Femke Halsema begint The Perfect Storm in ons land

Na de massale demonstratie op de Dam wordt er binnen de gemeenteraad van Amsterdam luidkeelsom het ontslag van Femke Halsema.

Het zal Femke worst zijn, want het grotere doel is gediend en de wereld staat binnenkort in vuur en vlam. 


Sommigen spreken vaneen Perfect Storm,waarbij temidden van de coronacrisis en economische malaise er enorme rassenonlusten uitbreken in Amerika. Dit naar aanleiding van de moord op George Floyd. Wij hadden alleen het coronavirus en de economische malaise, maar dankzijde acties van Femke Halsemahebben wij nu ook het ontbrekende rassenelement, waardoor ook bij ons de situatie rijp is voor een perfect storm.

Het gevolg van die drie elementen die samenkomen hebben we kunnen zien, want in Amerika lijkt een nieuwe burgeroorlog uitgebroken. Op veel plaatsen heerst totale anarchie, mensen plunderen en branden gebouwen en auto's plat. De politie die nu al Robocops worden genoemd slaan erop los, gebruiken traangas en schieten op mensen met rubberen kogels. 

Een onderdeel van het leger, de Nationale Garde, wordt ingezet, noodtoestanden worden lokaal afgekondigd en in veel steden is een avondklok ingesteld. President Trump moet zich verbergen in een bunker in het Witte Huis omdat deze bestormd lijkt te worden door woedende demonstranten. Vanuit zijn ondergrondse bunker gaat Trump verder met zijn favoriete bezigheid, tweeten, en het is duidelijk dat geweld zijn favoriete middel is om een einde te maken aan de onlusten. De berichten van Trump, de meester in het zaaien van verdeeldheid, gooien uiteraard alleen nog maar meer olie op het vuur, hetgeen uiteraard de bedoeling is.

De professionele ophitsers aan beide kanten van het politieke spectrum maken overuren om mensen op te zwepen tot nog meer protest en te kiezen voor hun kant, want het is duidelijk dat zij de goeien zijn. Burgers vliegen elkaar letterlijk naar de keel en worden verteerd door woede, haat en angst.

Een echte Amerikaanse president zou zich niet in een bunker verbergen en vanuit daar het volk bestoken met tweets. Een echte president zou onmiddelijk in Air Force One stappen, naar Minneapolis vliegen, praten met alle partijen, luisteren en laten zien dat hij een president is voor alle Amerikanen. Dat gebeurt niet, wel een dreiging door Trump van het inzetten van het leger tegen de eigen bevolking. Mossad agenten proberen hem uit alle macht te verdedigen en één heeft zelfs de onbeschaamdheid om Trump te vergelijken met Pim Fortuyn.

Verdeel en heers, hits het volk op en blijf zelf volledig buiten schot, dat is het motto.

Overal ter wereld breken opeens "spontaan" protesten uit, zoals onder andere in Auckland in Nieuw Zeeland. 

protesten Auckland


Wat opvalt is dat de anderhalve meter regel nu overal massaal wordt genegeerd en dat de autoriteiten dat in dit geval toestaan. We hebben dat natuurlijk ook gezien in Amsterdam, waar maar liefst 5.000 mensen werden samengepropt op de Dam.

Volgens burgemeester Femke Halsema was dit protest te belangrijk om rekening te houden met de volksgezondheid en wanneer haar om tekst en uitleg wordt gevraagd komt ze niet veel verder dan het kakelen als een kip zonder kop in een verhaal vol tegenstrijdigheden.

Het bizarre is dat in andere landen hetzelfde gebeurt.

Zoals in Canada waar de baas van het Canadese RIVM, Theresa Stam, opeens verklaart dat het prima is om te gaan demonstreren, maar dat ze beter niet kunnen gaan schreeuwen omdat ze dan druppels verspreiden. Dit, nadat ook deze dame wekenlang erop had gehamerd dat iedereen binnen moest blijven.


Overal in de mediaverschijnt nu het verhaaldat George Floyd en politieagent Derek Chauvin elkaar kenden, samenwerkten bij dezelfde club en niemand vindt het vreemd. Net zoals niemand het vreemd vindt dat Chauvin rustig en ontspannen zeven minuten lang poseert terwijl hij bezig is om iemand te vermoorden. En niemand vindt het vreemd dat de officiële "mugshot" die is vrijgegeven van Derek Chauvin die voor geen meter lijkt op de man die ogenschijnlijk Floyd George heeft vermoord.

wie van de twee is Derek Chauvin?


Er duiken talloze aanwijzingen op dat we hier te maken met een gespeeld spel, waarbij de acteurs goed hun best doen om overtuigend over te komen, maar zoals gewoonlijk de nodige fouten maken. Wie hier meer over wil weten, kanhier een aantal argumenten lezenwaarom het officiële verhaal niet klopt.

Al sinds 1867 is Minnesota een bolwerk van de vrijmetselarij en de bijnaam van de stad is dan ook niet voor niets Twin City, een geheime verwijzing naar de twee pilaren Boaz en Jachin, de pilaren waarop de vrijmetselarij is gegrondvest.

Boaz en Jachin, vrijmetselarij

Je komt de Twins (tweelingen) vaker tegen zoals bij de Twin Towers in New York en via de niet biologische Twin, Stephen Jackson (en zijn vader), van Floyd George komen we terecht bij de vrijmetselarij die een lange prominente historie heeft in Minnesota.

De vrijmetselarij die net zoals alle belangrijke instituten en instellingen is geïnfecteerd door een virus, en dan hebben we het niet over het coronavirus.

© niburu.co

 

Reacties 3

Its Real op dinsdag 02 juni 2020 21:51

Ik vind het vooral hypocriet dat dit protest wel door mocht gaan en op 30 mei beëindigd is. Oftewel het onderwerp bepaald wat wel en niet mag. Of het aantal waarmee je protesteert.

En zegt die linkse hippie kut ook nog dat het RECHT OM TE DEMONSTREREN een heel goed recht is. Fuck you 🖕

Dit alles terzijde vind ik het een goede demonstratie.

Ik vind het vooral hypocriet dat dit protest wel door mocht gaan en op 30 mei beëindigd is. Oftewel het onderwerp bepaald wat wel en niet mag. Of het aantal waarmee je protesteert. En zegt die linkse hippie kut ook nog dat het RECHT OM TE DEMONSTREREN een heel goed recht is. Fuck you 🖕 Dit alles terzijde vind ik het een goede demonstratie.
De Theorist op donderdag 04 juni 2020 10:10

Tuurlijk slaat het nergens op wat er allemaal gebeurt. Jammer dat nog maar weinig mensen dat inzien.

Tuurlijk slaat het nergens op wat er allemaal gebeurt. Jammer dat nog maar weinig mensen dat inzien.
Gast - Ritoli1s op woensdag 03 juni 2020 10:01

Het geeft in ieder geval een aanleiding om de Lockdown nu te stoppen als blijkt dat er geen extra ziekte gevallen door komen!
Ik denk trouwens dat die Floyd George nu op de Bahama’s zit met een flinke smak geld omdat dit allemaal doorgestoken kaart lijkt van de Vrijmetselarij.

Het geeft in ieder geval een aanleiding om de Lockdown nu te stoppen als blijkt dat er geen extra ziekte gevallen door komen! Ik denk trouwens dat die Floyd George nu op de Bahama’s zit met een flinke smak geld omdat dit allemaal doorgestoken kaart lijkt van de Vrijmetselarij.
Gast
dinsdag 27 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Hebben ze daar geen horloges?
Willekeurige partner