Gezin Ruinerwold Drenthe, de volgende psychologische operatie (PsyOp) richting meer politiestaat

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 16 oktober 2019 • 3 Comments

image

bron: dvhn.nl

Het is weer zo’n verhaal dat rechtstreeks uit de filmscript koker van Peter R. de Vries gerold kan zijn. Maar die zit met zijn benen op een veel te krappe Transavia vlucht, dus kan er niets mee te maken hebben. John de Mol studio’s en Talpa hebben er ook niet de hand in, want John is slechts de sympathieke broer van die goedlachse Linda, ex van die vreselijk lieve Willeke Alberti en vader van de rebelse Johnny. Dat hij toevallig het ANP in handen heeft, heeft niets met nepnieuws-producties te maken. Nee, dit verhaal is “echt waar”! Althans, dat moet u geloven. Dat moet u geloven!

Een stoere barman (rechtstreeks van de toneel opleiding?) die een gevluchte verwarde 25 jarige zoon aantreft; een vader die niet de vader is en het gezin al 9 jaar als Anne Frank in het achterhuis van een boerderij in Ruinerwold verstopt houdt. O ja en de zaak lijkt ook nog erg op die uit een zaak uit Oostenrijk van enkele jaren geleden. Een nieuw Fritzl geval kopte de Oostenrijkse krant. Tada! De volgende psychologosche operatie (PsyOp)! Hoe verzinnen ze het! Maar wees gerust; ook hier zal Goebbels’ stelregel weer zijn werk doen: Als je het maar vaak genoeg herhaalt, gaat iedereen het geloven.

Wij geloven er helemaal niets van! Wat een kolder verhaal. En om het nog even een geloofwaardigheid-boost te geven (want de krant van wakker Nederland leest hier mee in de comments en heeft dus al ontdekt dat ik er niets van geloof) wordt vandaag nog even gemeld dat enkele kinderen niet geregistreerd staan bij de burgerlijke stand.

„De eerste zorg en aandacht gaat uit naar de aanwezigen in de woning. Het gezin is op een veilige plek. Zij hebben behoefte aan rust.” De burgemeester gaf een compliment aan een café-eigenaar in de plaats. Die had een jongeman in zijn kroeg aangetroffen, volledig verward en verwilderd. „Als iemand om hulp vraagt, is het belangrijk dat die wordt gegeven. De café-eigenaar verdient een pluim omdat hij de politie heeft ingeschakeld.”

„Een aantal kinderen was niet ingeschreven bij de burgerlijke stand. Een aantal wel”, liet de burgemeester aan het eind van de persconferentie weten. Waarom de kinderen die wél waren ingeschreven klaarblijkelijk niet op de radar stonden van leerplichtambtenaren, kon hij niet zeggen. „Dat moet allemaal worden uitgezocht.”

Nou, dan weet je het wel! Het is een PsyOp en het gezin bestaat niet. Onderliggende boodschap: “geloof blindelings wat we zeggen en schakel altijd de politie in”, want wij zijn een politiestaat-land, dus u moet en zal voor alles naar de politie. Natuurlijk gaan we foto’s en videobeelden zien! John de Mol kan dat allemaal wel even voor u produceren (zie hier hoe die deepfake producties werken) en Peter R. zit op zijn wel verdiende vakantie na de regie van deze zaak te hebben mogen doen. Die komt vast snel terug gevlogen (met zijn benen ingeklemd tussen de stoelen van een veel te krappe Transavia vlucht) om zijn ernstig klinkende mening te geven. We zijn natuurlijk ook erg benieuwd hoeveel ‘premium leden’ de Telegraaf deze keer binnen hengelt met de volgende PsyOp.

Voor een goede PsyOp heb je altijd een zelfgeschapen Problem nodig voor de stelregel ‘Problem, Reaction, Solution’. Met die stelregel probeer je er wetgeving door te drukken die normaal nooit door het volk geaccepteerd zou worden. Dus creëer je via nepnieuws-producties een probleem van grote impact om vervolgens via de media en dikbetaalde perceptiemanagers als Jeroen Pauw en Matthijs van Nieuwkerk de verontwaardiging onder het volk op te wekken: de Reaction. Dat doe je door veel experts, nepgetuigen en politici (beroepsacteurs) in te zetten. Burgemeesters en politici zijn per definitie gecompromitteerd als ingezworen leden van de bekende genootschappen. Geen probleem dus om die reactie lekker emotioneel op te schroeven. Dan is de tijd rijp voor nieuwe politiestaatwetgeving en omarmt het volk het zonder tegenstribellen, want “Dat nooit meer!” John de Mol weer een miljardje rijker; Peter R. voortaan businessclass en Jeroen en Matthijs verdienen er nog wel een paar ton boven de Balkenende norm bij.

Wat is dan waarschijnlijk die Solution? Wat dacht u van een wetje dat het mogelijk maakt om eens in de zoveel tijd een ambtenaar op bezoek te krijgen die kijkt wie er in een bepaalde woning leven. Dat is tegelijk goed voor de werkgelegenheid, want dan hebben we weer een heel leger buitengewoon opsporingsambtenaren (BOA’s) nodig en hoe meer mensen voor de staat werken hoe minder mensen klagen over de opbouw van zo’n politiestaat. In een politiestaat wil je zonder enige belemmering woningen binnen kunnen vallen.

Het is te hopen dat John heel snel zijn rechtse vangnet pion Robert Jensen in kan zetten om ook nu weer de lezers van Martin Vrijland af te vangen, want die Vrijland onthult iets te veel en dus moeten we die lezers richting een goed opgeleide rebelse pion trekken. Lees hier hoe dat spel gespeeld wordt.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, telegraaf.nl, telegraaf.nl

Lees ook:

© martinvrijland.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 26 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner