt van massale burgerlijke ongehoorzaamheid. De dag dat deze burgerlijke ongehoorzaamheid begint, is dit probleem binnen de 2 weken opgelost. Wat we ten stelligste hopen is dat eens deze hoax gedaan is, er ook echte veranderingen komen. Weg met de politiek, weg met de MSM. Als de bevolking dit terug laat passeren zoals we dit gewend zijn: een paar van de politici worden ontslagen, de rest biedt zijn excuses aan om dan gewoon verder te doen alsof er niets gebeurd is, zitten we binnen de kortste keren in de volgende crisis. Het afgelopen 2 jaar heeft bewezen dat onze overheid, onze politici, de wetenschap, onze gezondheidszorg en de MSM totaal niet te vertrouwen zijn. Nadat deze coronacrisis voorbij is, is het tijd om schoon schip te maken en om deze te volledig te vervangen. Een belangrijk onderdeel hiervan is iets waar we afgelopen maanden veel aandacht aan besteed hebben: autonomie. Mensen moeten terug leren om hun eigen verantwoordelijkheid op te nemen i.p.v. te vertrouwen op iemand anders die de kastanjes wel uit het vuur zal halen. De oplossing zit in uzelf. Niet in één of andere politicus of wetenschapper.

wakkernieuws.be
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 18 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers