Een plaag van sprinkhanen, aardbevingen op verschillende plaatsen en toen plotseling weer verdween

Het is bijna alsof iemand een soort schakelaar heeft omgedraaid toen 2020 begon, omdat we tot nu toe dit jaar echt rare dingen over de hele wereld hebben gezien. Verderop in dit artikel wil ik het hebben over de grote aardbevingen en vreemde weersgebeurtenissen die we de afgelopen dagen hebben gezien, maar eerst wil ik het hebben over de enorme legers sprinkhanen die vraatzuchtig gewassen in Azië en in Afrika eten. Op dit moment is een “dodelijke invasie door miljoenen en miljoenen sprinkhanen” in India absoluut verwoestende boerderij na boerderij, en de media in India noemen deze sprinkhaneninvasie “de ergste in meer dan zes decennia” …

Delen van Gujarat en Rajasthan zijn in het midden van een dodelijke invasie door miljoenen en miljoenen sprinkhanen , waardoor de boeren daar in nood achterblijven. De invasie die in oktober begon, zou de ergste zijn in meer dan zes decennia .

Volgens rapporten zijn gewassen van ongeveer 3,6 lakh hectare in 10 districten als West-Rajasthan tot nu toe door de sprinkhanen beschadigd. De Locust Warning Organisation (LWO) zei dat de huidige aanvalsgolf was door Roze sprinkhanen die vanuit Pakistan binnenvliegen.

Hoe erg de dingen ook zijn in India, de waarheid is dat ze in Afrika nog erger zijn.

Volgens de VN stromen de sprinkhanen in de woestijn die velden in Ethiopië en Somalië hebben verwoest nu Kenia binnen …

De VN hebben gewaarschuwd voor een “aanzienlijke en uiterst gevaarlijke” escalatie van het aantal woestijnsprinkhanen dat naar Kenia daalt , omdat de regering ernaar streeft de dreiging te beheersen voordat het de voedselproducerende regio’s van het land bereikt.

De tropische sprinkhanen hebben de buurlanden van Kenia in het noorden en oosten verwoest en tienduizenden hectaren gewassen verslonden in Ethiopië en Somalië sinds afgelopen juni.

Hier in de Verenigde Staten denken we vaak aan een ‘zwerm’ als een paar honderd insecten.

Maar in Afrika kunnen deze “zwermen” letterlijk een heel deel van een land overnemen. De FAO zegt bijvoorbeeld dat een van de sprinkhanenzwermen in Kenia “2.400 km² meet” …

Elke vierkante kilometer sprinkhanen in een zwerm kunnen op een dag net zoveel eten als 35.000 mensen, volgens de FAO. Eén sprinkhanenzwerm in Kenia was 2.400 km² groot .

“Er is een ongekende bedreiging voor voedselzekerheid en middelen van bestaan” in de Hoorn van Afrika, zei de FAO.

Ik kan me niet eens voorstellen hoe een 2.400 vierkante kilometer locustleger eruit zou zien, maar ik denk dat het redelijk is om te zeggen dat het in aanmerking komt als een “plaag van sprinkhanen”.

Lees ook:  De verkeerde kleur Groen

Ondertussen blijven aardbevingen opduiken op ongewone plaatsen.

Bijvoorbeeld, is ABC News rapportage die een magnitude 4.5 aardbeving getroffen Kansas op zondag …

De US Geological Survey zei dat een aardbeving met een kracht van 4,5 op ongeveer 3 km ten zuidwesten van Hutchinson plaatsvond kort na 13.00 uur. De dienst had aanvankelijk gemeld dat het een aardbeving met een kracht van 4,4 was, maar deze werd later verbeterd.

En deze aardbeving kwam slechts een paar maanden nadat er een zeer verdachte zwerm van 17 aardbevingen in datzelfde gebied van centraal Kansas was …

De aardbeving sloeg toe toen de Kansas Corporation Commission de oorzaak van een zwerm van 17 aardbevingen in vijf dagen in augustus in hetzelfde gebied van centraal Kansas onderzoekt. Het onderzoek van de regelgevende instantie is gericht op de ondergrondse berging van olieveldafval dat elders in het zuiden van Kansas wordt beschuldigd van aardbevingen.

Aan de andere kant van de wereld werd Indonesië dit weekend getroffen door een zeer sterke aardbeving met een kracht van 6.0 …

Een sterke binnenlandse aardbeving heeft de oostelijkste provincie van Papoea getroffen, maar er waren geen onmiddellijke meldingen van grote schade of slachtoffers.

De US Geological Survey zegt dat de aardbeving met kracht 6.0 gecentreerd was 141 kilometer ten westen van Abepura, een stad op een diepte van 33,6 kilometer.

Maar tegenwoordig gebeuren er grote aardbevingen zo vaak dat ze nauwelijks een nieuwsbericht maken. Een even grote aardbeving trof China , maar bijna niemand in de VS weet zelfs dat het is gebeurd …

Volgens rapporten heeft een krachtige aardbeving met een kracht van 6.4 plaatsgevonden in Jiashi County, de autonome Xinjiang in het noordwesten van China. De aardbeving had een diepte van 165 meter en vond plaats om 21:21 uur lokale tijd.

Getuigen zeggen dat het schudden werd gevoeld in de steden Kashgar en Artux. Op dit moment zijn er geen meldingen van dodelijke slachtoffers of schade. Dit is de derde aardbeving die de afgelopen 47 uur heeft plaatsgevonden in Zuid-Xinjiang, China.

Die beving in China werd later teruggebracht tot een gebeurtenis van magnitude 6.0, maar dat is nog steeds erg belangrijk.

In sommige delen van de planeet stopt het schudden gewoon niet. Op de Filippijnen zijn er sinds afgelopen zondag meer dan 400 aardbevingen in verband gebracht met de uitbarsting van de Taal-vulkaan …

Sinds zondag zijn er maar liefst 466 aardbevingen geregistreerd en waarschuwen experts dat er nog meer uitbarstingen kunnen komen.

Van die aardbevingen werden er 156 geregistreerd als intensiteit één tot vier.

Phivolcs Volcano Monitoring and Eruption Prediction Division chief Mariton Bornas zei: “Voor vulkanische aardbevingen is dat sterk.”

En zoals ik eerder heb geschreven, hebben Puerto Rico de afgelopen weken meer dan 1.000 aardbevingen getroffen . Veel bewoners blijven buiten slapen omdat ze doodsbang zijn dat hun huizen bovenop hen instorten terwijl ze slapen als er weer een grote aardbeving toeslaat.

Bovenop al het andere, blijven wereldwijde weerpatronen in de war.

In Alberta is het weer eigenlijk kouder dan op Mars …

De hoogste temperatuur geregistreerd op de rode planeet woensdagochtend was -17 ° C, volgens NASA, die nog een paar graden boven Alberta lag, waar de warmste temperatuur geregistreerd was –21,2 ° C, op Nakiska Ridge in Kananaskis Country.

In Calgary bereikte het begin woensdag een dieptepunt van –31,2 ° C, volgens Environment Canada, terwijl in Edmonton het kwik daalde tot –34 C.

En samen met Mars was Alberta kouder dan een aantal andere bekende plekken, zoals Siberië, die woensdagochtend om –11 C zat, en Nuuk, Groenland, waar het –12 C was.

En in Newfoundland gooide een verwoestende sneeuwstorm met windsnelheden tot 98 km / u een record van 30 centimeter sneeuw op St. John’s…

Premier Dwight Ball zei dat hij om hulp van de federale overheid had gevraagd, inclusief het mobiliseren van de strijdkrachten, nadat de sneeuwstorm Oost-Newfoundland had getroffen.

Rob Carroll, een meteoroloog bij Environment Canada, zei dat St. John’s een eendaagse sneeuwval van 76,2 centimeter (30 inch) had meegemaakt, waardoor het vorige record van 68,4 centimeter (27 inch) op 5 april 1999 werd verbroken.

Op bijna dagelijkse basis zien we natuurrampen gebeuren die anders zijn dan alles wat we ooit eerder hebben gezien, en wat we tot nu toe hebben gezien, is slechts het begin .

Ondanks al onze geavanceerde technologie blijven we buitengewoon afhankelijk van de natuurlijke omgeving om ons heen en die natuurlijke omgeving wordt steeds onstabieler.

We betreden echt onbekend terrein en de meeste mensen kunnen zich de grote uitdagingen niet voorstellen die ons allemaal te wachten staan.

Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner