Er is iets heel vreemds aan de hand in de ziekenhuizen

Overal in de Verenigde Staten stromen de spoedeisende hulpafdelingen vol en niemand lijkt er een verklaring voor te hebben. Ten opzichte van enkele maanden geleden is het aantal dagelijkse coronagevallen in de VS gehalveerd. Nu er minder coronagevallen zijn, zou je verwachten dat het rustiger wordt op de eerste hulp. Niets is minder waar.

In veel ziekenhuizen worden ernstig zieke patiënten behandeld op de gang omdat de spoedeisende hulpafdeling vol is. Spoedartsen van het Sparrow Hospital in Lansing in de staat Michigan worden geconfronteerd met patiënten die veel zieker zijn dan ze ooit eerder hebben meegemaakt. De spoedeisende hulp beschikt over 72 bedden, die allemaal bezet zijn. Veel patiënten liggen op de gang.

De meeste patiënten die het ziekenhuis worden binnengebracht, hebben last van ademhalingsproblemen, buikpijn, bloedproppen en hartproblemen.

ziekenhuis

Hartritmestoornis

Vooral jonge, gezonde mensen worden plotseling getroffen door hartproblemen. Zo viel een middelbare scholier uit de Amerikaanse staat Pennsylvania dood neer na een plotselinge hartstilstand. In dezelfde staat stief een 12-jarige jongen plotseling na problemen met zijn hartslagader.

Voetballer Sergio Aguero van FC Barcelona verliet zaterdag in het duel met Deportivo Alaves het veld met ‘pijn op de borst’. Hij werd later in het ziekenhuis gediagnosticeerd met een hartritmestoornis.

Hartstilstand

Twee dagen later kreeg de IJslandse voetballer Emil Palsson van de Noorse club Sogndal op het veld een hartstilstand. De 28-jarige middenvelder zakte na ruim 10 minuten spelen in elkaar.

Waarom krijgen zoveel jonge mensen plotseling zulke ernstige hartproblemen? Wie het weet mag het zeggen.

[Zero HedgeviaTheMostImportantNews.com]

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl via detheorist.nl

 

Reacties 1

Ronald op donderdag 04 november 2021 20:29

En zo zou Hugo deze vraag beantwoorden: De meeste mensen zijn gelukkig wel dubbel gevaccineerd, daar ligt het dus absoluut niet aan!

En zo zou Hugo deze vraag beantwoorden: De meeste mensen zijn gelukkig wel dubbel gevaccineerd, daar ligt het dus absoluut niet aan!
Gast
donderdag 28 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers