Er is al lang geleden besloten om kinderen te vaccineren tegen corona

“Het helpt als je 12- tot 18-jarigen vaccineert. Het kan, het is veilig. Het OMT zegt dat ook.”

Ooit zal deze man zich moeten verantwoorden voor een tribunaal en uitleggen waarom hij kinderen inspuit met een experimenteel vaccin tegen een ziekte waarvan ze niets te vrezen hebben.

Eigenlijk weet je al waar ze naartoe gaan, maar toch hoop je dat ze toch nog zoveel verstand hebben dat ze zich niet gaan verlagen tot het inspuiten van kinderen met een gevaarlijk experimenteel goedje dat ze vaccin durven noemen.

kinderen in nederland gevaccineerd tegen corona

Dat niet alleen, ze verkondigen ook nog eens luidkeels dat het veilig is.

Ooit zal deze man zich moeten verantwoorden en uitleggen waarom hij kinderen inspuit met een experimenteel vaccin tegen een ziekte waarvan deze niets te vrezen hebben.

Dan zegt demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge (CDA). “Het helpt als je 12- tot 18-jarigen vaccineert. Het kan, het is veilig. Het OMT zegt dat ook.” .

Lees goed wat er staat. De man durft te beweren dat het veilig is, om zich dan vervolgens weer onmiddellijk te verschuilen achter iemand anders: “Het OMT zegt dat ook.”

Of iets is aantoonbaar veilig of het is het niet. Als het veilig is kan je de wetenschappelijke onderzoeken laten zien waaruit blijkt dat het op de korte en lange termijn veilig is en hoef je niet te zeggen: “Hij zegt ook dat het veilig is”.

Is dit ook het antwoord dat Hugo gaat geven als hij later terechtstaat? Waar rechters hem zullen vragen waarop hij zijn stelling baseerde dat het veilig was? “Het OMT zei het ook, edelachtbare”.

Het experimentele vaccin is niet veilig, niet voor volwassen en niet voor kinderen. Hugo weet dat als geen ander.

Via deze link het verhaal van Lisette Verhoeven die gehandicapt is geraakt door het corona vaccin wat niet veilig is, geen enkele van die corona vaccins is veilig, niet voor kinderen noch voor volwassenen.


Hugo weet dat omdat er nu zelfs artikelen verschijnen in de mainstream media over hoe Pfizer nu waarschuwingen gaat plaatsenvoor kinderen op haar bijsluiter.

kinderen coronavaccin myacarditis


Men gaat nu de kinderlichamen gebruiken omhet R (reproductie) getal onder controlete kunnen houden, volgens de input van Outbreak Management Team (OMT). Want, als de kinderen niet worden gevaccineerd, dan wordt de R te hoog en dat is slecht nieuws. We hebben ook al voorbij horen komen in de media dat door het aandeel weigeraars ze nu toch kinderen moeten gaan vaccineren want dat is dan een manier om het R getal toch verder naar beneden te brengen. Verdeel en heers.

Er zijn in ons land 1,2 miljoen kinderen vanaf 12 jaar.

Hoeveel van hen zullen sterven en hoeveel van hen zullen ernstige bijwerkingen krijgen of misschien voor het leven verminkt raken?

Alhoewel hij staat te trappelen om kinderen in te spuiten, wacht Hugo nog wel even op het advies van de Gezondheidsraad. Dit, om zich helemaal in te dekken voor als het inderdaad mis mocht gaan (en dat zal het gaan).

Maar, Hugo kan zich niet indekken, want Hugo weet dat kinderen niet ernstig ziek worden van wat men covid-19 noemt en Hugo weet ook dat kinderen risico lopen op zeer ernstige bijwerkingen waaronder de dood.

Er wordt nu gedaan alsof er gewikt en gewogen wordt, maar dat is helemaal niet zo, want de benodigde vaccins zijn al gekocht. Het was vanaf het prille begin al de bedoeling om kinderen ook in te spuiten.

In de aankoop van vaccins heeft het kabinet er al rekening mee gehouden. De ’vaccinportefeuille’ voor 2022 en 2023 is groot genoeg on alle Nederlanders boven de 12 jaar te vaccineren. Voor die jaren zijn 30 miljoen vaccins besteld voor ongeveer 15 miljoen mensen.

De vaccins hebben nooit iets met gezondheid te maken gehad. Ze waren altijd al bedoeld voor heel andere dingen. En als er dan her en der wat kinderen sterven om de gewenste agenda erdoor te duwen, zo zij het. Er hangt altijd een prijskaartje aan iets zo groots zoals de Great Reset.

Kinderen moeten en zullen worden gevaccineerd, want ook zij zullen straks meetellen in het gezinsbudget voor CO2 en ook bij hen zal geregistreerd dienen te worden hoeveel van dat budget zij opslurpen met hun dagelijkse activiteiten.

Ouders, bescherm in 's hemelsnaam je kinderen en geef kinderlokker de Jonge geen kans.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 29 maart 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers