Duitsland: Asielzoekers slaan gepensioneerde het ziekenhuis in, omdat ze zich niet liet beledigen

© Camilo Jimenez / Unsplash.

Omdat ze zich niet wilde laten beledigen door immigranten, werd een 64-jarige vrouw uit Essen het ziekenhuis in geslagen. Het slachtoffer beschreef de daders als “Arabisch”.

In het kalifaat van Noordrijn-Westfalen, waar immigranten inmiddels hele districten domineren, komt het regelmatig tot geweldsuitbarstingen. Het is niet ongewoon dat etnische Duitsers het slachtoffer zijn van migrantengeweld. Wat er met haar gebeurd is, wordt door links en de Groenen regelmatig aangeduid als “culturele verrijking”.

De vrouw wilde alleen maar de vuilnis buiten zetten

Op vrijdagavond om ongeveer 20.30 uur wilde de vrouw de vuilnis buiten zetten. Op het trottoir kwamen drie onbekende mannen plotseling op haar af en begonnen haar zonder duidelijke reden te beledigen. In tegenstelling tot de Duitse jongeren, die vandaag de dag steeds meer weerloze slachtoffers van asielzoekers worden, wilde de 64-jarige deze brutaliteit niet accepteren.

Ze confronteerde hen verbaal en maakte de asielzoekers duidelijk dat ze niet zou toestaan dat ze haar zouden beledigen. Toen sloegen de stoppen door bij de drie illegalen en vielen haar aan. Ze smeten de gepensioneerde op de grond en hebben haar minutenlang geslagen en geschopt. Een voorbijganger die het incident opmerkte, toonde burgermoed en haastte zich om de vrouw te helpen. De daders vluchtten in de richting van het station Steeler S-Bahn en lieten hun slachtoffer achter in een plas bloed.

Vrouw in het ziekenhuis – daders op de vlucht

De 64-jarige moest als gevolg van de migrantenaanval op de spoedeisende hulp worden behandeld. Ze diende een aanklacht in bij de politie en beschreef de daders als “mediterraan uitziend”. Twee van hen waren ongeveer 1,80 meter lang, de derde was iets langer, ongeveer 1,85 meter. De ene had dikke, borstelige wenkbrauwen, de andere had een baard. Het leest als een typische daderbeschrijving wanneer een Duitser weer eens het slachtoffer is geworden van de culturele verrijking.

Aangezien de daders nog steeds op vrije voeten zijn, vraagt de politie om hulp. Getuigen die het voorval of het trio hebben gezien, worden verzocht om contact op te nemen op (0201) 8290. Passagiers op het Steeler S-Bahn-station die de drie mannen zagen en de getuige die de oudere vrouw hielp, worden verzocht zich te melden bij de politie.

Essen: Migranten prügeln Rentnerin ins Krankenhaus – weil sie sich nicht beleidigen ließ

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner