Frankrijk: moslims brengen steeds meer wijken onder hun controle

Moslims die bidden op de straten van Frankrijk.

De islamisering vordert in Frankrijk, radicale islamisten zijn bezig om hele stadswijken onder hun controle te brengen. Niet alleen in Duitsland, behoort de islam ook tot Frankrijk, maar in Frankrijk lijkt het al een paar stappen verder te gaan en ervaart de bittere realiteit van islamitische parallelle samenlevingen die streven naar meerderheid en macht, totdat het juiste moment komt. En als we een generatie verder kijken, dan moeten er ‘leuke’ tijden aanbreken voor de “Grand Nation”. Niet zonder reden luiden Franse islam-wetenschappers de noodklok:

[…] “Het is een cultuuroorlog tussen degenen die onze islamitische medeburgers gijzelen met hun salafistische visie, een visie die rechtstreeks leidt tot jihad tegen de ongelovigen – en aan de andere kant degenen die geloven dat er in de Franse samenleving dezelfde plaats is voor alle mensen, ongeacht hun geloof, volgens het principe van de seculariteit”.

In een geheime analyse in het “Journal de Dimanche” hebben de Franse veiligheidsdiensten 150 gebieden geïdentificeerd die al in handen zijn van de islamisten.

Zowel Gilles Kepel als Bernard Rougier wijzen erop dat de meerderheid van de moslims de jihadistische visie op de islam niet onderschrijft. Maar de zeer actieve minderheid van militanten – vaak predikers van buitenaf – slaagt erin het religieuze leven in de gemeenschappen te domineren.

Radikale Islamisten erobern Problemviertel

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 31 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Laatste reacties....

De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
29 oktober 2020
Erdogan heeft gelijk.en aanslagen.ja daar krijgen de Islam de schuld v...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Willekeurige partner