By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Dr. Borger schrijft een brief naar Eurosurveillance – na 6 weken geen teken van leven

“Topviroloog”Profdoctor Marion Koopmans is in China aangekomen. Op zoek naar het nooit gevonden SARS-CoV-2 virus. Die mevrouw Koopmans! Zijn we zowat een jaar verder, de economie verwoest, een heel volk opgesloten, angstig en onwetend en dan gaat zij nog eens naar het bewijs op zoek?

Wedden dat mevrouw met het “virusisolaat” terug komt? De vlag kan uit, nog een prijsje gescoord….

De PCR test die zij heeft ontworpen en binnen 24 uur heeft laten “valideren” zonder dat er een hond naar heeft gekeken, is al door Dr. Borger en zijn team afgebrand tot onder het maaiveld, vandaar.

CORMAN-DROSTEN RETRACTION PAPER

Hoe het gedrocht ter wereld kwam.

    Toen Koopmans en Drosten c.s. de test ontwikkelden, had China hen geen virusisolaat vrijgegeven. Want dat hadden ze niet. Ze ontwikkelden de test op basis van een sequentie in een genenbank. China gaf hen een genetische sequentie zonder overeenkomstig viraal isolaat. Ze hadden een code, maar geen lichaam voor de code. Geen virale morfologie. Alleen een vodje papier dus….. Of zoals Koopmans donders goed weet en zelfs in het onderzoeksverslag heeft bevestigd:

    Op de vismarkt is het alsof je een paar graten krijgt en de visboer zegt ‘dat is je vis’. Het zou natuurlijk elke vis kunnen zijn… Het Corman-Drosten ontwerp is een totale misleiding, er zit niets van een of ander virus van een echte “COVID-19 patiënt” in. Het komt allemaal van bestaande genenbanken. En de stukjes van de virussequentie die er niet waren, hebben ze er gemakshalve bij verzonnen. Dat is geen wetenschap maar fraude.

    Ze hebben de gaten kunstmatig opgevuld om de mankementen te verdoezelen. Dat is wat genetica is; het is een code. Dus, het is ABBBCCDDD en je mist wat, wat je denkt dat EEE is, dus je propt het er simpel tussen… Dit gesjoemel is in feite hoe je een computervirus in elkaar flanst. Daar hebben we al eerder over bericht [LINK]

    Er zitten (minimaal) 10 fatale fouten in dit Drosten testontwerp … Maar in de kern hier komt het op neer: Er was geen virusisolaat om te valideren, maar dat deden ze wel. De PCR resultaten van de amplificatie kwamen helemaal niet overeen met een virusisolaat. Dit noemen ze wel eens “donutscience”, een veel toegepaste moeilijk te ontmaskeren wetenschappelijke methode van fraude. In het midden is er de leegte, het niets….. Het draait allemaal om de codes, genetica, en heeft niets met de werkelijkheid te maken…

    Er zijn sindsdien enkele onderzoekspapers gepubliceerd die beweren dat er virale isolaten zijn geproduceerd. Maar er zijn geen controles gemaakt en zijn niet peer-reviewed. Echte wetenschappers beginnen daar niet eens aan. Het CDC produceerde een document in juli … waar ze zeiden: “Hier is het virusisolaat. Maar wat hebben ze precies gedaan? Ze hebben bij welgeteld één persoon een neusmonster afgenomen. Eén persoon, die naar China was geweest en griepachtige symptomen had. Eén persoon. Vervolgens namen ze gemakshalve maar aan dat hij met [COVID-19] geïnfecteerd was….De hele zaak is een grote gatenkaas, opgevuld met bedenksels en aannames.

De conclusie van de recensie luidt:

    “Een beslissing om de fouten te erkennen die in de Corman-Drosten paper staan, heeft als voordeel dat het menselijke lijden in de toekomst kan worden geëlimineerd. Is het niet in het belang van Eurosurveillance om dit document in te trekken? De conclusie is toch duidelijk. Tegenover alle enorme ontwerpfouten en -fouten van het PCR-protocol die hier zijn beschreven, concluderen wij: Er is niet veel keuze meer in het kader van wetenschappelijke integriteit en verantwoordelijkheid.”

Zo kwam het gedrocht van Koopmans ter wereld.

Het had direct na de geboorte met het badwater moeten worden weggespoeld.

FRAUDE ET ABORTUS.

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 17 januari 2021

Jouw account

New World Order
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Agenda

Willekeurige partner