Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken: Syrië is niet veilig voor terugkeerders… Maar op vakantie gaan naar het thuisland is oké?

Geplaatst op 4 december 2019 door

Screenshot_81.png

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de inschatting van de Duitse regering is er op dit moment in Syrië geen enkele regio, waar “vluchtelingen” zonder risico naar terug kunnen keren. Dat blijkt uit een intern rapport van het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken.

politikstube

Blijkbaar waren minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas (SPD) en medewerkers van het ministerie persoonlijk ter plaatse om de situatie te checken, of kwam de informatie weer eens van het door één man gerunde “Syrische observatiepunt voor mensenrechten” met zetel in Londen? Uitzetting en terugkeer kan niet, maar men heeft er alle begrip voor wanneer Syrische “vluchtelingen” op familiebezoek naar hun thuisland vliegen, daar graag hun vakantie doorbrengen en zichzelf een adempauze gunnen van het stressende alledaagse asielleven in Duitsland.

Men kan (wil?) ongeveer 750.000 Syriërs niet terug laten keren, terwijl men niet precies weet of zij überhaupt allemaal Syriërs zijn. Daar zijn de nodige vragen bij te stellen: waarom kunnen er überhaupt miljoenen Syriërs in Syrië leven en zijn uitgerekend de zich in Duitsland bevindende Syrische “vluchtelingen” in gevaar in hun thuisland? Waarom kunnen toeristen in Syrië op vakantie gaan als het zo gevaarlijk is?

De “Berliner Morgenpost” bericht:

Volgens de inschatting van de Duitse regering is er op dit moment in Syrië geen enkele regio, waar “vluchtelingen” zonder risico naar terug kunnen keren. Dat blijkt uit een intern rapport van het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken:

”Steeds opnieuw staan terugkeerders, vooral – maar niet alleen – zulke die bekend staan als oppositioneel of regime-kritisch of ook wel als dusdanig beschouwd worden, blootgesteld aan hernieuwde verdrijving, sancties respectievelijk repressies, tot aan direct gevaar voor lijf en leden toe.”

“Het regime kan in principe nog steeds luchtaanvallen in het land uitvoeren”, staat er verder in het rapport. Uitzondering zouden slechts regio´s zijn, die op dit moment onder Turkse of Koerdische controle zouden staan of door de VS gecontroleerd zouden worden. Het risico om het slachtoffer van een terreuraanslag te worden, zou in heel het land bestaan. Bovendien zou iedereen, die het misnoegen van de regering zou hebben opgewekt, op repressies moeten rekenen.

“Deze bedreiging van de persoonlijke veiligheid is zodoende niet tot enkele delen van het land beperkt en bestaat onafhankelijk van de vraag in welke delen van het land nog veiligheidsrisico´s door gevechtshandelingen en terrorisme bestaan.”

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Syrië, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

E.J. Bron

© E.J. Bron

 

Reacties

Reageer hieronder!
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
vrijdag 06 december 2019

Jouw account

Laatste reacties....

NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
05 december 2019
Ja joh,want er is nog geen ellende genoeg. 😩
Onder voormalig wethouder Asscher werd christelijk symbool mijter Sinterklaas in A'dam verwijderd
05 december 2019
Vieze spelletjes allemaal. Er gebeuren vreemde di...

Updates

Pinned Items
Recent Activities
  • Deborah Dogan is nu vrienden met Sandra
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
  • De Theorist is nu vrienden met Sandra
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Er zijn hier nog geen activiteiten

Zoeken