By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Dr. Hilde De Smet: Mondmaskers veroorzaken hypercapnie (CO2 opstapeling in het bloed)

De Vlaamse dokte Hilde De Smet postte een video waarin ze aantoont dat een mondmasker de CO2-waarden binnen dat masker in mum van tijd doet toenemen tot waarden die als zeer ongezond/onveilig voor het lichaam worden beschouwd.


coronavirus covid-2019 Girl in mask fear

Op de website onderzoekvaccins.nl staat:

Bij het dragen van een mondkapje ademen we een deel van uitgeademde lucht direct weer in. Hierdoor stijgt het percentage kooldioxide (CO2) in het bloed. Als het percentage CO2 in het bloed een grenswaarde overschrijd kan dat hypercapnie veroorzaken. Hypercapnie kan verschillende klachten geven, die in ernst kunnen toenemen als het CO2% stijgt. Van een milde duizeligheid en hoofdpijn tot hyperventilatie, hartritmestoornissen, desoriëntatie en verlies van bewustzijn. Bij extreme hypercapnie kan iemand in coma raken en zelfs overlijden.

350-1000 ppm is de normale concentratie in een huiskamer met voldoende verluchting. Vanaf daarboven spreekt men over een slecht verluchte ruimte met slechte luchtkwaliteit die leidt tot slaperigheidsklachten. Vanaf 2000-5000 ppm kan hoofdpijn, concentratieverlies en versnelde hartslag optreden. Meer dan 5000 ppm wordt als ongebruikelijk beschouwd, waarbij zuurstofgebrek en vergiftiging kan optreden.


.

Dokte De Smet demonstreerde in een video hoe snel het CO2 gehalte in een mondmasker toeneemt: dat gaat in een mum van tijd boven de 10.000 ppm!

Link naar de video op Bitchute.com.

De redactie

© Eindtijdklok

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 12 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

“Er gaan straks doden vallen!”, zeggen Agenten & ME-ers…
12 april 2021
Wie had dit gedacht tien jaar geleden. Wat een land is di...
Is het coronavirus gevaarlijk?
11 april 2021
Inderdaad
‘Long Covid’ geen reden voor coronamaatregelen
11 april 2021
Allemaal Q-koorts xD
Willekeurige partner