FvD & NLBeter: op naar de 0 zetels!

‘OPINIE’

Zo, ik heb het al eens eerder gezegd en ik zeg het nu weer: FvD, op naar de nul zetels! En dat geldt ook voor al die andere nieuwe kutpartijtjes nu en in de toekomst, zoals NLBeter. Rot toch eindelijk eens op met dat zwakzinnige vertoon van narcisme door types die heel media-Nederland hebben afgelopen en afgelikt en daar geen werk konden vinden dus dan maar de politiek in gaan. Is de ‘politiek’ ineens ook een social medium of wat?

(Hoho kinders, geen zorgen hoor, dit is mijn persoonlijke mening. De rest van TPO blijft gewoon fair and balanced verslag doen van FvD & NLBeter en de rest. Zie verder het woord ‘OPINIE’ boven dit stuk.)

Het enige waar ze goed in zijn is kiezers aanzuigen. Ja, iedereen kan natuurlijk gelikte populistische filmpjes maken waarin je exact zegt wat mensen willen horen zonder dat je je bekommert om de manier waarop je al die problemen precies denkt te gaan oplossen of hoe je beleidsplannen precies aansluiting gaan vinden bij die van anderen of zelfs maar moeten gaan kunnen binnen de Grondwet. Begin een reeks ‘de geschiedenis van Nederland’ en lees op Jeugdjournaal-presentatortoon de inhoud van een Informatie Junior-boekje voor en het volk stroomt toe als bier uit de tap van een VVD-bijeenkomst.

Nee, een aanhang die onophoudelijk journalisten bedreigt, intimideert, uitscheldt, dramt, zeurt, smeekt, jammert en zichzelf vernedert omdat er binnen die vrijheid waarop ze zo gek zeggen te zijn ook wel eens andere meningen te horen zijn, dát is tenminste geen verontrustend vooruitzicht. Maar de partijleider zelf blijft Oost-Indisch doof en heeft een aanhoudende bloedneus, al was het maar omdat hij gewoon veel te druk is met zijn dating-goeroe (LOL), het uploaden van foto’s van zijn geliefde op Instagram of zichzelf op zijn borst roffelen op social media met inbegrip van knettergekke uitspraken als ‘fossiele brandstoffen gaan nooit op want de aarde is 12.000 kilometer in doorsnede’ en andere bij Informatie Junior-niveau aansluitende feitenontkennerij.

Echt een vrij en open gevoel krijg ik daarbij: geregeerd worden door een narcistische socialmediaverslaafde met een aanhang die het liefst vandaag nog alles censureert waarin misschien wel eens niet staat wat zij 24/7/365 willen horen.

Ja hoor, klopt, ik moet ook nu al kotsen van de nieuwe politieke partij van Esther van Fenema en Wanda de Kanter en de rest van die uitgerangeerde psychiaters (psychiaters zijn toch een beetje de Gender- en Post Koloniale Studie-wetenschappers van de medische wereld) die nu ook maar eens het volk komen verheffen met hun ongetwijfeld fascinerende politieke inzichten die natuurlijk moeiteloos uitvoerbaar zijn in de totaal niet dichtgetikte democratie Nederland BV. En dan mag je nog blij zijn dat Bram ‘ik neuk graag patiëntes’ Bakker niet meedoet (was ‘ie ziek ofzo? Of hardlopen?).

Joe, fuck off! Blijf lekker op 0 zetels, bij voorbaat! Minder, minder, minder zetels, voor alle nieuwe partijen! Ga een vak leren. Of voer tenminste gewoon je vak uit, Wanda ‘ik ben een stalkende en uiterst hinderlijke anti-rookactiviste die zo veel bezig is met in de media verschijnen dat mijn longkankerpatiënten überhaupt sterven door gebrek aan zorg’ de Kanter. Maar echt! GA. GEWOON. MENSEN. BETER. MAKEN. ARTS. DOE. IETS. MET. JE. FUCKING. VAK.

Ik herhaal: op naar de 0 zetels!

De ‘politiek’, dat is toch gewoon het nieuwe aan de talkshowtafels van de NPO zitten, of niet dan? De hobby die verkrachten van de toch al ontbindende democratie heet. Nog even en de hele Tweede Kamer is één groot leger van werkloze factota dat zich hongerig stort op het karkas van vrije democratie en de contouren van voorheen de vrije samenleving.

Zo dan. U mag nu als een snow flake in een safe space gaan drammen en dreigen nooit meer aan TPO te doneren en dergelijken, bij voorbaat al mijn oprechte deelneming, en dank. Op iedereen die ‘nooit meer wil doneren’ omdat ‘ie ergens een stukkie tekst heeft gelezen waar ‘ie ‘t niet mee eens is drink ik proestend van de lach een fles champagne.

(En Annabel Nanninga for president! Mits ze die bagage vol vuilnis van FvD van zich af kan schudden.)

Ook zo’n fan van het vrije woord en meningendiversiteit? Doneer dan veel geld. Of neem een TPO+-abonnement.

TPO+

 Het is echt waar: alleen met jouw hulp kan TPO.nl de komende jaren blijven bestaan. Neem daarom nueen abonnement op TPO+al vanaf 4 euro per maand. Daarmee zorg je ervoor dat TPO.nl voor altijd online blijft.

En je krijgt er heel wat voor terug: exclusieve artikelen van bekende auteurs, een site die helemaal vrij is van reclamebanners, de mogelijkheid tot reageren en toegang tot het volledige TPO+-archief.

Dankzij jouw abonnement worden er steeds meer uitstekende artikelen van uitstekende auteurs gepubliceerd en kan de TPO-redactie blijven werken aan een uniek journalistiek geluid online.

Neem nu direct een jaarabonnement op TPO+ en treed ook toe tot de TPO-elite.

TPO.nl, where the elite meet to read.

Steun TPO

 
Bert Brussen

© www.tpo.nl

Jouw account

Updates

Pinned Items
Recent Activities
  • Kerst Muts is nu vrienden met G Dogg
    Bericht wordt gecontroleerd
    Stream item succesvol gepubliceerd. Item is nu zichtbaar op uw stream
Er zijn hier nog geen activiteiten

Zoeken