Gezond Verstand; nieuw tijdschrift..

Dr. Karel van Wolferen is journalist en emeritus hoogleraar aan de UvA, de Universiteit van Amsterdam. En daarbij sinds kort, hoofdredacteur van het nieuw te verschijnen tijdschrift ‘Gezond Verstand’. In het blad zullen die onderwerpen behandeld worden, die in de traditionele media onbesproken blijven. Maar die wél hoognodig zijn om burgers te informeren over wat er werkelijk gebeurt in de wereld. Want dat veel, heel veel onbelicht blijft in de wereld, is alleen al duidelijk als je naar de staatsomroep NOS kijkt.

Zo is het fenomeen van de ‘valse-vlag-operatie’ een dimensie achter vele aanslagen, die NIET wordt belicht door de main-stream-media (MSM). Terwijl elke militair of geheime-dienst-specialist je kan vertellen dat deze manier van manipulatie van het volk, HET belangrijkste wapen is, in dienst van de politiek-sociale elite.. Kijk in dat kader eens naar ‘Operatio Gladio’, die zelfs het station van Bologna opblies, om ‘anderen’ valselijk te beschuldigen. Lees in dat kader het onvolprezen artikel dat Hugo van der Zee (HIER) schreef op deze site.

In de video hieronder is hij te gast bij mr. Sven Hulleman, om een oproep te doen voor inhoudelijke bijdragen. Daarnaast is hij op zoek naar (politieke) tekenaars, die spotprenten kunnen maken, die zaken in één krachtig beeld kunnen overbrengen en een glimlach tevoorschijn kunnen toveren. Maar er zijn ook andere talenten welkom die journalistiek willen bedrijven in het algemeen belang, voor zowel schrijfwerk als onderzoek. Dus als jij een betrokken mens bent, écht nieuwsgierig en iets kunt  bieden op dit terrein, mail dan naar info@eenoorlogreedsverloren.nl.

Wellicht heb je al ervaring op dit terrein en wanneer je al een portfolio kunt tonen, met redactioneel/journalistiek werk dat je reeds maakte, dan is dat meer dan welkom. Maar mocht dat niet het geval zijn, dan kun je blijk geven van je talent op dit gebied, door een klein document op te stellen met een probleemstelling, analyse en bijbehorende bronnen en feitenmateriaal. Op basis daarvan kun jij dan wellicht bijdragen gaan leveren aan het nieuwe tijdschrift ‘Gezond Verstand’; een welkome versterking. Vanzelfsprekend komt er een ondersteunende website, waar je je overigens nu al kunt opgeven voor actuele informatie rondom het nieuwe tijdschrift.

De halve waarheid is heftiger dan één grote leugen..!!
Wellicht ken jij de vaak in films getoonde eed, die mensen in Amerikaanse rechtbanken moeten afleggen, voordat ze onder ede verhoord gaan worden en/of een verklaring gaan afleggen. Het principe eráchter is voor veel mensen onduidelijk. De waarheid vertellen, de HELE waarheid en NIETS ANDERS DAN de waarheid… Het verhaal is echter -zeker juridisch- heel duidelijk. Je kunt namelijk de waarheid vertellen, maar dan slechts EEN DEEL..! En daarom het tweede deel van deze eed: ‘DE HELE WAARHEID’..! En ja, dan kun je natuurlijk ook de hele waarheid vertellen, maar er nog een stuk bij fantaseren en dat als waarheid aanreiken. Maar daarvoor is dan het laatste deel van de eed: ‘NIETS ANDERS DAN DE WAARHEID’…

In dit kader is het voor de makers van het nieuwe tijdschrift HOOG TIJD dat DE HELE WAARHEID op tafel komt. Té lang immers, zijn en worden we met halve waarheden bedrogen..! Want door het vertellen van HALVE waarheden, ben je manipulatief in staat, een VOLLEDIG ander beeld te schetsen van wat er daadwerkelijk speelt..!! Door een deeltje te belichten van dátgene wat er speelt, ontbreekt het toehoorders aan een volledig beeld, waarin het getoonde deeltje iets volledig ánders weerspiegelt, dan daadwerkelijk wordt aangetoond door de FEITELIJKE en VOLLEDIGE waarheid.

Onze wereld is vol van manipulatieve krachten, die er een super-vaardigheid voor hebben ontwikkeld, om ALLEEN IN HALVE WAARHEDEN te spreken, communiceren en hun leugens te camoufleren..! De halve waarheid is daarbij hun gereedschap als het ware. Het nieuwe tijdschrift ‘Gezond Verstand’, zal precies dát doen, wat je mag verwachten in dit kader: jou de ANDERE HELFT VAN DE WAARHEID aanreiken, zodat je in staat bent een volledig en GEZOND beeld te vormen, van wat zich precies afspeelt, achter de berichtgeving van journaals en officiële websites..

CENSUUR rukt op..!
Vanzelfsprekend gaat het dan ook over de steeds verder oprukkende censuur, die de WAARHEID de mond wil snoeren. Maar helaas, de waarheid laat zich -zeker in deze tijd- de mond niet snoeren..!

GuidoJ.

© www.wanttoknow.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 26 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner