By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Erdogan dreigt Griekenland openlijk met oorlog

Staat fase 1, oorlog tegen Griekenland om een ‘Groot Turkije’ te realiseren (zoals Turkse media op dit soort kaartjes laten zien), als begin van het herstel van het Ottomaanse Rijk, op het punt van beginnen?

Turkse agressie splijtzwam in NAVO: Duitsers steunen Turkije, Fransen steunen Griekenland

De Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan dreigt mede NAVO lid Griekenland openlijk met oorlog, en waarschuwt Europa dat hij ‘geen concessies’ zal doen aangaande de ‘Turkse rechten’ op de enorme olie- en gasvoorraden in de Middellandse Zee. De moslimdespoot zet zijn eisen kracht bij door de marine op 1 en 2 september met scherpe munitie te laten oefenen in het gebied dat de Turken voor zichzelf opeisen. De Turkse agressie is een splijtzwam in de NAVO, want de Duitsers steunen Turkije (beide landen zijn historische bondgenoten), maar de Fransen staan achter Griekenland.

‘De Turkse marine heeft donderdag zijn recentste officiële waarschuwing – een Navtex – gegeven dat het schietoefeningen zal houden voor de kust van Iskenderun, ten noordoosten van Cyprus,’ bericht Al Jazeera.

Duitsland probeert de hoog opgelopen spanningen tussen Turkije en Griekenland te sussen, en roept beide landen op geen militaire oefeningen te houden.

Hypocriete Turken waarschuwen Frankrijk

Het Turkse ministerie van BuZa heeft zware kritiek geuit op Frankrijk, dat de verdragen over de Cypriotische onafhankelijkheid uit de jaren ’60 zou schenden. Erg ironisch en buitengewoon hypocriet, want het is Turkije dat al tientallen jaren het noorden van Cyprus illegaal bezet houdt. Ook verketteren de Turken het sturen van het Franse fregat Lafayette en drie Rafale gevechtsvliegtuigen naar Cyprus. (1)

Op 10 juni richtten Turkse oorlogsschepen hun rakettenradar op het Franse fregat Courbet, dat een Turks vrachtschip met hoogstwaarschijnlijk wapens voor Libië wilde controleren, omdat het VN wapenembargo zou worden geschonden. Na de Turkse dreigementen het vuur te openen, trok het Franse schip zich terug.

Oorlog tegen Grieken al meer dan 10 jaar geleden voorspeld

We schrijven al meer dan 10 jaar dat Erdogan op veroveringstocht zal gaan om zijn imperialistische plannen het Ottomaanse Rijk te herstellen te realiseren, en Griekenland één van zijn eerste slachtoffers zal zijn.

Andere landen en gebieden die hoog op de Turkse oorlogsagenda staan zijn Syrië, Libië, Egypte, Israël, het noorden van Irak, en de Balkan (waar de Turken in moslimstaat Bosnië met behulp van Duitsland en de VS al een stevig bruggenhoofd hebben geslagen voor de later geplande aanval op, en/of annexatie van Centraal en West Europa). Saudi Arabië staat ook op deze lijst, echter niet om te worden veroverd, maar om totaal te worden vernietigd, waarna Turkije het nieuwe centrum van de islam wordt, en Erdogan definitief de ‘Kalief’ van de moslimwereld wordt, zoals velen hem al zien.

 

Xander


(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

23-08: Erdogan verstevigt banden met Hamas, geeft terroristen en moordenaars Turkse paspoorten (/ Turkse dictator zweert opnieuw Jeruzalem te zullen ‘bevrijden’)
15-07: Hagia Sophia veranderd in moskee: Zo worden de Turken klaargestoomd voor oorlog (/ Turkije stevent in Libië af op militaire confrontatie met Egypte, Syrië en de VAR – Herstel Ottomaanse Rijk komt steeds dichterbij)
19-06: Botsing bij Libië: Turkse oorlogsschepen richten raketten op Franse fregat
18-06: Turkije militair actief op vier fronten, start massale bombardementen op Koerden in Irak
20-01: Door Turkije ingeschakelde Syrische jihadisten gefilmd in vliegtuig naar oorlog in Libië
2019:
21-12: Egypte stuurt tanks naar Libië om Turkse militaire interventie af te weren
16-10: Turkse minister Defensie twittert kaartje met geplande verovering Syrië, Irak, Armenië, Griekenland, Cyprus en Bulgarije
16-10: Amerikaanse officials: Turkije laat opzettelijke ISIS terroristen vrij en executeert Koerdische gevangenen
05-09: Erdogan zegt kernwapens te willen, maar werkt daar in het geheim al jaren aan (? Nucleair bewapend Turkije zal op Ottomaanse veroveringstocht door het Midden Oosten, Centraal Azië en Noord Afrika gaan, en ook Europa inlijven)
21-07: Turkse dictator Erdogan dreigt met militaire invasie van Cyprus
2018:
19-12: Islamitische Unie Congres; Erdogan in 2023 leider van wereldwijd Kalifaat
(Op oud Xandernieuws.punt.nl, slechts enkele van de vele Turkije-artikelen):
14-03: Erdogans krant publiceert Turks plan voor massale moslim aanval op Israël

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 07 mei 2021

Vaccin updates

Jouw account

Conflicten livemap

Defcon Level world conflict map
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Overheden spelen een leidende rol
07 mei 2021
Je ziet duidelijk het clubje wat naar de pijpen van satan...
Overheden spelen een leidende rol
06 mei 2021
Wat un tiefus hond.. Dit systeem gaat zichzelf van binnen...
Willekeurige partner