By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Filmpje: verpleegster Kristi krijgt heftige stuiptrekkingen na coronaprik

Verpleegster Kristi Simmonds uit Bakersville in de Amerikaanse staat North Carolina houdt van haar werk, haar vrienden en haar familie. Ze besloot het coronavaccin te nemen om haar familie en cliënten te beschermen, en om haar collega’s te laten zien dat het vaccin veilig is. Het pakte heel anders uit dan verwacht.

Kristi kreeg op dinsdag 19 januari het vaccin van Moderna en twee dagen later lag ze in het ziekenhuis na een ernstige allergische reactie. Haar keel en tong waren opgezwollen waardoor ze moeite had met ademen. Na een dag of vier kon ze weer aan het werk.

Toen ging het mis. Kristi kreeg last van stuiptrekkingen en extreme pijn. Ze belandde op de spoedeisende hulp en moest in een rolstoel worden geplaatst omdat ze geen enkele controle meer had over haar armen en benen. Ze kreeg te horen dan ze een ‘paniekaanval’ had en werd naar huis gestuurd.

Verband

De verpleegster bezocht drie verschillende ziekenhuizen, maar er was niemand die haar kon helpen. Ze heeft nog altijd last van stuiptrekkingen en hevige pijn in haar hele lichaam. Kristi heeft meerdere medicijnen voorgeschreven gekregen en is niet in staat om te werken.

Het is nog niet bekend of haar klachten permanente schade zullen toebrengen aan haar zenuwstelsel. Haar huisarts is ervan overtuigd dat de klachten verband houden met het Moderna-vaccin.

Vijf andere mensen

Kristi heeft onderstaand filmpje gemaakt zodat mensen kunnen zien wat er kan gebeuren als je het vaccin neemt. “Ik maak deze video niet om je ervan te weerhouden het vaccin te nemen. Als verpleegster heb ik vertrouwen in vaccins, maar ik vind dat iedereen moet weten dat dit kan gebeuren.”

De verpleegster zegt ook te hopen dat de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC en Moderna haar video zullen zien en meer onderzoek gaan doen om mensen te helpen. Kristi heeft naar eigen zeggen contact met vijf andere mensen die soortgelijke klachten hebben.

vaccin

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 07 mei 2021

Vaccin updates

Jouw account

Conflicten livemap

Defcon Level world conflict map
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Overheden spelen een leidende rol
07 mei 2021
Je ziet duidelijk het clubje wat naar de pijpen van satan...
Overheden spelen een leidende rol
06 mei 2021
Wat un tiefus hond.. Dit systeem gaat zichzelf van binnen...
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Willekeurig archief bericht
06 augustus 2020