Ex-adviseur Steve Jobs zegt dat Facebook het systeem van menselijke relaties vernietigt

Facebook slaat opnieuw toe met censuur: Video van Robert Kennedy met kritiek op Moderna’s coronavirus vaccin verwijderd – Zo bepaalt Bill Gates welke (valse) informatie u op Facebook, Google en Amazon voorgeschoteld krijgt

Een voormalige adviseur van Steve Jobs heeft 6 dagen geleden op de 2020CogX conferentie gewaarschuwd dat Facebook ‘het systeem (lett. hele weefsel) van menselijke relaties vernietigt’. ‘Als ik naar Facebook kijk, blijf ik bijvoorbeeld denken of ze nu echt zo onwetend zijn, of dat het gemotiveerd is door iets… dat duisterder is dan het lijkt,’ zei Joanna Hoffman tijdens een vraag-en-antwoord sessie op de conferentie. Volgens haar vernietigt Facebook ‘de basis van de democratie en het systeem van menselijke relaties, door een verslavende drug genaamd ‘woede’ rond te strooien.’

‘Het is net als met tabak, en niet anders dan drugs. We weten dat woede verslavend is. We weten dat wij mensen naar ons platform kunnen lokken en actief kunnen laten worden als wij hen boos genoeg maken. Moeten wij er daarom altijd en iedere keer munt uit slaan?’

Ook Twitter ‘monsterlijke echokamer vol hysterische nonsens’

Wat Hoffman zei over Facebook, is ook vrijwel geheel van toepassing op Twitter. Twitter is een monsterlijke echokamer geworden vol met hysterische nonsens, gecontroleerd door woedend gepeupel dat het platform misbruikt door te dreigen met misdaden, door te intimideren, te doxxen (iemands privé info en/of foto’s online zetten om die persoon te belasteren en/of te vernederen), en te ruïneren voor de ‘zonde’ van het hebben van een andere mening.

Veel kritiek op social media wordt geframed in de context van een ‘bedreiging voor de democratie’, ondanks het feit dat zowel Facebook als Twitter meer censuur plegen dan ooit te voren. Daar zijn vrijwel uitsluitend conservatieve en rechtse stemmen en meningen het slachtoffer van, de facto iedereen waar de linkse ‘woke jihadisten’ zich beledigd of gekwetst door voelen.

Facebook censureert Robert Kennedy’s kritiek op corona vaccin

Mark ‘Facebook’ Zuckerberg uitte onlangs kritiek op Twitter vanwege het plaatsen van een waarschuwing bij de tweets van president Donald Trump. Dat was een typisch geval van ‘de pot verwijt de ketel’, want zelf past hij mogelijk nog hardere censuur toe.

Robert F. Kennedy, voorzitter van Children’s Health Defense, is daar een recent slachtoffer van. Hoewel alles wat hij in een 45 minuten durend videogesprek over vaccins vertelde waar is en/of wetenschappelijk bewezen is, werd het toch geblokkeerd door Facebook, enkel omdat hij op het vastgestelde feit wees dat de eerste testen met het coronavaccin van Moderna desastreus zijn verlopen. (2)

Daar is ie weer: Bill Gates (maar hij is niet de leider)

Veel mensen weten inmiddels dat Bill Gates feitelijk ’s werelds grootste vaccinproducent is (Moderna), en tevens de grootste sponsor is van de door communisten geleide World Health Organization (WHO) en de Amerikaanse CDC. Geen wonder dus dat deze organisaties –net zoals het RIVM in Nederland- virulent zijn wereldwijde vaccin imperium promoten, en van geen kritiek, hoe wetenschappelijk onderbouwd die ook is, willen weten.

Bovendien blijkt Gates via grote donaties aan de beruchte Democratische voorzitter van de parlementaire Inlichtingencommissie, Adam Schiff, ook te bepalen welke (valse) informatie Facebook, Google, Pinterest en Amazon aan het publiek mogen geven. Gates is tevens de grootste sponsor van de ‘factchecker’ Politifact, die door Facebook en Google wordt gebruikt om eenvoudig te ontkrachten desinformatie over vaccins te verspreiden. ‘Politifake’, dus. (3)

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken is Bill Gates echter niet de leider van de globalistische elite die deze wereld in een totalitaire technocratische dictatuur aan het persen is. Aan de top van deze machtspiramide staat namelijk een familie wier naam en (in)faam wij in de loop van bijna 12 jaar vaker hebben besproken: de Rothschilds, zetelend in ‘The City’ (London). In verband met de lengte van dit artikel willen wij later in een apart artikel uitgebreider aandacht besteden aan hun rol in de huidige (reeds lang geleden uitvoerig geplande) wereldwijde crisis.

Platforms brengen mensheid en samenleving enorme schade toe

De realiteit is dat platforms zoals Facebook, Twitter en Google (/YouTube) enorme schade toebrengen aan de mentale -en indirect ook fysieke- gezondheid van mensen, aan de cohesie van een functionerende samenleving, en aan het concept van de vrijheid van meningsuiting (1).

Cruciale informatie die van levensbelang is voor de menselijke gezondheid, of die nu over vaccinaties, bewezen goedkope behandelingen tegen bijvoorbeeld corona (hydroxychloroquine + zink), of het enorme belang van het slikken de juiste vitamine- en mineralensupplementen gaat, wordt tegengehouden, verwijderd, of met valse beweringen zwart gemaakt.

‘Verdeel en heers’: maak mensen boos, bang, zwak, ziek en afhankelijk

Vermoedelijk is dat zelfs de bedoeling, immers –het wordt misschien afgezaagd, maar het is zeker in deze krankzinnige tijd reëeler dan ooit-: ‘Verdeel en heers’. Zet mensen en groepen tegen elkaar op door verdeeldheid en haat te zaaien (zoals met het niet bestaande systemische ’witte’ racisme, met extremistische groepen zoals BLM en Antifa), haal mensen tegelijkertijd uit elkaar (lockdown, social distancing, 1,5 meter), houd mensen ziek, zwak en misselijk, verslaafd aan social media en banaal vermaak, en je krijgt een zwak, depressief, afhankelijk en bang gemaakt volk dat niet langer een volk is, maar een groep losse individuen die via de social- en mainstream media ‘geprogrammeerd’ zijn om elkaar te wantrouwen en te haten, en daardoor heel makkelijk te manipuleren, controleren en onderdrukken zijn.

Kortom: welkom in het ‘nieuwe normaal’ van 2020.

Xander

(1) Summit News
(2) Natural News
(3) Children’s Health Defense via Natural News
Afbeelding: Gerd Altmann , Pixabay (rechtenvrij)

 

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 26 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner