Duitse professor: meer doden door coronaregels dan door #corona

Duitsland staat op zijn kop. Professor en adviseur van Merkel zegt dat de genomen corona maatregelen in de zorg meer schade veroorzaken dan goed doen. Deze leiden tot meer ziektegevallen en een hoger sterftecijfer.

De uitspraken zijn afkomstig van Professor Peter Schirmacher, baas van de faculteit pathologie aan de universiteit van Heidelberg en lid van de Leopoldina-Akademie. Deze Akademie adviseert Angela Merkel bij haar Corona-politiek. Zelf zegt ze dat Leopoldina een belangrijke rol speelt. Schirmacher staat niet alleen in zijn uitspraak.

Het is allemaal begonnen met een schadeanalyse (Strategiedocument) van een medewerker van het Duitse Ministerie van Binnenlandse Zaken (BiZa): Stephan Kohn. Deze man is verantwoordelijk voor analyses van de kritische infrastructuur, waaronder ook de medische zorg valt.

Dit zijn de belangrijkste punten van de analyse.

1. Het crisismanagement is tekort geschoten.

2. Covid-19 vormt geen extreem gevaar voor de bevolking.

Er sterven namelijk mensen aan corona die statistisch gezien dit jaar toch al zouden sterven, omdat ze aan het einde van hun leven zijn en hun verzwakte lichamen zich niet meer verweren kunnen. (er zijn circa 150 virussen in omloop)

Het gevaar van covid-19 wordt overschat. Wereldwijd zijn in een kwartaal niet meer dan 250.000 mensen overleden aan corona, tegen 1,5 miljoen doden tijdens de inluenza golf van 2017/2018.

4. Der nevenschaden zijn ondertussen groter dan het nut. Tot deze conclusie komt het rapport door de aantallen doden veroorzaakt door het virus te vergelijken met de doden als gevolg van de beschermende maatregelen.

> Tussen de 5.000 en 125.000 patiënten zijn of zullen door verschoven operaties sterven.

> Duizenden doden door afgezegde vervolgbehandelingen (bijvoorbeeld kanker, hartinfarct), door zelfdoding (o.a. door gemiste verzorging van psychisch instabiele mensen tijdens de contactverboden)

> Daarbovenop doden door hartinfarct en beroerte bij patiënten, die door de Corona-sluitingen niet meer voor voor zorg in het ziekenhuis terecht konden.

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken probeert tijdens een persconferentie op 10 mei de waarde van het document te minimaliseren. Ze nemen afstand van Kohn en noemen het rapport zijn eigen analyse en een persoonlijke mening.

Het blijkt echter dat dit document geen productie is van Kohn alleen. Een indrukwekkende lijst van wetenschappers heeft namelijk eraan meegewerkt.

In een reactie op de persconferentie van het Ministerie van Binnenlandse Zaken schrijven zij dat Kohn hen gevraagd heeft naar zijn inschatting van de medische nevenschade door de corona-maatregelen te kijken.

En dat zij vervolgens hieraan hebben meegewerkt.

Deze experts eisen een herziening van de beschermingsmaatregelen.

Een lijst van de betrokken wetenschappers is hier te vinden.

Meer doden zijn gevallen door de corona maatregelen dan door het uitbreken van de ziekte zelf. Dat is de conclusie van het rapport. Zou de situatie in ons land daarvan verschillen? Hoe komt het dat er wel een dergelijk kritisch tegengeluid uit Duitsland komt en doodse stilte heerst in NL?

Stop PAS-Familiedrama NU: 06/03/19

Bronnen:
renegraeber.de/blog/corona-leaks-report/

robvellekoop

© De lang mars

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner