Extinction Rebellion en de roep om hoge belastingen en totale controle over elk detail van uw leven

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 14 oktober 2019 • 0 Comments

image

bron: persgroep.net

Extinction Rebellion en de klimaat demonstranten roepen feitelijk direct op om u nog meer geld uit de zakken te kloppen via de introductie van een wereldwijd belastingsysteem. Waar ze in China en India niet mee doen aan de klimaatgekte en China kolencentrales de grond uitstampt die 3x zoveel electriciteit opwekken dan de gehele stroomproductie van het Verenigd Koninkrijk, moeten kolencentrales in Europa sluiten om de CO2 uitstoot.

Wist u dat het totaal niet uit maakt hoeveel CO2 er de lucht in gaat? Klimaatactivisten blijven deze leugen maar herhalen, zonder zich er echt serieus in te verdiepen. CO2 is het voedsel voor planten en bomen en vormt slechts een 0,04% bestanddeel van onze atmosfeer. Het is geen gifgas, maar een goed gas. CO2 is een noodzakelijk gas dat door bomen en planten omgezet wordt in zuurstof. De temperatuur op aarde stijgt er niet door, maar uw belastinguitgave wel.

Klimaatactivisten strijden helaas voor een zelfgeschapen nep-probleem. Belangrijk doel? Meer geld uit uw zak kloppen. Gelooft u dat niet? Kijk dan even naar onderstaande geschatte belastingverhoging volgens de Washington Post:

It shows that in the Group of 20 largest economies, the tax would raise energy costs by an average of 43 percent for electricity and 14 percent for gasoline in the countries considered.

Mensen die kritiek hebben op de logica van klimaat-activisten krijgen de Jodenster met het stigma ‘klimaat ontkenner‘ opgeplakt. Een compleet absurd stempel, want je kunt het klimaat niet ontkennen, net zoals je je stoelgang niet kunt ontkennen. Het klimaat bestaat. Klimaat is een natuurverschijnsel. CO2 is echt slechts en alleen goed voor het klimaat, zoals door geofysicus Willie Soon in onderstaande video wordt uitlegt. Wetenschappers die de agenda van de ‘global warming’ psychologische operatie niet dienen, worden op een zijspoor gezet. Ook hier geldt blijkbaar de stelregel ‘wie betaalt, bepaalt‘.

De sturende kracht achter de Extiction Rebellion beweging heeft alle registers opengetrokken om het volk te bespelen en schroomt zelfs niet openlijk te onthullen dat er vals spel gespeeld wordt. Dat lijkt de nieuwe manier te zijn om complotten te ondermijnen: We laten gewoon openlijk zien dat we een CIA revolutiemethode gebruiken en we laten gewoon openlijk zien dat we demonstranten betalen.

Ja, zeker! Extinction Rebellion past de Gene Sharp ‘gekleurde revolutie’ methode toe, waarmee al heel wat regiems door het Amerikaanse imperialisme op de knieën gedwongen zijn. Dus weet je wat “we zijn er gewoon trots op en passen het nu openlijk op het klimaatactivisme toe“. Onder het mom van ‘kwaad met kwaad vergelden‘ wellicht? Ach, wat maakt het uit! Het doel heiligt de middelen, zal de gedachte zijn. En je maait meteen het gras onder de voeten van criticasters weg. We passen gewoon openlijk die methode toe waarmee we hele landen en hun economieën naar de knoppen geholpen hebben, zodat de NAVO haar bommenregen er achteraan kon gooien en het IMF haar leningen uit kon strooien en om landen definitief te knechten aan de hegemonie van de VS. Dat alles natuurlijk onder de dekmantel van het brengen van ‘democratie’. Het is de NAVO Stratfor afdeling die heer en meester is over deze manier van psychologische oorlogsvoering. Niks mis mee toch?

Zijn er mensen die zeggen dat Extinction Rebellion een stelletje betaalde activisten zijn? Ach, dat zijn diezelfde mensen die Jodenster ‘klimaat ontkenner’ dragen. Dat zijn die mensen die niet zien dat het deze keer gewoon allemaal mag. We mogen gebruik maken van NGO’s en gelden van George Soros of wie dan ook. Elk middel is geoorloofd voor dit geheiligde doel. Het doel van wereldwijde belastingverhoging, met dank aan de professionele revolutiemanagers. Alle criticaster zijn via geraffineerde marketing gekoppeld aan het zorgvuldig opgebouwde merk ‘rechts’ (Engels: right-wing). Dat rechtse merk is gekoppeld aan Donald Trump, Boris Johnson en (iets dichter bij huis) de Thierry Baudet’s en Marine LePen’s van deze wereld. Door straks de Amerikaanse economie op te blazen en het Brexit debacle voor rampspoed in de Eurozone te doen zorgen, heb je in 1x afgerekend met al dat gedachtegoed en heb je alle kritiek die je aan dat merk gekoppeld hebt, definitief opgeruimd. Dat is de strategie.

Klimaatactivisme heeft alles weg van religieus fanatisme zonder enig bewijs. De nieuwe God is ‘het klimaat’ en paus Franciscus mag zijn grote aanhang en invloed gebruiken om de wereldbevolking in mei 2020 klaar te stomen. We gaan toe naar een wereldwijd systeem als voorbode voor een wereldregering waarin alles en iedereen zal komen te vallen onder ‘the internet of things’. Handig dat we straks een wereld-dekkend 5G netwerk hebben; uitgerold door space agencies als ESA (zie onder). In ‘the internet of things’ is straks iedere transactie traceerbaar en als je dat kan verkopen onder het mom van “Dan zien we precies hoeveel CO2 je uitstoot, hoeveel vlees je eet en hoeveel plastic je verbruikt“, kun je elke detail van het leven van iedereen wereldwijd beheersen onder het alibi van ‘het klimaat’. Het Chinese Sesame Credit systeem vormt alvast een mooie testcase.

Milieuactivisten roepen de ultieme slavernij over u af. Het fanatisme gecombineerd met heimelijke bijverdienste als professioneel activist, maakt dat deze mensen de bouw van een digitale slavernijsysteem helpen bespoedigen. We hebben het verder maar niet over de synthetische materialen verwerkt in al die “milieuvriendelijke spandoeken”. Die gevangenis zonder zichtbare tralies is bijna een feit en wordt nu bespoedigd via het klimaatfanatisme.

Bron linkvermeldingen: washingtonpost.com, mailonsunday.co.uk, nowhere.news, nowhere.news, alt-market.com

Lees ook:

© martinvrijland.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 22 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner