Duitsland: Vrouw houdt zich niet aan Coronaregels – man trekt pistool tevoorschijn

Attentie, geen satire: Gisterenmiddag bedreigde een 42-jarige man de echtgenoot van een vrouw met een pistool op een supermarkt parkeerplaats in Neurenberg omdat de vrouw niet eerder de minimale Corona-sociale afstand had aangehouden.

Gisteren vond in Duitsland een gebeurtenis plaats die heel goed de toestand van het Coronaparanoia geworden deel van de samenleving naar voren brengt.

Vrouw handhaaft geen minimale Corona-sociale afstand

Maar laten we de politie spreken:

“Op donderdagmiddag bedreigde een 42-jarige man een klant op een parkeerplaats bij een supermarkt in Neurenberg – blijkbaar omdat zijn vrouw eerder niet genoeg afstand had gehouden. Politieagenten hebben de man later gearresteerd.

De man had reeds eerder ruzie met de 24-jarige klant bij de kassa van de supermarkt. De reden hiervoor was blijkbaar dat de 22-jarige vrouw van de 24-jarige niet genoeg afstand hield tot de man. Op de parkeerplaats confronteerden de mannen elkaar weer. De 42-jarige richtte daarbij een pistool op de 24-jarige en bedreigde hem. Hij stapte daarna in zijn auto en reed weg. 

Verschillende politiepatrouilles van Neurenberg hebben vervolgens het voertuig gezocht en konden het uiteindelijk tegenhouden in de Wölckernstraße. De agenten hebben de 42-jarige gearresteerd. Hij heeft daarbij lichte verwondingen opgelopen. Ze vonden ook het vuurwapen in het voertuig – een alarmpistool.

De politie heeft een onderzoek tegen de man ingesteld op verdenking van onder andere bedreiging en het pistool in beslag genomen. Aangezien hij niet in het bezit was van een bijbehorende kleinwapenvergunning, wordt nu ook onderzoek gedaan naar een overtreding van de wapenwet. De agenten hebben de man vervolgens vrijgelaten.

In het politierapport staat niet vermeld in hoeverre de agenten tijdens de worsteling om de man te arresteren zelf de voorgeschreven sociale afstand in acht hebben genomen.

Macron laat zijn oproerpolitie op cafébezoekers inslaan, omdat ze de sociale afstand niet naleven

Frontnieuws

© © Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 21 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Australië kondigt komst digitaal vaccinatiecertificaat aan
20 oktober 2020
Dit gaat overal gebeuren
Migranten niet welkom in Bosnië! Dieren en burgers zijn niet langer veilig
20 oktober 2020
DIT IS EEN OFFICIEEL BERICHT VAN ILLUMINATI AAN DE WERELDOPMERKING: ER...
De gehoorzame slaven vinden zichzelf normaal
13 oktober 2020
Echt dat zoveel mensen zo kortzichtig zijn. Je ziet toch wat er allema...
Willekeurige partner