Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

Op 20 juni 2019** heeft Microsoft officieel patent aangevraagd voor een technologie waarmee het menselijk lichaam rechtstreeks wordt gekoppeld aan een digitaal betalingssysteem. Voor zover dat al niet verdacht genoeg is: het patent heeft het registratienummer 2020-060606 meegekregen. Al eerder schreven we dat multimiljardair Bill Gates op 24 maart in een geruchtmakend interview aankondigde dat de corona pandemie zal leiden tot de invoering van ‘vaccinatie certificaten’, oftewel een vaccinatie paspoort. Zonder de juiste digitale stempels die bewijzen dat u ingeënt bent, zult u vrijwel uitgesloten worden van de samenleving.

Bill Gates is weliswaar uit het bestuur van Microsoft gestapt, maar werkt via zijn infame Bill & Melinda Gates Foundation nog steeds hard toe naar hetzelfde einddoel: het verplicht vaccineren (en ‘chippen’) van de hele mensheid. Als het aan Gates ligt is er binnen 18 maanden een coronavaccin klaar, en zal het normale leven pas weer kunnen terugkeren zodra iedereen is ingeënt.

(** publicatiedatum 26 maart 2020)

Digitaal betalingssysteem direct gekoppeld aan uw lichaam

Slechts 3 maanden voordat in China het coronavirus uitbrak, kondigde het mede door Microsoft opgerichte biometrische bedrijf ID2020 nieuwe projecten aan met ‘meerdere biometrische identificatie technologieën.’ Gates’ ‘oude’ bedrijf Microsoft heeft nu een systeem ontwikkeld met een ‘apparaat’ (micro/nanochip?) dat direct werkt met de temperatuur, hartslag en hersengolven van het menselijk lichaam, om een digitale munt zoals bitcoins te kunnen kopen en verkopen.

‘De activiteit van het menselijk lichaam die is gekoppeld aan een taak van een gebruiker kan worden aangewend in een mining proces van een cryptovaluta systeem,’ begint de samenvatting op het patentblad. ‘Een server kan een taak aan een apparaat van een gebruiker geven, die communicatief gekoppeld is aan de server.’

‘Een sensor die communicatief gekoppeld is aan, of bestaat in het apparaat van de gebruiker, kan de lichaamsactiviteit van de gebruiker waarnemen. Op basis van de waargenomen lichaamsactiviteit van de gebruiker kunnen lichaamsactiviteit data worden gegenereerd. Het cryptovaluta systeem dat communicatief gekoppeld is aan het apparaat van de gebruiker kan verifiëren of deze lichaamsactiviteit data voldoet aan één of meer voorwaarden die door het cryptovaluta systeem zijn bepaald, en cryptovaluta kan toekennen aan de gebruiker wiens lichaamsactiviteit is geverifieerd.’

Geen vaccinatie en geen chip = niets meer kunnen kopen of verkopen?

Dit komt neer op een systeem met mogelijk een micro/nanochip, dat direct is gekoppeld aan uw lichaamsactiviteit, zoals hartslag, temperatuur en hersengolven. Dit systeem bepaalt op basis van uw lichaam of u aan bepaalde ‘voorwaarden’ voldoet om te mogen kopen of verkopen. Het valt niet moeilijk voor te stellen dat onder die voorwaarden een verplicht vaccin valt, dat digitale markers in zich heeft die door de chip kunnen worden gelezen.

Simpel gezegd: geen vaccinatie en geen chip = niets meer kunnen kopen of verkopen, want de roep om het uitbannen van cash geld, omdat dit ‘besmet’ zou kunnen zijn met het coronavirus, is in de hele wereld luider dan ooit.

Lezen & schrijven van uw hersengolven is technisch reeds mogelijk

Het Microsoft systeem zal in combinatie met 5G dus mogelijk ook kunnen worden gebruikt om uw hersengolven te ‘lezen’, en te zien of u misschien wel bepaalde ‘verkeerde’, opstandige, of dissidente gedachten heeft. Als u denkt ‘dat is science fiction’: vorig jaar verschenen er beelden van schoolklassen in China met leerlingen met 5G hoofdbanden om. Deze 5G banden zijn in staat om de hersengolven van de leerlingen te ‘lezen’, en onder andere hun concentratie te meten. Door middel van verschillende kleuren licht kunnen de docenten meteen zien of een leerling wel oplet, of met zijn of haar gedachten heel ergens anders is.

Deze technologie bestaat dus reeds, en kan in principe ook andersom worden gebruikt, namelijk om hersengolven te beïnvloeden en te manipuleren.

Het systeem kan daarnaast theoretisch niet alleen u, maar ook de gezondheidsautoriteiten een signaal geven als uw lichaamstemperatuur oploopt. Dan zou u zomaar een verplichte oproep kunnen krijgen om u zo spoedig mogelijk bij een arts of in het ziekenhuis te melden, alwaar men u gaat controleren op de aanwezigheid van een virus of andere ziekte.

‘Teken van het Beest’ nu nog dichterbij?

Deze beroemde Bijbelpassage hebben we de afgelopen tijd in diverse artikelen al vaker aangehaald:

‘En het (beest) maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam (666) heeft.’ (Opb.13:16)

‘En er kwam een boos en kwaadaardig gezwel aan de mensen, die het merkteken van het beest hadden en die zijn beeld aanbaden. ‘(Opb.16:2) (Speculatie: Gaat er iets gruwelijk mis met de geïmplanteerde chip (alternatief: geïnjecteerde tattoo), of zodra de DNA-veranderende enzymen in de vaccins met behulp van 5G worden geactiveerd? Of zal dat gezwel juist opzettelijk worden veroorzaakt?)

‘En de rook van hun pijniging stijgt op in alle eeuwigheden, en zij hebben geen rust, dag en nacht, die het beest en zijn beeld aanbidden, en al wie het merkteken van zijn naam ontvangt. ‘(Opb.14:11)

We zeggen hiermee niet dat het Microsoft patent direct tot de vervulling van deze Bijbelse eindtijdprofetieën zal leiden, maar het valt niet te ontkennen dat het er wel steeds meer op begint te lijken. (We zijn u nog een artikel met een uitgebreide analyse van de grondtekst van deze passages schuldig. Daaruit blijkt onder andere dat oudere Bijbelversies eeuwenlang  ‘een merkteken IN hun rechterhand’ (/arm*) hadden staan, en niet ‘op’, en het getal ‘666’ direct wijst op de handeling van het ‘etsen’ = het aan- of inbrengen met een scherpe punt, zoals met een moderne naald gebeurt).

(* Met het woord dat vertaald is met ‘hand’ werd in die tijd de complete arm tot de schouders aangeduid.)

Xander

(1) Now The End Begins via The Open Scroll Blog
(2) Patentscope.wipo.int

Afbeelding:
* Bitcoin-money: WikiMedia Commons, auteur Flying Logos , Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

* Microsoft Logo: WikiMedia Commons, auteur Microsoft Corporation, bron Meisner, Jeffrey (August 23, 2012). Microsoft Unveils a New Look (in English). The Official Microsoft BlogMicrosoft. Retrieved on January 14, 2015. ,  public domain

* Vector model met chip:  OpenClipart-Vectors , Pixabay (rechtenvrij)

* VN symbool: WikiMedia Commons, publiek domeinCreative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.

Zie ook o.a.:

13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te behandelen en weg te werken
……….
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
………
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
………
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
………
26-02: ‘Verhoogde invoering 5G in China en andere landen kwetsbaarheid voor corona virus?’
………
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
………
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

2019:
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030 (/ ‘Alomtegenwoordige 6G gaat mensen en machines vanaf 2030 volledig integreren’)
07-12: Studie toont verminderde vruchtbaarheid, hersenschade, slaapgebrek en gedragsverandering door WiFi en 5G aan
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
03-11: Zelfs Scientific American schrijft dat 5G bedreiging is voor volksgezondheid
26-09: ‘Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
21-08: Minister stad Brussel hield 5G tegen omdat ‘mensen geen proefkonijnen zijn’
17-04: ‘5G verandert menselijk lichaam in interne antenne en frituur ons langzaam’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

 

Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties 2

Gast - JeMoederOpEenBakfiets op maandag 06 juli 2020 17:22

Bill Gates can shove his vaccine card up his own arse I am not getting chipped FUCK THE NWO!

Bill Gates can shove his vaccine card up his own arse ;) I am not getting chipped ;) FUCK THE NWO!
Gast - Berend Logtenberg op woensdag 08 juli 2020 08:53

Goed Stemmen.. ..... als er niet opnieuw gefraudeerd wordt net als in 2017 met half volle stembus kliko 's en weg gegooide NIET mee getelde PVV stembiljetten.

Als het in 2017 100% eerlijk was gegaan.... had de PVV 78/ van de 150 Kamerzetels.

Zo erg was de fraude.

Dit afgelopen kabinet Rutte 3 was gewoon Vet Illegaal.

Dit mag niet meer gebeuren.

Dát hadden ze in 1947 ook afgesproken over die genocide..........

Mag nooit meer gebeuren....

Wat doet Hugo de jonge????????

Met die vieze giftige cocktail die zogenaamde corona vaccin héét?????

Dit moet aangemerkt worden als hoogverraad en opnieuw genocide poging op de burger bevolking...

Mensen MOETEN NU ÉCHT WAKKER WORDEN!!!

VOOR HET telaat is...

Zegen en groet van Berend Logtenberg.

Goed Stemmen.. ..... als er niet opnieuw gefraudeerd wordt net als in 2017 met half volle stembus kliko 's en weg gegooide NIET mee getelde PVV stembiljetten. Als het in 2017 100% eerlijk was gegaan.... had de PVV 78/ van de 150 Kamerzetels. Zo erg was de fraude. Dit afgelopen kabinet Rutte 3 was gewoon Vet Illegaal. Dit mag niet meer gebeuren. Dát hadden ze in 1947 ook afgesproken over die genocide.......... Mag nooit meer gebeuren.... Wat doet Hugo de jonge???????? Met die vieze giftige cocktail die zogenaamde corona vaccin héét????? Dit moet aangemerkt worden als hoogverraad en opnieuw genocide poging op de burger bevolking... Mensen MOETEN NU ÉCHT WAKKER WORDEN!!! VOOR HET telaat is... Zegen en groet van Berend Logtenberg.
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner