Dringend werk aan de winkel voor Niburu

imageAl ruim negen jaar is onze website in de huidige vorm en versie in de lucht en wat niemand had verwacht, hij doet het nog steeds.

Maar, aan de meeste dingen komt een einde en zo ook aan het leven van de website in de huidige set-up.

Wij zijn (uit noodzaak) gewend om met minimale middelen te werken, zowel professioneel als privé. Dat moet ook wel als je bezig bent met een missie die in de situatie zoals die is, alleen maar geld kost. De onmogelijkheid van advertentie-inkomsten en sociale media heeft het ook niet gemakkelijker gemaakt.


Wij, in de huidige redactie samenstelling, hebben nu acht jaar lang de huidige website iedere dag voorzien van nieuws, talloze problemen het hoofd geboden, iedere cent vele keren omgedraaid en werkzaamheden uitgesteld waar mogelijk en dat is heel lang goed gegaan.

Nu, echter, komen we op een punt dat de website dermate verouderd is dat deze niet lang meer zal kunnen blijven draaien volgens een aantal experts die we hebben geraadpleegd. Er zijn bijvoorbeeld nooit noodzakelijke updates gedaan, simpelweg omdat we daar geen geld voor hadden. De manier waarop de site is gebouwd is ook zodanig verouderd dat we relatief veel severruimte nodig hebben, wat ook kostbaar is.

Daarnaast krijgen we regelmatig klachten van lezers die zeggen dat de site slecht leesbaar is vanwege de kleurstelling en daarbij ook niet goed weergegeven wordt op de mobiele apparaten die iedereen tegenwoordig gebruikt. Het "grappige" is dat als we een klager krijgen en wij vertellen dat de reden dat we de website niet verbeteren is omdat we geen geld hebben, het opeens doodstil wordt. We willen daarbij de ene supporter die we al jaren hebben heel hartelijk bedanken en een andere die we sinds een maand hebben mogen verwelkomen ook.

Wij zijn inmiddels in contact gekomen met een professioneel bedrijf dat alle bovenstaande problemen kan en wil oplossen en ons ook financieel niet het vel over de neus wil trekken, maar uiteraard hangt daar desondanks een prijskaartje aan.

Zij zullen dan de complete migratie van de oude website (inclusief enorme database) naar een volledig up to date website die er heel herkenbaar uit zal blijven zien, verzorgen. Ook zal de leesbaarheid worden verbeterd en zal de site responisve worden waarmee deze goed leesbaar zal worden op alle mobiele apparaten (ook tablets). De uiterlijke vorm zal dan wel iets veranderen, maar wel heel herkenbaar blijven.

Het totale bedrag hiervoor komt op 2.500 euro en dat is geld dat wij niet hebben en daarom roepen wij de hulp van onze lezers in. Noem het een soort interne crowdfunding om dit project te kunnen uitvoeren, waarna we hopelijk weer jaren vooruit kunnen.

Wel hopen we dat we daarna er ook wat vaste supporters aan mogen overhouden waarmee we dan de noodzakelijke updates kunnen uitvoeren van tijd tot tijd, onderhoud van de site dus, waardoor we niet over een aantal jaren weer met hetzelfde probleem te maken krijgen.


Wat we dan ook nu vragen aan onze lezers is om ons te helpen dit van de grond te krijgen.

De coördinatie van dit project wordt uitgevoerd door Stichting Heel de Wereld en mensen die willen helpen kunnen hun bijdrage storten op bankrekening NL93INGB0007443969 ten name van Stichting Heel de Wereld onder vermelding van: Donatie migratie Niburu.co.

We zullen uiteraard verslag uitbrengen van de resultaten en zodra we voldoende geld binnen hebben, kan het project van start.

Ook zullen we deze oproep gedurende een periode op de voorpagina houden zodat we ook mensen die niet elke dag langskomen kunnen bereiken.

Als er tips zijn zoals aangaande functionaliteit bijvoorbeeld, dan zijn we daar ook blij mee en die kunnen per email gestuurd worden naar redactie(apenstaart)niburu.co. We doen onze best zoveel mogelijk rekening met iedereen te houden.

Alle support, groot of klein, is welkom en wordt gewaardeerd.


Alvast bij voorbaat onze hartelijke dank!

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner