Google Klokkenluider en Hillary Clinton Criticus Dr. Robert Epstein suggereert dat het dodelijke auto-ongeluk van zijn vrouw geen ongeval was, “Ik ben niet suïcidaal, hoor je dat Hillary?”

Liberaal hoogleraar Dr. Robert Epstein luide in de zomer de klok en waarschuwde het Congres tijdens zijn getuigenis dat Google kiezers manipuleerde ‘op massale schaal’.

Dr. Epstein verklaarde dat hij vorig jaar een groep staatsagenten inlichtte over de macht van Google om verkiezingen te manipuleren, en een van hen zei: “Ik denk dat u over een paar maanden bij een ongeluk zult sterven.”

Een paar maanden later, op 27 december 2019, stierf zijn jonge, mooie vrouw, Misti een gruwelijke gewelddadige dood bij een auto-ongeluk.

Zondag zei Dr. Epstein over de dood van zijn vrouw: “Het laat je je afvragen” na zijn briefings aan het Congres en andere wetgevers van de staat.

Volgens het eerder uitgebrachte Senaatsrapport, Dr. Robert Epstein, een psycholoog, auteur en professor, manipuleerde Google minstens 2,6 miljoen – en meer dan 10+ miljoen stemmen voor Hillary Clinton in 2016.

Dr. Epstein, een erkende liberale en zeer luidruchtige voorstander van Hillary Clinton, zei dat Google en andere tech-miljardairs in 2020 zullen opschieten en ervoor zorgen dat alle handen aan dek zijn om te voorkomen dat Trump de verkiezingen wint.

Hillary Clinton was woedend en sloeg terug op Dr. Epstein’s grondige analyse en studie van Google’s manipulatie en noemde het een ‘ontkracht onderzoek gebaseerd op 21 stemmers’.

Dr. Epstein tweette ook een bericht naar Google en Hillary Clinton.

“IK BEN NOG STEEDS NIET SUICIDAAL. Hoor je dat, Google? Hoor je dat, Hillary? ‘

Dr. Epstein tweette vervolgens dat hij niet denkt dat Hillary iets te maken heeft met de vroegtijdige dood van zijn vrouw.

Foto van de Ford Ranger van zijn vrouw Misti nadat deze werd geraakt door een semi-vrachtwagen met lading:

Kijk hoe Dr. Epstein uitlegt hoe Google en Zuckerberg MILJOENEN kiezers kunnen manipuleren ten gunste van Democraten:

 

Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner