Duitse advocaat opgesloten in psychiatrische afdeling nadat ze had opgeroepen tot verzet tegen ‘ongrondwettelijke’ Covid-19-lockdown

Een Duitse specialist in medische wetgeving die een rigoureuze strijd begon tegen door de overheid opgelegde coronavirusvergrendelingsregels, werd naar een instelling voor geestelijke gezondheidszorg gebracht nadat ze de vrees had geuit dat ze het doelwit was van ‘moordenaars’.

Beate Bahner had herhaaldelijk beweerd dat de maatregelen die Berlijn had genomen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan, niets minder dan de constitutionele orde van het land zelf bedreigden. De advocaat uit de Duitse stad Heidelberg werd gedwongen een paar dagen op een lokale psychiatrische afdeling door te brengen nadat haar ontmoeting met de politie vreselijk mis was gelopen.

Ze stond al onder politieonderzoek naar “oproepen tot een illegale actie” nadat ze Duitsers had aangespoord om afgelopen zondag een landelijke demonstratie te houden tegen de afsluiting – in weerwil van het verbod op openbare bijeenkomsten.

Bahner belde zondag zelf de politie toen ze bang was dat een auto die haar eigen auto op een parkeerplaats schijnbaar had geblokkeerd, zou kunnen worden bestuurd door ‘moordenaars’ die waren gestuurd om haar op te jagen. Toen de agenten arriveerden, vertelde ze dat ze zich vervolgd voelde.

Wat er daarna gebeurde, werd door de advocaat beschreven als een soort nachtmerrieachtige beproeving.

De politie boeide haar en duwde haar op de grond ‘met brute kracht’, zei Bahner, in een audio-opname die aan haar werd toegeschreven en die sindsdien op grote schaal online is verspreid. De agenten brachten haar naar een psychiatrische afdeling, waar ze op een dokter moest wachten, die volgens haar ‘eerst instructies van de top of van Amerika moest krijgen’. Bahner zei dat ze vervolgens een nacht in een ‘Guantanamo-stijl zwaar bewaakte  psychiatrische afdeling’ moest doorbrengen, liggend op de vloer van haar kamer en zonder toegang tot een toilet.

De politie schetst echter een heel ander beeld. Ze zeiden dat de vrouw die de patrouille tegenkwam die reageerde op de oproep ‘een zeer verwarde indruk maakte’, wat de politie ertoe bracht haar naar een kliniek te brengen. ‘Ze vocht terug en schopte verschillende keren een officier’, vertelde een politiewoordvoerder aan de Duitse media, eraan toevoegend dat Bahner uiteindelijk werd opgenomen in het Heidelberg Universitair Ziekenhuis.

Zowel de politie als een plaatselijk parket hebben herhaaldelijk verklaard dat het incident niets te maken heeft met het lopende onderzoek tegen Bahner. De advocaat werd na een paar dagen ontslagen uit de instelling voor geestelijke gezondheidszorg.

‘Coronoia’

Bahner staat in Duitsland bekend als een ervaren specialist op het gebied van medisch recht en schreef verschillende boeken over aanverwante zaken. Toen Berlijn echter steeds restrictievere regels voor sociale afstand introduceerde om de verspreiding van de ziekte tegen te gaan, werd de advocaat een van de trouwste tegenstanders van de lockdown, wat de Duitse media ertoe aanzette haar de ‘coronoia-advocaat’ te noemen.

Bahner beweerde herhaaldelijk dat coronavirus voor de meeste mensen vrijwel onschadelijk is en slechts ongeveer vijf procent van de bevolking kan treffen. Bovendien schaden de quarantainemaatregelen van de Duitse regering – waaronder het sluiten van alle niet-essentiële bedrijven, het annuleren van festivals en sportevenementen en het verbieden van alle openbare bijeenkomsten – de natie veel meer dan het virus, betoogde de advocaat.

Ze noemde de maatregelen “schaamteloos ongrondwettelijk” en zei dat ze de “grondrechten” van de Duitsers in “ongekende mate” schonden. Bahner heeft vorige week zelfs een rechtszaak aangespannen bij het Duitse Grondwettelijk Hof, waarin ze eiste dat het elke afzonderlijke order van de Duitse federale en regionale regeringen met betrekking tot de blokkering zou negeren, aangezien zij “het bestaan ​​van de Bondsrepubliek Duitsland, haar regel van recht, democratie en in het bijzonder de liberaal-democratische basisorde bedreigen. ”

De rechtbank oordeelde echter dat haar verzoek om procedurele redenen niet-ontvankelijk was en verwierp het afgelopen vrijdag summier. Bahner reageerde door een bericht op haar website te publiceren waarin ze verklaarde dat alle afsluitmaatregelen “onmiddellijk” niet effectief waren en het publiek opriep om de straat op te gaan om te protesteren tegen de regels.

Bahner wordt nu geconfronteerd met een onderzoek naar haar oproep tot protestactie. Haar kruistocht tegen de afsluiting kan ondertussen achterhaald zijn, aangezien Berlijn van plan is om begin mei toch enkele beperkingen te verminderen. Tot op heden heeft Duitsland sinds het begin van de uitbraak meer dan 130.000 bevestigde gevallen en meer dan 3.500 Covid-19-gerelateerde sterfgevallen geregistreerd.

Bronnen:

RT

Beruchte Mexicaanse gevangenis sluit zijn deuren | Buitenland | AD.nl

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner