By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Farage: Over 10 jaar is er geen Europese Unie meer

Brexit-voorloper Nigel Farage voorspelt dat de Europese Unie over 10 jaar niet langer bestaat. Op 31 december heeft Groot-Brittannië de EU officieel verlaten, 4,5 jaar nadat 52 procent van de Britse kiezers voor een vertrek uit de EU had gekozen.

Op maandag zei Farage dat het volk niet langer zo ‘verdeeld’ is als vier jaar geleden. Op radiozender LBC zei de politicus dat slechts een ‘piepklein’ percentage ‘die vlag, dat volkslied en mensen zoals Jean-Claude Juncker wilde’. De meeste mensen die stemden om in de EU te blijven, deden dat uit angst, aldus Farage.

“Een heel groot deel van de mensen die ‘remain’ stemden, ziet nu dat het heel goed mogelijk is om handelsdeals te sluiten met de rest van de wereld, om binnen te komen – in de meeste gebieden – en een redelijk akkoord te sluiten met de EU zelf,” zei hij.

europeseunie
 

De Brexiteer, die 27 jaar in de politieke arena heeft gestreden voor het Britse vertrek, zei te verwachten dat het aantal voorstanders van lidmaatschap alleen maar verder zal dalen.

Ik denk niet dat er over 10 jaar nog een Europese Unie is

“De Brexit-oorlogen zijn voorbij. De verbittering, de verdeeldheid, daar is nu een einde aan gekomen,” zei Farage, toevoegende dat het establishment 4,5 jaar lang alles heeft geprobeerd om het tij te keren.

Over 10 jaar zal de EU niet langer bestaan, voorspelde hij. “Kijk naar wat er in Brussel gebeurt: de Polen en Hongaren vetoën de EU-begroting. Je hebt een eurozone die het zuiden steeds verder in armoede drijft.” Farage voorspelt ook dat Italië die eurozone ‘op een gegeven moment’ zal moeten verlaten.

“Ik denk niet dat er over 10 jaar nog een Europese Unie is,” benadrukte hij.

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 12 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

“Er gaan straks doden vallen!”, zeggen Agenten & ME-ers…
12 april 2021
Wie had dit gedacht tien jaar geleden. Wat een land is di...
Is het coronavirus gevaarlijk?
11 april 2021
Inderdaad
‘Long Covid’ geen reden voor coronamaatregelen
11 april 2021
Allemaal Q-koorts xD
Willekeurige partner