Europa gaat gebukt onder meegebrachte epidemieën

Screenshot_49

(Door: “Elise Nijmegen”)

Samen met de immigranten komen ook hun normen, waarden en gebruiken, en die zorgen voor nieuwe trends in Europa. En die “trends” zijn uitgelopen in epidemieën in vele “open grenzen” landen. In Duitsland bijvoorbeeld flitst er ongeveer 100 keer per dag een mes richting slachtoffer die dan wordt bedreigd, gewond raakt of zelfs wordt gedood. In de deelstaat Nordrhein-Westfalen is de mes-criminaliteit met 38% gestegen. Het aantal overvallen ging van 13,6% in 2009 naar 17% in 2018. Geweldsmisdrijven zijn in 5 jaar met 24,6% toegenomen. Agenten worden in Hessen nu uitgerust met beschermende sjaals en extra steekbestendige vesten. Mijns inziens is het toegenomen geweld in heel Europa te danken aan het toenemende aantal immigranten en zouden we moeten stoppen met deze krankzinnigheid die gedicteerd wordt door de EU en de VN en die slaafs opgevolgd wordt door het nationale politieke kartel.
www.deutschland-kurier.org

De “vluchtelingen”politiek kost Duitsland tot 2022 € 78 miljard. Er wordt in Duitsland net zo met geld gestrooid als hier in Nederland. Alles voor de immigranten, de EU en de VN en heel weinig tot niets voor de nationale bevolking.
www.mzwnews.com

In Frankrijk zijn, zo laat onderstaand artikel weten, zo’n 150 buurten die geïslamiseerd zijn, zo zegt een Frans officieel rapport. Buurten in handen van de salafistische islam waar geen plaats is voor democratie, gelijke rechten van vrouwen, de vrijheid van meningsuiting en de westerse normaliteit.
https://indignatie.nl

Tien EU-landen zijn getroffen door Afrikaanse varkenspest, zo laat de onbetrouwbare en dictatoriale EU-commissie weten, maar er is geen reden tot bezorgdheid…
www.extremnews.com

5G is gevaarlijk, de elektromagnetische straling is schadelijk voor mens, dier en flora. Dafna Tachover, advocaat en oprichter van “We Are The Evidence”, getuigde tegen de komst van 5G, maar er was geen berichtgeving in het nieuws. Alle negatieve of kritische reacties op 5G worden tegenwoordig door de politiek gecensureerd. Datzelfde geldt voor de islam, vaccinaties, de EU en de VN.

In de afgelopen 10 jaar is het aantal kinderen met autisme gestegen van 1 op de 1000 naar nu 1 op de 65. Dat zou kunnen komen door elektromagnetische straling, zo blijkt uit een onderzoek van prof. Martha Herbert van de Universiteit van Harvard.
https://5g-emf.com

5G werkt via satellieten die speciaal daarvoor de ruimte in zijn geschoten, maar dat is tegen de internationale milieuregels in zo schijnt. De FCC heeft de milieuwetgeving overtreden door SpaceX-satellieten goed te keuren (42.000) om 5G en wifi op aarde goed te keuren.
www.activistpost.com

Wat heeft de EU ons nu eigenlijk gebracht? Verrijking? Nee! Vrijheid? Nee! Steeds meer onzin-regels, heel veel immigranten en hogere rekeningen. Gelukkig worden er steeds meer mensen wakker en breken er in veel EU-lidstaten protesten uit over de EU-regelgeving. In Duitsland en Ierland, net zoals in Nederland hebben duizenden boeren hoofdwegen met tractoren geblokkeerd. Boeren maken zich in heel Europa terecht zorgen over het beleid dat voortkomt uit de “Green Deal” van de EU en de bijna identieke “Agenda 21” van de VN.
www.express.co.uk

De EU, daar moeten we zo snel mogelijk uit, het brengt mijns inziens alle EU-lidstaten naar een financiële afgrond, het overspoelt alle “open grenzen” landen met immigranten of klimaatvluchtelingen of hoe je ze ook wilt noemen en dat geeft in elke EU-lidstaat dezelfde chaotische en gewelddadige epidemie.

De grenzen moeten dicht, ophouden met het binnenhalen van antiwesterse mensen die, zoals we in heel Europa zien, geen respect hebben voor het gastland, de nationale bevolking, de regels en wetten van het land of de politie. Genoeg is genoeg en we zijn het spuugzat, het beleid van Rutte en zijn jaknikkers kabinet! Dit is ons land, het land van de Nederlanders, net zoals Polen van de Polen is en Hongarije van de Hongaren.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

E.J. Bron

© E.J. Bron

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 25 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Willekeurige partner