Duizenden illegalen in het noorden van Parijs: politie begint met de ontruiming van asielzoekerskampen

Geplaatst op 10 november 2019 door

Screenshot_48

(Vertaling: E.J. Bron)

De Franse politie is (opnieuw) begonnen met de ontruiming van reusachtige illegale migrantenkampen in het stedelijk gebied van Parijs. In een kamp in de voorstad Saint-Denis waren donderdagmorgen honderden politieagenten ter plaatse. De opgepakte illegalen werden in bussen gezet, de situatie was rustig. In de illegale tentstad bevonden zich ongeveer 700 personen.

Duits - Zuerst

In totaal leven er in de kampen ten noorden van Parijs duizenden mensen. Het gaat overwegend om mannen zonder perspectief op asiel, meestal zwarte Afrikanen, maar ook vrouwen en kinderen.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken, Castaner, had van daarvoor aangekondigd de illegale tentsteden nog voor het einde van het jaar te ontruimen. De Franse regering had na een ministeriële vergadering verschillende maatregelen op het terrein immigratiepolitiek bekendgemaakt en haar koers weer eens verscherpt.

Zo moet een asielzoeker pas na drie maanden toegang tot het algemene gezondheidssysteem toegestaan worden. Bovendien dient er sneller uitgezet te worden en moet de verwerkingstijd van de asielaanvragen korter worden. Minister-president Edouard Philippe sprak ervan dat er sprake zou moeten zijn van een evenwicht tussen “rechten en plichten” bij de migratie.

Juist in het noorden zijn talrijke illegale tentsteden. Ze werden al meerdere malen ontruimd – enkele weken later ontstonden er echter steeds weer nieuwe.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Multiculti, Parijs, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

E.J. Bron

© E.J. Bron

 

Reacties

Reageer hieronder!
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 07 december 2019

Jouw account

Laatste reacties....

Niburulezer uit trein gezet
06 december 2019
Vaag verhaal
NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
05 december 2019
Ja joh,want er is nog geen ellende genoeg. 😩

Updates

Pinned Items
Recent Activities
 • Deborah Dogan is nu vrienden met TrotsNL
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
 • Dit
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  Bericht wordt gecontroleerd
  Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Er zijn hier nog geen activiteiten

Zoeken