Duitsland: Massale moslimmigratie heeft de criminaliteit 92% doen stijgen

Het besluit van bondskanselier Merkel om in 2015 de grenzen open te stellen voor meer dan een miljoen overwegend islamitische indringers die zich voordoen als vluchtelingen en asielzoekers, heeft een enorme toename van de criminaliteit met 92 procent als gevolg gehad (2017), met name geweldsmisdrijven en seksueel geweld, en naar verwachting elk jaar minstens 200.000 meer die in Duitsland aankomen.

Volgens een door de regering gefinancierd en door criminoloog Christian Pfeiffer uitgevoerd onderzoek heeft de massale invasie van voornamelijk jonge moslimmannen “een toename van de geweldsmisdrijven in Duitsland teweeggebracht”.

Degenen uit Noord-Afrika pleegden de meeste misdrijven, gevolgd door Syriërs, Afghanen en Irakezen. Gebruikmakend van misdaadstatistieken, vertelde Pfeiffer aan ZDF dat in Nedersaksen de Noord-Afrikanen 31 percent van alle ‘vluchtelingen’ vertegenwoordigden die voor diefstal waren gearresteerd, alhoewel zij slechts 0.9 procent van het totale aantal indringers vertegenwoordigden die beweren ‘vluchtelingen’ te zijn.

Hij wees verder op de omvang van het probleem dat wordt veroorzaakt door de massale invasie van de Derde Wereld: “Maar nu hebben we een echt probleem: vorig jaar waren er 327.000 mensen van wie de asielaanvraag werd afgewezen”. Pfeiffer zei dat de overheid nu geen andere keus had dan een repatriëringsprogramma te beginnen, waarvan hij schatte dat het een miljard euro zou kosten.

In Duitsland is het zo erg geworden dat er nu elke dag 458 zogenaamde ‘vluchtelingen’ worden gearresteerd voor ernstige misdaden. Volgens het rapport Kriminalität im Kontext von Zuwanderung (Criminaliteit in het kader van immigratie) van 2017 van het Bundeskriminalamt (Federale Politiedienst) werden 167.268 “niet-Duitsers en immigranten” (asielzoekers) dat jaar gearresteerd voor ernstige misdrijven. Dit komt neer op 457 arrestaties per dag, elke dag, gedurende 365 dagen.

De overweldigende meerderheid (87 procent) van de gearresteerde asielzoekers waren mannelijk en 66 procent waren jonger dan 30 jaar oud. Dit betekent dat 13 procent van alle vluchtelingen die in 2017 gearresteerd werden, vrouwen waren, terwijl ze dat jaar 34 procent uitmaakten van alle ‘vluchtelingen’.

In 2017 waren er door de ‘vluchtelingen’ 5.258 geregistreerde seksuele delicten gepleegd, een duidelijke stijging ten opzichte van 2016, toen er 3.597 van dergelijke aanvallen plaatsvonden. Het rapport voegde hieraan toe: “Het aantal verdachten uit de Afrikaanse landen Nigeria en Somalië is aanzienlijk toegenomen”.

Uit de opsplitsing van de slachtoffers bleek dat de overgrote meerderheid Duitsers waren: 46.057 asielzoekers zijn slachtoffer van een misdrijf begaan door hun mede-asielzoekers, terwijl 95.148 Duitsers “slachtoffer zijn van een misdrijf waarbij minstens één immigrant betrokken is”. Bovendien werden van de 600.000 “asielbeslissingen” die in 2017 werden genomen, ongeveer 230.000 aanvragen afgewezen, maar werden er slechts 24.000 gedeporteerd.

Mehr Gewalt durch Zuwanderung

“Ausweisung, Ausweisung, Ausweisung – reicht nicht

Bundes­lage­bild Krimi­nalität im Kon­text von Zu­wan­de­rung 2017 (Pdf)

Rommel

© Fenixx

 

Reacties 1

OZO op donderdag 16 januari 2020 15:49

Echt wat een idioten

Echt wat een idioten
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner