Een wereldgezondheidscrisis? – Dus verhoog de confrontatie en zet nucleaire bommenwerpers in

Het Pentagon blinkt uit in zijn enthousiaste opmars naar de oorlog. Er zijn talloze duizenden die lijden aan de gevolgen van het Covid-19-virus, waaronder honderden leden van de Amerikaanse strijdkrachten, terwijl de despoten van de wereld hun vrijheid genieten om minderheden te vervolgen, en de armen en onderdrukten sterven in afschuwelijke ellende als gevolg van honger en gebrek aan medische zorg. Maar de propagandaoorlog tegen China gaat door, gelijktijdig met het opvoeren van de anti-Chinese confrontatie door Washington in zijn voortdurende inzet van oorlogsschepen en bommenwerpers op de westelijke Stille Oceaan en de Zuid-Chinese Zee.

De propagandacampagne is intrigerend, en hoewel amateuristisch en absurd qua inhoud en verspreiding, wordt de boodschap ervan geloofd door veel van de miljoenen waarop ze is gericht. De focus van de nieuwste weerhaken is erop gericht de westerse wereld ervan te overtuigen dat China verantwoordelijk is voor de verspreiding van Covid-19 – wat de president van de Verenigde Staten en zijn staatssecretaris het ‘China-virus’ noemen – en dat is het niet verrassend dat de belangrijkste uitlaatklep voor de nieuwste gokspelen van Goebbels News Corp [sic is; voorgezeten door de flagrante Rupert Murdoch] wiens Australische zaterdagtelegraaf kopteop 4 mei dat “China opzettelijk het bewijs van de uitbraak van het coronavirus heeft onderdrukt of vernietigd in een ‘aanval op de internationale transparantie’ ‘die tienduizenden levens heeft gekost, volgens een dossier dat door bezorgde westerse regeringen over de besmetting met COVID-19 is opgesteld. Het 15 pagina’s tellende onderzoeksdocument, verkregen door The Saturday Telegraph, legt de basis voor het geval van nalatigheid tegen China. ”

Het rapport kreeg veel aandacht van Fox News in de VS (eigendom van en geleid door Rupert Murdoch), dat opmerkte dat “ Een onderzoeksdossier opgesteld door de zogenaamde ‘Five Eyes’-inlichtingenalliantie, dat naar verluidt concludeert dat China opzettelijk bewijsmateriaal verborgen of vernietigd heeft. de coronavirus pandemie, komt overeen met de Amerikaanse bevindingen over de oorsprong van de uitbraak tot dusver, vertelden hoge Amerikaanse functionarissen zaterdag [2 mei] aan Fox News. ” De verslaggever die het Telegraph-verhaal produceerde , ‘National Political Editor’ Sharri Markson, verklaardeop Fox News de volgende dag: “Uit dit 15 pagina’s tellende dossier dat door bezorgde westerse regeringen is opgesteld, blijkt heel duidelijk dat China al vroeg in een puur geval van nalatigheid opzettelijk bewijsmateriaal over het virus heeft verdoezeld … dit heeft rechtstreeks bijgedragen aan duizenden, tientallen duizenden, honderdduizenden mensen worden ziek en sterven. ‘

Het was natuurlijk volslagen onzin en werd daarom aangegrepen door het Britse goottabblad de Daily Mail, dat zijn miljoenen lezers informeerde dat “Bombshell ‘Five Eyes” Western Intelligence-dossier beweert dat China loog over coronavirus. ” Om hun verdiensten te bewijzen, weigerde de meerderheid van de Britse media zulke rommel te verspreiden, maar de stank bleef hangen ondanks de onthulling op 7 mei dat “Australië heeft vastgesteld dat het rapport geen Five Eyes intelligence-document is. Er wordt niet aangenomen dat het originele intelligentie uit menselijke bronnen of elektronische onderscheppingen bevat. ‘ Natuurlijk niet. Maar dat maakt niet uit voor de propagandameesters die een overwinning behaalden op waarheid en fatsoen.

Lees ook:  Julian Assange Show proces: VS en VK in het Dock

En zelfs zogenaamd respectabele organisaties zijn niet vies van schuine informatie als er een kans is. Zoals opgemerkt in het Bulletin van de Atoomwetenschappers: “United States Strategic Command, de tak van het Amerikaanse leger die verantwoordelijk is voor de nucleaire wapens van het land, heeft onlangs een imperiaal misleidende infographic op Twitter uitgebracht. De afbeelding is in de war – niet alleen over wanneer je een vet lettertype moet gebruiken, maar ook over de feiten. ” De grafische claimsdat “Rusland, China, Noord-Korea en Iran nieuwe nucleaire wapens en afleveringssystemen nastreven om de wereld te bedreigen” terwijl, zoals het Bulletin opmerkt, “er geen melding wordt gemaakt van de dramatische verminderingen [in aantal nucleaire wapens] van Rusland, die die van die van de Verenigde Staten. Sinds 1990 is de Russische voorraad gedaald van ongeveer 37.000 kernkoppen tot 4.310 – een afname van 88 procent. ” Maar het hoofd van het Amerikaanse Strategic Command, admiraal Charles Richard, tweette op 3 mei: “De bedreigingen waarmee we vandaag en in de toekomst worden geconfronteerd, zijn reëel en zijn niet veranderd tijdens de pandemie. Terwijl we blijven zoeken naar en zorgen voor een veilige wereld, blijven anderen provocerend en onverantwoordelijk handelen. ”

Misschien heeft niemand admiraal Richard verteld dat de VS 3.800 kernwapens heeft, terwijl China er 300 heeft . En hoewel zijn bevel beweert dat China provocatie en onverantwoordelijkheid heeft, moet hij rekening houden met het rapportop 30 april dat: “Het Amerikaanse leger zette zijn wekenlange strijd in de Zuid-Chinese Zee voort met een uitval over de omstreden wateren door twee bommenwerpers van de luchtmacht. De B-1B Lancers van de 28th Bomb Wing op Ellsworth Air Force Base, SD, vlogen een 32-uur durende heen- en terugreis om operaties over zee uit te voeren als onderdeel van een gezamenlijke bommenwerpers van het Amerikaanse Indo-Pacific Command en US Strategic Command . ‘ Niet alleen dit, maar ook in de wateren van de Zuid-Chinese Zee “De geleide-raketkruiser USS Bunker Hill zeilde woensdag in de buurt van de Spratlys als onderdeel van zijn zogenaamde vrijheid van navigatie” en “op dinsdag, de geleide- raketvernietiger USS Barry zeilde in de buurt van de Paracel-eilanden. ‘ Provocatie, iemand?

Lees ook:  Waarom vliegt Iran met een bloedrode vlag over een beroemde moskee die rechtstreeks verband houdt met de Mahdi?

In het rapport van het Pentagon aan het Congres over de ‘militaire en veiligheidsontwikkelingen’ van China in 2019 wordt opgemerkt dat de nieuwste bovengrondse en ondergrondse platforms van de Chinese marine gevechtsoperaties mogelijk maken buiten het bereik van de Chinese landverdediging. Met name het Chinese vliegdekschip en de geplande vervolgvluchten zullen, zodra ze eenmaal operationeel zijn, de luchtverdedigingsdekking uitbreiden tot buiten het bereik van kust- en scheepsraketsystemen en het mogelijk maken dat taakgroepen op steeds grotere afstanden opereren. ” Maar niemand kan geloven dat China in de voorzienbare toekomst zal “volgen” in de mate dat het zoiets zal hebben als de elf nucleair aangedreven, nucleair bewapende vliegdekschepen die de Amerikaanse marine over de hele wereld inzet.

De pandemie van Covid-19 is een wereldcrisis die ertoe had moeten leiden dat alle naties op alle mogelijke manieren bijeenkwamen en samenwerkten om de verspreiding van het virus onder controle te houden, de fysieke en economische gevolgen ervan te bestrijden en een immuniteitsvaccin te produceren en toe te dienen. In plaats daarvan is de prioriteit van Trump Washington geweest om China op alle mogelijke manieren te denigreren. De uitwisseling tussen staatssecretaris Pompeo en Martha Raddatz op ABC-televisie maakte dit duidelijk toen hem werd gevraagd: “Gelooft u dat coronavirus door de mens is veroorzaakt?” waarop hij antwoordde dat “de beste experts dat lijken te denken.” Martha Raddatz liet hem daar niet mee wegkomen en wees erop dat ‘de directeur van de National Intelligence zegt dat de consensus dat niet is.

En om de Communistische Partij verder uit te dagen, omvatten de agressieve operaties van het Pentagon rond de Chinese kusten de USS Ronald Reagan Carrier Strike Group, samen met “het amfibische aanvalsschip USS America, kleiner dan de Reagan maar met F-35B Lightning II stealth-strijders” en de USS Nimitz Strike Group staat op het punt San Diego te verlaten voor een geheime missie in de Indo-Pacific. De gezondheidscrisis trof de Amerikaanse vloot en er zullen nog meer gevallen van virusinfectie zijn, maar het hoofd van de marine-operaties, admiraal Gilday, verklaardedat de Amerikaanse marine ondanks de noodsituatie in de wereld “de plicht heeft ervoor te zorgen dat we klaar zijn om te reageren. We kunnen niet zomaar een knie nemen of iedereen in de haven houden totdat deze vijand is verslagen. Wij zijn Amerika’s uit-team. De onzekerheid veroorzaakt door [het coronavirus] maakt onze missie om Amerika op zee te beschermen belangrijker dan ooit. Daarom blijft de Amerikaanse marine elke dag voorwaarts opereren. ‘

Dus nu weten we het. Vergeet de wereldwijde gezondheidscrisis. Concentreer je op het confronteren van China. Het “uit-team” wordt beschouwd als de route van Washington naar een vreedzame en welvarende toekomst.

Lees ook:  Boris Johnson spreekt openhartig het volk toe na zijn ziekenhuis opname

Een opmerking van Indinatie.nl en stopdebankiers.com:

Ik heb veel geschreven over de reactie van Trump op de pandemie, en dit is wat al die tijd duidelijk is geweest: hij heeft geen echt plan om het land  de wereld weer gezond te maken, behalve valse hoop te verkondigen , een snel einde te voorspellen , valse deadlines aan te nemen en verleg de schuld naar anderen . De meest dringende behoefte is om te testen , testen , testen , en of hij begrijpt het niet of hij wil de resultaten niet weten omdat ze er ” slecht uitzien “. De media hebben de berichtgeving over de federale reactie verknald door politieke verslaggevers te laten leiden in plaats van gezondheidsverslaggevers. Politieke verslaggevers besteed veel te veel aandacht aan wat Trump zegt, zodat wat het ook is de krantenkoppen haalt . Ze lieten Trump de agenda bepalen in plaats van goed geïnformeerde mensen het te laten doen. Politieke verslaggevers geven Trump ook veel te veel eer om te proberen, wat hij niet is . Ze bedekken zijn onsamenhangendheid , onwetendheid , geen idee , gasverlichting , en ja, gewoon domheid . Ze benutten hun zeldzame toegang tot hem over het algemeen niet goed door hem met feiten te confronteren en zijn zeepbel te doorboren . Ze blijven zelfgenoegzaam tegenover een enorm dodental, in plaats van eisen meedogenloos krachtigere actie. Wie in Trump gelooft moet eens dieper kijken in zijn globalistische agenda kijken, deze voorspeld alleen maar meer oorlog om olie, Trump wil niet voor niets Venezuela binnen vallen daar bevinden de grootste olie reserve van de wereld , dus let op mijn worden mocht Trump onverhoopt herkozen worden dan zal de wereld in een nog groter crisis belande dan nu al is!

Noord-Korea blaast zuid voor 'kernbom-dropping' oefening met de ...

Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner