Eerste Britse transgender stel laat 5 jarig zoontje in meisje veranderen

Afbeelding: (7).

—————————————————————————————————————————————-

Zo progressief is het Westen inmiddels: Seks met 16, stemmen en trouwen met 18, maar van sekse veranderen als je nog maar 3 bent

—————————————————————————————————————————————-

Het eerste Britse transgender echtpaar heeft de gemoederen flink doen oplaaien nadat het stel besloot om hun 5 jarige zoontje in een meisje te veranderen. De 21 jarige Jody en 27 jarige Greg Rogers uit Glasgow beweren dat ze hun zoontje niet hebben gestimuleerd om van sekse te ‘veranderen’, en klagen dat ze sinds hun aankondiging worden last gevallen en bij de Schotse versie van Jeugdzorg zijn aangegeven.

‘Mensen hebben tegen ons gezegd dat wij Jayden gebruiken om aandacht te krijgen, en dat ze enkel een meisje wil zijn omdat ik van sekse ben veranderd… Dat is belachelijk. Jayden weet niets van mijn verleden. Ze ken mij alleen als vader,’ aldus Greg.

Volgens het transgender stel is Jayden er absoluut zeker van dat hij een meisje is. Hij vindt het namelijk geweldig zich als prinses Anna uit de Disney film Frozen te verkleden.

‘Ze zeggen dat het wreed is en wij haar een jurk laten dragen, maar is het niet wreder om niets te doen als je kind er zo van overtuigd is dat ze een meisje is dat ze haar haren eraf trekt en met haar hoofd tegen de muur bonkt?’

Transgender kliniek behandelt 3 jarige kleuters

Eerder dit jaar namen vijf mensen bij de enige Britse NHS (National Health Services) transgender kliniek ontslag toen bleek dat kinderen zo jong als 3 jaar een transgender behandeling kregen. Volgens de media is het aantal verwijzingen naar de kliniek gestegen van 94 in 2010 naar 2519 in 2018.

‘De vooruitgang is niet te stoppen!’ is het cynische commentaar van de bekende Britse journalist en blogger Paul Joseph Watson. (1)

Moeder maakt tegen zin van vader meisje van 7 jarig zoontje

Een gescheiden Amerikaanse moeder kwam enkele maanden geleden in het nieuws nadat ze besloot dat haar 7 jarige zoontje een meisje moest worden. De vader van het jongetje probeerde de chemische castratie vergeefs te stoppen door te wijzen op zijn jonge leeftijd, en het feit dat zijn ex het jongetje al vanaf zijn geboorte in meisjeskleren steekt en hem al op zijn 3e vertelde dat hij eigenlijk een meisje is. De (vrouwelijke) rechter stelde echter de moeder in het gelijk, en verplichtte de vader om voortaan termen zoals ‘zij’ en ‘haar’ te gebruiken als hij het over zijn zoontje heeft.

Volgens de federale medische autoriteit FDA zijn er de afgelopen 7 jaar 6370 mensen overleden als gevolg van het gebruik van puberteits-blokkerende medicijnen, die nodig zijn om van sekse te kunnen ‘veranderen’. Zo’n 19.000 mensen kregen ‘ernstige’ bijwerkingen (5). Uit wetenschappelijke studies bleek ook dat deze middelen een daling van het IQ van kinderen, plus een waslijst andere –soms ernstige- gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken (2)(3).

Seks met 16, trouwen met 18, maar van sekse veranderen als je 3 bent

Het Amerikaanse College van Pediaters (Kinderartsen) waarschuwde in 2016 dat de –op veel scholen al verplichte- transgender- en diversiteit promotende lesprogramma’s neerkomen op kindermisbruik, omdat bij kinderen die denken van het andere geslacht te zijn ‘er geen probleem in hun lijf is, maar in hun hoofd. Daarom zouden deze kinderen wegens gender dysforie (een mentale stoornis) moeten worden behandeld’. (4)

Deze waarschuwingen van experts werden, zoals linksen met eigenlijk alle kwesties doen waar ze per se hun zin in willen krijgen, in de wind geslagen.  Net als in Nederland krijgen jonge Amerikaanse kinderen te horen dat je geslacht / gender  en bijbehorende seksualiteit niets meer dan een ‘keuze’ is die niet biologisch bepaald is.

In Groot Brittannië wordt ‘haatspraak’ tegen transgenders van 1 januari zwaarder bestraft (tot maximaal 6 jaar gevangenisstraf) dan inbreken. In februari werd een Britse moeder in het bijzijn van haar peuterzoontje en autistische dochter gearresteerd en urenlang in een cel gezet nadat ze online een transgendere LGBTQUIZHA{XWPKZ activist had ‘gemisgenderd’ door hem/haar met haar/hem aan te spreken. (6)

Kortom, in het ‘progressieve’ Europa en Amerika moet je 16, 17 of 18 zijn om auto te mogen rijden, mag je op je 18e stemmen en trouwen, moet je minimaal 16 zijn om legaal seks te mogen hebben, maar mogen piepjonge kinderen van 5 en zelfs 3 jaar oud een ingrijpend, niet ongevaarlijk, levensbepalend en onomkeerbaar ‘besluit’ maken om van sekse te veranderen. Omdat ze op die leeftijd wat seks(e) betreft klaarblijkelijk al wèl precies weten wat ze willen, en hun ouders daar geen enkele invloed op hebben.

Onder ‘diversiteit’ en ‘islam’ richting legalisering pedofilie

Ook dit valt naar onze mening binnen het –de afgelopen jaren al vaker besproken- streven om via diverse omwegen het grote geheime verlangen van de linksgroenliberale Westerse elite, namelijk het legaliseren van seks met kinderen (althans, voor henzelf), te realiseren. In de jaren ’70 lukte dat nèt niet, maar via het virulent promoten van dit soort absurdistische ‘diversiteit’ door de verschillen tussen de seksen en straks ook leeftijden op te heffen , en tegelijkertijd het massaal binnenhalen, omarmen en beschermen van een religieuze ideologie die een ‘profeet’ vereert die met een 6 jarig meisje ‘trouwde’, zijn ze hard op weg om stap voor stap alsnog hun zin te gaan krijgen.

Xander

(1) Paul Joseph Watson / Summit News via Zero Hedge
(2) Infowars
(3) Lifesite News
(4) Natural News
(5) Christian Post via Infowars
(6) Newswars
(7) Afbeelding:*: WikiMedia Commons, bron proud of our trans kid – DC Capital Pride parade – 2013-06-08, auteur Tim Evanson from Washington, D.C., United States of America , Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

© Xandernieuws

 

Reacties 1

Gast - jan op woensdag 04 december 2019 15:51

Vreselijk

Vreselijk
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
vrijdag 06 december 2019

Jouw account

Laatste reacties....

NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
05 december 2019
Ja joh,want er is nog geen ellende genoeg. 😩
Onder voormalig wethouder Asscher werd christelijk symbool mijter Sinterklaas in A'dam verwijderd
05 december 2019
Vieze spelletjes allemaal. Er gebeuren vreemde di...

Updates

Pinned Items
Recent Activities
  • Deborah Dogan is nu vrienden met Sandra
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
  • De Theorist is nu vrienden met Sandra
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Er zijn hier nog geen activiteiten

Zoeken