Dus tóch: Duitse regering wist al in 2015 van de catastrofale gevolgen van de vluchtelingenpolitiek

Geplaatst op 4 december 2019 door

Screenshot_64

De (toenmalige) Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, en bondskanselier Angela Merkel.

(Vertaling: E.J. Bron)

Langzaam maar zeker komt de waarheid aan het licht hoe driest en gewetenloos de Duitse bondskanselier zich met haar krankzinnige solo in de vluchtelingenpolitiek niet alleen niets heeft aangetrokken van het Europese buitenland, maar ook alle waarschuwingen van haar naaste politieke omgeving in de wind heeft geslagen: al in oktober 2015 waarschuwde de toenmalige minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière in een brief aan de EU voor de gevaren van de ongecontroleerde massa-immigratie.

journalistenwatch

Zoals “Die Welt” nu schreef, was de Maizière (en zodoende zijn bondskanselier) er destijds heel goed van op de hoogte wat zich aan de grenzen afspeelde; hij en Merkel wisten van de honderdduizenden schendingen van het asielrecht en Europese bestemmingen. Op 13 oktober 2015 schreef de Maizière al vertrouwelijk aan de Eurocommissaris Dimitris Avramopoulos over de “immense en ongeremde toestroom via de Schengen-buitengrens en de als gevolg daarvan chaotische en zich aan welke sturing dan ook onttrekkende illegale migratiestromen binnen de Schengen-zone”. Duitsland zou “nog steeds als geen enkele andere lidstaat van de Europese Unie het doel zijn van een unieke, ongestuurde en ongecontroleerde toestroom van paspoort- en visumplichtige staatsburgers van derde landen, die in Duitsland om asiel vragen.” Parallel daaraan verzocht de minister om toestemming tot de herinvoering van de grenzen met Oostenrijk.

Maar dat is nog niet alles: het was de Duitse veiligheidsautoriteiten destijds al, in dit vroege stadium, duidelijk dat er samen met weinig reële beschermingzoekers en een groot aantal economische migranten ook heel veel criminelen en bedreigers het land binnenstroomden: de minister verklaarde vertrouwelijk tegenover Brussel dat de Duitse veiligheidsautoriteiten “constant aanwijzingen kregen over personen die in verbinding hadden gestaan met militante groepen in crisisgebieden of voor hen gevochten hebben”. Ook al was er nog geen sprake van belastende informatie dat jihadistische groeperingen de vluchtelingenstromen “doelgericht ter infiltratie van Duitsland” gebruikt zouden hebben, zou men daar wel van moeten uitgaan.

Driest de bevolking belogen

De onthullingen, die de voormalige uitgever van de “Spiegel”, Stefan Aust, voor “Die Welt” documenteerde, bevatten in zoverre speciale springstof, toen de Maizière destijds hoogstpersoonlijk het Duitse publiek om een “vertrouwensvoorschot” verzocht in de vluchtelingencrisis – terwijl zijn bazin haar mantra van het “Wir schaffen das” vormgaf; een uniek, monsterachtig bedrog van het volk. Terwijl de minister in Duitse talkshows reclame maakte voor de humanitaire koers van zijn kanselier en de Duitsers op stations met teddyberen gooiden, gymzalen en scholen veranderden in noodopvangruimtes en de “welkomstcultuur” bejubelden, kwam de regering inofficieel tot hele andere beoordelingen: “De daaruit (uit de vluchtelingenpolitiek) ontstane effecten op de autoriteiten en de maatschappelijke orde in de Bondsrepubliek Duitsland zijn op dit moment nog niet te voorzien”.

Wat “Die Welt” hier publiceert, bewijst de vrees van grote delen van het immigratie-kritische burgerlijke politieke spectrum, die al vroeg voor de overbelasting van de Duitse rechts- en welvaartsstaat door de politiek van de open grenzen hadden gewaarschuwd. Het was een vooraf aangekondigd falen van de staat en de controle. Uiterlijk nu is duidelijk: wat Angela Merkel met haar grootheidswaanzinnige en autoritaire politiek – en wel zienderogen! – aan schade heeft aangericht, betekent niet alleen maar een abstracte breuk met de ambtseed of “ambtsmisbruik”, maar het voldoet aan de beginnende verdenking van hoogverraad. Deze vrouw hoort minstens voor een onderzoekscommissie te komen, zo niet eindelijk voor de rechter te worden gezet.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, machtswellust, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

E.J. Bron

© E.J. Bron

 

Reacties 1

OZO op woensdag 04 december 2019 23:28

Ach tuurlijk wisten ze dat

Ach tuurlijk wisten ze dat
Gast
zaterdag 24 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Willekeurige partner