By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

De eerste steen is gevallen: Gov. DeSantis announces he's suspending all local COVID orders

DE EERSTE STEEN IS GEVALLEN!!!!

Florida heft alle Covid-beperkingen op. Het is voorbij. Terug naar normaal... een vrije wereld. Jawel, het is echt waar. De eerste dominosteen is gevallen!!! Overigens zijn er 24 andere staten in de VS ook al in meer of mindere mate open en is de verplichting tot het dragen van maskers er af gehaald, alleen in Florida is nu dus echt alles vanuit de regering formeel opgeheven.

Vandaag, 3 Mei 2021, geeft gouverneur Ron Desantis een persconferentie waar hij een wet ondertekent ingaande 1 Juli, waarin alle beperkingen worden opgeheven en de vrijheid van alle mensen gewaarborgd zijn. Geen verplichting tot het dragen van mondmaskers. Geen verplichting om afstand te houden. Geen lockdowns meer. Geen sluiting van scholen en bedrijven. Geen Boets meer. Geen pasjes om toegang tot het normale leven te krijgen. Alles is gebaseerd op de vrije wil van het individu. Wil men zich laten inenten, dan kan dat. Wil men een masker dragen, dan kan dat. Maar voor hen die daar niet voor kiezen, gaan dezelfde deuren open. En zo hoort het!
Moge dit een voorbeeld zijn hoe wetenschap, gezond verstand en een meelevend hart leiden tot de juiste aanpak. Moge dit de toekomst zijn van de hele wereld. Hulde voor deze gouverneur. Hulde voor zijn moed. Hulde voor zijn hart. Dat van mij danst van vreugde...

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 15 mei 2021

Vaccin updates

Jouw account

Conflicten livemap

Defcon Level world conflict map
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Telegraaf zit er telkens tussen.. Zullen die verantwoorde...
Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Ik snap het niet helemaal? Dit is volgens mij ook gewoon ...
Willekeurige partner