‘Ergste vorm van kindermisbruik aangetroffen op laptop Hunter Biden, president Biden gaat aftreden’

Ondernemer en oprichter van hostingbedrijf Megaupload Kim Schmitz, beter bekend als Kim Dotcom, zegt samen te werken met een team dat de laptop van Hunter Biden, de zoon van president Joe Biden, op dit moment analyseert. Volgens Kim zijn alle gegevens in handen van WikiLeaks en worden ze binnenkort naar buiten gebracht.

Kim zei dat Hunter in de gevangenis gaat belanden en dat Joe Biden gaat aftreden. Hij is van plan de mediabedrijven te ontmaskeren die maanden geleden een kopie hebben gekregen, maar er niets mee hebben gedaan.

Hebben de media een pedofiel geholpen?

Op de laptop van Hunter Biden is de ergste vorm van kindermisbruik aangetroffen, schrijft Kim op Twitter. “Een forensisch analist zei tegen me dat het materiaal zo afschuwelijk is dat hij zijn werk vaak moet onderbreken. Hebben de spionnen en media die dit ‘Russische desinformatie’ noemden een pedofiel geholpen?”

De ondernemer zegt dat dit niet meer onder de pet kan worden gehouden. De laptop bewijst dat de familie Biden betrokken is bij biolabs in Oekraïne, waar onderzoek wordt gedaan naar dodelijke virussen.

Forensisch team

Kim benadrukt dat hij zelf geen kopie heeft, maar in contact staat met het forensisch team in Zwitserland dat onderzoek doet naar de laptop. Hij schrijft ook nog dat het team van Tucker Carlson momenteel opnames maakt in Zürich.

biden2022

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 18 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers