Geloven in jezelf en narcisme. Wat geldt voor jou?

Twijfel jij weleens aan je eigenwaarde? Of bagatelliseer je wat je kunt?

Denk jij dat een onwrikbaar zelfvertrouwen net zoiets is als verwaand, arrogant en/of opschepperig zijn?

Ja? Dan heb ik nieuws voor je… Want ergens heb je het niet goed begrepen �‚

Vaak denken we dat veel eigenwaarde arrogant overkomt. En daar houden we niet van. We willen niet als die opschepper overkomen. Wat zullen anderen wel niet denken? En wat dacht je als je het hebt over welke geweldige dingen je allemaal kunt. Anderen zullen misschien denken dat je naast je schoenen loopt, of erger: ze denken dat je een narcist bent.

Maar…

Narcisme is compleet iets anders

Puur narcisme is een persoonlijkheidsstoornis, van waaruit een onwrikbaar zelfgeloof voortkomt. Maar wanneer je een onwrikbaar zelfgeloof hebt, dan wil dat niet zeggen dat je een narcist bent.

Vroeger zei mijn leraar op de lagere school het zinnetje: “Een koe is een rund, maar een rund hoeft geen koe te zijn”.

En zo is het ook met onwrikbaar zelfgeloof: “Een narcist heeft een onwrikbaar zelfgeloof, maar iemand met onwrikbaar zelfgeloof hoeft geen narcist te zijn”.

Goed dat we dat even uit de weg geruimd hebben. Want een onwrikbaar zelfgeloof is een enorm goede eigenschap, die maar weinigen hebben. Ongeacht wat er gebeurt, jij vindt dat je het waard bent. Jij gelooft erin dat je het kunt.

En in 99 van de 100 gevallen krijg je dan nog gelijk ook. Want zelfgeloof is de basis van je succes.

Elke vorm van twijfel, hoe klein ook, ondermijnt je resultaten in alles dat je doet. En dat is een feit. Het is statistisch aangetoond dat mensen met een onwrikbaar geloof in zichzelf, simpelweg beter presteren als je ze vergelijkt met mensen die niet sterk in zichzelf geloven.

Verandert een sterk zelfgeloof je in negatieve zin?

Ik kan mij voorstellen dat je je dit afvraagt. Word ik een soort narcist als ik meer zelfgeloof heb?

Het antwoord daarop is NEE!

En de reden is simpel. Een narcist zou zich dit niet afvragen. En als jij je dit wel afvraagt, ben je dus geen narcist. Zoals ik eerder zei, narcisme is een persoonlijkheidsstoornis. En narcisten interesseert het per definitie niet wat anderen van ze vinden. Het antwoord is dus NEE. Je verandert niet in een narcist.

Integendeel, je verandert in een zelfverzekerd iemand, die veel meer eigenwaarde heeft. Je geeft jezelf daardoor een eerlijkere kans en je stelt jezelf in staat om al jouw mogelijkheden te benutten.

Wanneer je de sessie ‘geloof in jezelf’ doet, krijg je je doelen duidelijker voor ogen en ga je er vol vertrouwen op af. Het geeft je een heerlijk verlossend gevoel, waarmee je op persoonlijk vlak groeit en je je levenskwaliteit drastisch verhoogt.

Je komt vol overtuiging uit voor wat je weet en kunt, op een interessante en aangename manier. Anderen zullen je daardoor meer gaan waarderen. Wanneer je deze sessie doet ga je merken dat:

jouw verwachtingen van jezelf beginnen te groeien je steeds nieuwsgieriger wordt naar wat je allemaal kunt doen en bereiken je steeds minder bezorgd bent over fouten die je kunt maken je steeds meer geïnteresseerd bent in wat je kunt leren je een sterker wordend gevoel van kracht en bekwaamheid in jezelf ontwikkelt je jezelf steeds meer vertrouwt je steeds beter weet dat jij het kunt je steeds beter wordt in datgene waar je je op richt je leven veel leuker wordt

Dit alles en meer realiseer je snel door enkele malen te luisteren naar de sessie ‘Geloof in jezelf’.

Deze positieve levensverrijkende sessie kost normaliter € 59,99 en bestaat uit meerdere varianten, waaronder de Multiliminal.

Nu tijdelijk kun je deze sessie downloaden voor slechts 37 euro.

Klik hier om deze sessie te downloaden

Vind je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter

© Copyright (c) NineForNews.nl

NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner