Frequentie, vibratie, ziekte (Corona) en fundamentele heling..!

Wim Hof, bekend als ‘The Iceman’, weet precies waar we het over hebben, wanneer we spreken over de invloed van frequenties en vibraties..!! Zowel van de kou als van de door het lichaam opgewekte contra-frequenties..!

Frequentie, vibratie, ziekte (Corona) en..

fundamentele heling..!

2020 © WantToKnow.nl/be

Dit is een artikel waarvan we hopen dat je het simpel een plaats kun geven en de informatie in zijn essentie kunt doorvoelen. Het gaat over het simpele feit, dat de materiële wereld waarin we leven, en waaruit we lichamelijk bestaan -het lichaam dat we bezielen- niets anders zijn, dan het RESULTAAT van een acoord van trillingen, frequenties. Een totaal van frequenties, die specifiek zijn voor een materiële manifestatie.
Wellicht klinkt het ’n beetje ingewikkeld, maar het verhaal is, dat de materie wordt gemanifesteerd, VANUIT die fundamentele frequentionele, unieke trilling. Als je naar een filharmonisch orkest luistert, met 80 muzikanten, die één specifieke frequentie (= compositie) spelen..

Was het niet één van de meest geniale uitvinders die we kennen, namelijk Nicola Tesla, die ons kéér op kéér vertelde, dat de mens niet verder kijkt, dan zijn neus lang is. Dat ie als het ware niet ziet, waar het wérkelijk om gaat.. Frequentie, vibratie, dat zijn de fundamentele, onderliggende grootheden, die de materiële manifestatie mogelijk maken. EN NIET ANDERSOM.. Dat betekent dan ook, vanuit de/een Zielsfrequentie geredeneerd, dat we een lichaam HEBBEN en een beZIELing ZIJN..

Helen met frequenties..!?
Als je eenmaal deze stap hebt gemaakt, zoals Tesla ons dus vooral nog steeds toefluistert, dan is het volgende verhaal heel simpel te begrijpen. trouwens ook andere grote natuurkundigen, reiken ons op dit gebied ook dezelfde kennis aan, in wellicht andere bewoordingen.  Kijk eens naar het plaatje van Einstein, waarin hij -op een andere manier dus- verwoordt waar we het hier over hebben.. Frequentie geeft de mogelijkheid je erop af te stemmen; en wanneer dat gebeurt, krijg je die frequentie, zoals je met het afstemmen van je FM-radio de kanalen langs gaat en blijft hangen op de ‘juiste’/gewenste frequentie..

Wanneer we dit principe toepassen op ons dagelijks leven, komen we erachter, dat ook medicijnen -of ze nou natuurlijk of van chemische oorsprong zijn- een frequentie opwekken in ons lichaam, die ons zelfhelende vermogen een specifieke boost moet geven, om te HELEN, om béter te worden..  Kijken we naar de wijze waarop in het verleden, met behulp van alléén natuur, werd geheeld, dan komen we in een totale her-kenning van het fenomeen.

De doos met stemvorken die we -in afstemming met de maker ‘Magna Mater’ (Heb je interesse in deze doos, klik op de afbeelding; speciaal voor dit artikel is deze aanbieding nog geldig gemaakt..!)

Fonoforese, het bewijs in handen..!
We plaatsten hier op de site onlangs de aanbieding met de stemvorken, spatzuiver getuned op een bepaalde frequentie, die per stemvork helend is op één specifiek gebied. Deze kennis is eeuwenoud en wordt door specifieke lichtwerkers weer in ere hersteld. Deze specifieke stemvork-techniek heet Fonoforese en hier in deze YouTube vind je de verdere uitleg. Noor Elfers (Noorderlicht Centrum en Fonoforese Academie) vertelt het e.e.a. over toepassing van frequenties.

10 Toepassingen van Fonoforese door dr. James Lincoln, natuurkundeleraar aan de Tarbut V Torah High School. Hij laat een demonstratie zien van het gebruik van de stemvorken met alledaagse laboratoriuminstrumenten. Zoals spiegels, water, pingpong-ballen, oscilloscope en laser.

Cymatic Tartaria.. (via Robert Boerman)
Tartaria is een verloren beschaving waar de geheime kennis van geluid/frequentie bekend was.. In de documentaire hieronder wordt ingegaan op de verloren beschaving van Tartaria; ’n beschaving die nog beschikte over de geheime toepassingen van geluid. Wist je dat bijna alle kerken, kathedralen en moskeeën nooit (alléén) gebouwd zijn als gebedshuizen, maar (vooral) als ‘energie centrales’..! Gebouwen, die dus door hun vorm, geometrie en gebruikte materialen atmosferische energie en frequenties op konden vangen en uitzenden ten gunste van mens, dier en plant…

Robert Boerman bij de magische steencirkels in Zuid Afrika (klik voor lead naar zijn site)

Met behulp van geluid/frequenties is het mogelijk om mensen te genezen, beter voedsel te kweken, stenen te leviteren, lood in goud te veranderen en nog veel meer verbazingwekkende zaken, waarvan men ten tijde van Tartaria op de hoogte was. Echter, langzaam komt deze vergeten kennis weer boven drijven en beginnen we de ware functie van de Tartaarse architectuur en geometrie te her-ontdekken…Zoals gezegd: mensen die zich geroepen voelen, brengen deze kennis en vaardigheid weer naar de oppervlakte van alledag en zorgen voor gerichte toepassingen.

Kijk naar deze unieke documentaire ‘Cymatic Tartaria’, waarin onder andere Tartaria, architectuur, steencirkels, Heilige Geometrie, Diatonische Ratio’s, graancirkels, leylijnen, mudflood, Water Klank Beelden, elektrocultuur, geluid, frequenties, resonantie en vorm en nog veel meer interessante zaken aan bod komen… Trilling schept vorm en vorm schept trilling… Wil je weten wie Robert Boerman is, dan kijk je bijv. HIER of HIER naar informatie over deze sympathieke vorser.

Frequentie/resonantie als schild tegen Corona/Covid-19

We schreven HIER uitgebreid op de site al eens over de prachtige stichting, die is opgericht door de arts Peter Chappell. De man die volledige onvrede had met de opdringende macht van de farmaceutische industrie, die alléén maar meer pillen, poeders en vaccins wil verkopen en feitelijk schijt heeft aan de ‘onderliggende’ klachten van patiënten. Het bracht hem de motivatie, onderzoek te gaan doen naar trilling en frequentie en vooral resonantie als medicijn. Zich daarbij baserend op de INDIVIDUEEL succesvolle toepassingen van homeopathie. Daarin slaagde hij volledig, en hij kwam tot de vervaardiging van de PC-resonanties. Tot grote weerstand ‘natuurlijk’ van de reguliere medische wetenschap..

Het kón niet waar zijn, al die prachtige resultaten in de derde wereld, bereikt met de essentiële aanpak van Peter Chappell. Het kán niet waar zijn, dus wordt er geen aandacht aan besteed door de gevestigde medische wetenschappers. Maar de ARHF gaat voortvarende verder met haar fundamentele werk in de arme landen en biedt met name in Afrika en andere lage-inkomenslanden trainingen en behandelingen aan, om epidemische ziekten, toegebrachte trauma’s (Post Traumatische Stress Stoornis) en chronische ziekten effectief te behandelen.

De genoemde ‘PC Resonances’ die gebruikt worden om deze aandoeningen te behandelen, zijn gebaseerd op deze nieuwe ontwikkeling binnen het homeopathische denken; ze blijken zéér effectief, volledig veilig, goedkoop en er is slechts een korte training nodig om ze betrouwbaar te gebruiken. Wat wil de wereld nog meer zou je zeggen.. Gewoon even onderzoeken en de betrouwbaarheid medisch-wetenschappelijk vastleggen. Maar zolang de lobby van de cowboys van Big Pharma kennelijk werkt om deze basis-gezondheidszorg buiten de deur te houden, is het vechten tegen de bierkaai..

Het boek dat Peter Chappell in 2003 schreef als een tussenstap naar zijn PC-Resonanties (klik voor pdf-synopsis)

De AMMA Resonance Healing Foundation (ARHF)
Deze non-profit organisatie is gevestigd in Haren, Nederland en zij biedt haar diensten, de verstrekking van PC-Resonanties en het leren werken ermee, gratis aan. Of -dáár waar een bijdrage mogelijk is- tegen kostprijs of lager. Zowel de bestuursleden, als de in Europa en Noord-Amerika gevestigde donateurs bieden hun werk aan in de vorm van een honorarium. Het woord Amma in de tenaamstelling, is een universele naam voor het uitdrukken van mededogen, zorg en geven. Met lichte verschillen in uitspraak en spelling is het wereldwijd te vinden met deze betekenis.

De stichting ARHF bevordert de ontwikkeling van genezing door middel van resonantie. Daartoe zijn de PeterChappell-remedies (PC) vervaardigd, die effectief blijken te zijn, op basis van resonantie. Deze resonantie wordt gebruikt om het immuunsysteem te stimuleren door een zelfgenezende reactie bij het zieke individu op te wekken.

PC-Resonanties en hoe ze werken..
De geluidsfragmenten van PC-Resonanties stimuleren het immuunsysteem. In de conventionele geneeskunde is het basisidee om virussen, bacteriën of parasieten te verminderen door ze aan te vallen met medicijnen om hun aantal te verminderen, zodat het immuunsysteem zijn werk kan doen. Maar het is feitelijk dus het verhelpen van de gevolgen, terwijl de oorzaak vaak in essentie, onbelicht/onbehandeld blijft. Met deze nieuwe, frequentionele technologie, zoals in de homeopathische geneeskunde in het algemeen, werken de artsen van de ARHF, op de tegenovergestelde manier.

Zij trachten het immuunsysteem te stimuleren om zijn reactie te versterken, door het opwekken van een kunstmatige ziekte, zoals homeopaten het noemen, die resoneert met de ziekte van de patiënt. Zowel de conventionele geneeskunde, als deze nieuwe geneeswijze werken, maar het effect van onderdrukking door het doden van microben op de lange termijn, kan leiden tot chronische ziekten, therapieweerstand en meer agressieve, bacteriële en virale stammen van het specifieke middel dat de ziekte produceert.

Indien voorzichtig gebruikt kunnen beide benaderingen ook complementair worden gebruikt, zoals de ervaring leert in een gecombineerde behandeling in gevorderde stadia van AIDS. Als er meer ervaring met meer besmettelijke ziekten beschikbaar zou zijn om deze observatie te ondersteunen, zou een glijdende schaal kunnen worden bedacht waarbij, afhankelijk van de ernst van een ziekte, de juiste PC Resonance alléén, of in combinatie met het aangegeven allopathische middel zou kunnen worden gebruikt. Dit zou kunnen leiden tot een vruchtbaarder samenwerking tussen conventionele en homeopathische geneesmiddelen dan nu het geval is; uiteindelijk véél gunstiger voor de patiënt.

Hoe gunstiger het effect van de homeopathische behandeling, hoe minder de patiënt nodig heeft en afhankelijk is van de conventionele geneeskunde..! Dan heeft het organisme, door deze aandoening, waar mogelijk te verminderen, een betere kans om te reageren op de homeopathische behandeling en de controle over zijn eigen gezondheid te herwinnen. Daarbij is er bij PC-Resonances geen duidelijk mechanisme voor bijwerkingen en ARHF en haar partners hebben dit in duizenden zorgvuldig gecontroleerde gevallen nog niet meegemaakt..! (Kijk HIER voor een pagina op de officiële ARHF-site m.b.t. de behaalde resultaten/testimonials)

PC-Resonance tegen Corona..!
Een internationale groep van artsen en therapeuten heeft bijgedragen aan een selectie van opties om het immuunsysteem voor te bereiden op de huidige Corona-pandemie. De benaderingen zijn gericht op het versterken van het immuunsysteem, zodat infectie kan worden voorkomen. Of een mild verloop kan hebben. Ze richten zich voornamelijk op vormen van natuurlijke genezing die gemakkelijk toegankelijk zijn. Afhankelijk van je voorkeur en lokale beschikbaarheid kun je er één of een combinatie van selecteren.

Een energetische benadering (homeopathische middelen of audio-resonanties) wordt als de meest essentiële beschouwd. Gelukkig zijn deze altijd in de een of andere vorm voor je beschikbaar, omdat homeopathische middelen snel in grote hoeveelheden kunnen worden geproduceerd, terwijl audio-resonanties in één woord ONUITPUTTELIJK zijn..!

Middelen gebaseerd op kruiden en supplementen raken al snel op, maar indien beschikbaar is ideaal om de energetische benadering te combineren met kruiden en supplementen. Houd je dieet gezond, zorg voor voldoende slaap en als je onverhoopt toch ziek wordt, adviseren we de aanbevelingen van de lokale gezondheidsautoriteiten op te volgen over het voorkomen van infectie met betrekking tot hygiëne, reisbeperkingen et cetera.

Top 3 aanbevelingen.
Van de verschillende opties hieronder lijken de volgende drie het meest in staat om de symptomen van COVID-19 te dekken en kunnen ze helpen infectie te voorkomen:

Kruidengeneeskunde Homeopathie: welke remedie of groep remedies COVID-19 het beste dekt wordt steeds duidelijker. In geval van infectie wordt geïndividualiseerde behandeling door een erkende homeopaat aanbevolen Resonantie: Source Resonance voor coronavirus

1. Kruidengeneesmiddelen en supplementen
Wat in dit opzicht voor u beschikbaar zal zijn, hangt sterk af van het continent waar u woont. Je kunt lokale drogisterijen of traditionele en natuurlijke genezers om advies vragen. Hier zijn enkele voorbeelden van stoffen die het immuunsysteem ondersteunen en een sterke resonantie hebben met COVID-19:

Elk complex preparaat dat Astragalus bevat (Chinees kruid dat wordt gebruikt voor longen en immuniteit). Nog beter als het ook Echinacea (Echinacea purpura en Echinacea angustifolia), vitamine C en zink bevat of daarmee wordt gecombineerd. Ganoderma lucidum (Reishi – medicinale paddestoel) Neem poeder, beste in combinatie met Artemisia poeder (speciaal voor Afrikanen) Rode algen met jodium (jodium is een krachtig antiviraal en antibacterieel middel) Colloïdaal zilver (een natuurlijk antibioticum, antiseptisch en antiviraal middel) Vitaminen A, D en C (belangrijk voor de goede werking van het immuunsysteem) Tijm (sterk effect op de longen)

2. Homeopathische middelen
Homeopathie heeft -zo weten weinig mensen- meer dan 200 jaar ervaring in het voorkomen en behandelen van epidemieën. Op basis van die lange geschiedenis en de symptomen die zijn waargenomen bij met COVID 2019 geïnfecteerde patiënten, wordt steeds duidelijker welke homeopathische middelen kunnen gebruikt kunnen worden om coronavirus te voorkomen (of te behandelen). Hier zijn enkele voorlopige suggesties:

Justica adhatoda 3X (of 3D) eenmaal daags 10 druppels in een theelepel water (verhoogt uw IgE-spiegel om het virus te bestrijden). (Malabar-noot, India) Arsenicum album 30C (aanbevolen door het Indiase ministerie van AYUSH op basis van Chinese gevallen gerapporteerd in de Lancet – 15 februari 2020). Advies: gebruik een keer per week zolang de uitbraak niet in de buurt is, en verander naar eenmaal daags gedurende een week zodra deze in de buurt komt en verander vervolgens naar tweemaal per week. Bryonia, Gelsemium, Lycopodium, Phosphorus en Eupatorium perfoliatum zijn gesuggereerd op basis van symptomen die zijn gemeld door betrouwbare bronnen.

Met verloop van tijd zal steeds meer duidelijk worden welke hiervan het meest benodigd zijn. Omdat ze ook vaak nodig zijn bij de behandeling van griep en andere acute aandoeningen, wil je ze misschien beschikbaar hebben in een potentie van 30C. Als de aanbevelingen moeten worden aangepast op basis van de behandeling van veel meer gevallen, zullen we deze informatie gaan aanpassen.

Als je momenteel al een homeopathische behandeling krijgt, vraag je homeopaat dan om advies, over het gebruik van een van de hierboven aanbevolen remedies. Voor een homeopatische behandeling van een infectie met coronavirus met wordt aangeraden contact op te nemen met een erkende homeopaat. Homeopaten kunnen hier een meer gedetailleerde analyse van de genus epidemicus van COVID-19 vinden met meer aangegeven remedies.

Source Resonance
De Source Resonances zijn een innovatieve manier om specifieke epidemische ziekten en andere aandoeningen aan te pakken. Deze benadering is gebaseerd op natuurlijke methoden om immuunreacties te stimuleren en wordt geleverd door een korte audio-opname waar je naar luistert – in dit geval van zeegolven die breken aan de kust..! Vind je het allemaal kul, laat dan alles gewoon links liggen..!

De Source Resonance aangeboden door Source Medicine is echter speciaal gemaakt voor het huidige Coronavirus. Source Medicine is een non-profitorganisatie die, samen met de Amma Resonance Healing Foundation, al twintig jaar ervaring heeft met het succesvol behandelen van mensen met epidemische ziekten. Zoals malaria en hiv/aids in Afrika en elders, met zowel audio als pil resonanties (ook bekend als PC Remedies).

Luister online of Download

Het creëren van een collectief effect
Homeopathische middelen en de Source Resonance die hierboven zijn genoemd, zijn gebaseerd op het principe van resonantie. Als mensen over de hele wereld hun remedies nemen of tegelijkertijd naar het audiobestand luisteren, kan dit het effect vermenigvuldigen en zo helpen de epidemie te vertragen en sneller tot een einde te brengen. Als het u uitkomt, vragen we u daarom om een paar minuten in stilte te zitten en uw remedie te nemen of om het audiobestand te beluisteren op een van de volgende tijden: 10.00 uur ’s morgens of ’s avonds Nederlandse tijd.

Als je een homeopathisch middel gebruikt en naar het audiobestand luistert, gebruik ze dan op verschillende tijdstippen van de dag en speel het audiobestand vooral af op een van de bovengenoemde tijden.

Feedback
De mensen van Source Resonance vragen je om jouw ervaringen met het voorkomen of behandelen van coronavirus met een van de bovenstaande middelen te delen door een bericht achter te laten op deze plek op de ARHF-site HIER. Deze info en het geluidsinstrument wordt aangeboden als een dienst aan de mensheid. Deel deze tekst en dit artikel gerust met jouw contacten!

Wil je op de hoogte gehouden worden door de mensen van ARHF, dan kun je je HIER aanmelden voor de ARHF-nieuwsbrief. Voor de goede orde melden we hier dat géén van het bovenstaande, de juiste medische zorg vervangt. En als je een infectie vermoedt, wordt je geadviseerd om onmiddellijk contact op te nemen met je huisarts. Zolang je je houdt aan aanbevolen doseringen, kan geen van de bovenstaande middelen de behandeling die een reguliere arts zou voorschrijven verstoren, maar wel versterken..!

GuidoJ.

© www.wanttoknow.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 01 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Dit is waarom bijna iedereen positief test op corona
30 september 2020
Waarom id an niet 100% van de afgenomen tests positief?
Erdogan dreigt Griekenland openlijk met oorlog
30 september 2020
Tussen beide landen is de oorlog nooit gestopt. er is enkel een "staak...
Migranten niet welkom in Bosnië! Dieren en burgers zijn niet langer veilig
26 september 2020
Groeten van de Grote Orde van Verlichting voor de Verenigde Staten en ...
Willekeurige partner