Gasten sauna moeten naakt na vernielingen en 'baldadig' gedrag van (niet-westerse?) bezoekers

Vrouw sauna

© Shutterstock
"Badkleding is 's avonds niet meer toegestaan in bij Thermen Holiday in Schiedam en het Bleiswijkse Elysium"

  image

Wellnesscentra in Schiedam en Bleiswijk stoppen met het toestaan van badkleding in de avond. Dit gebeurt na vernielingen door baldadige bezoekers.

Het gaat om Thermen Holiday in Schiedam en het Bleiswijkse Elysium. Bij het laatstgenoemde centrum is de wijziging al van kracht, Schiedam volgt in januari. Vanaf dat moment moeten bezoekers na 17.00 uur te allen tijde naakt zijn. Dus óók op de speciale badkledingdagen.

Volgens een woordvoerster van International Wellness Resorts, waar beide centra toe behoren, ontstaat 's avonds op badkledingdagen een 'sfeer die wij niet wensen'. ,,Dan komen gasten die wij niet in huis willen hebben."

Toiletrolhouder gesloopt

Zij spreekt bijvoorbeeld van vernielingen. ,,Een dispenser en toiletrolhouder zijn van de muur gehaald." Ook houden deze bezoekers zich niet aan de 'etiquette'. ,,In sauna's is het normaal dat je stil bent. Dat gebeurt nu niet." De keten wil 'geen label' op de groep plakken die zij wil weren. Feit is dat ze de regel alleen in Schiedam en Bleiswijk invoert en niet in haar andere negen vestigingen.

Of de bevolkingssamenstelling in beide gebieden een rol speelt, vindt de woordvoerster een 'aanname'. ,,En aannames vinden we vervelend. Wat we constateren is dat we op badkledingdagen in Schiedam en Bleiswijk een onwenselijke sfeer krijgen tijdens de avonduren. Hopelijk is het met deze wijziging straks klaar."

© Signs of Times

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 11 juli 2020

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

De werkelijke reden dat covid-19 niet meer weg zal gaan
09 juli 2020
zet je video's niet meer op youtube maar op bitchute.com of brighteon....
Migranten niet welkom in Bosnië! Dieren en burgers zijn niet langer veilig
01 juli 2020
Ik ben Katherine Johnson, uit Nederland, een moeder van 2 kinderen, ma...
Willekeurige partner