By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Great Reset in hogere versnelling: paus en Rothschild presenteren ‘Raad voor Inclusief Kapitalisme’

Bekijk hieronder een video waarin de Hoeders de missie van de Raad bespreken:

Deze week is de Raad voor Inclusief Kapitalisme met het Vaticaan, kortweg ‘de Raad’, gelanceerd onder leiding van paus Franciscus. Het gaat om een ‘historisch nieuw partnerschap tussen enkele van ’s werelds grootste investeerders, bedrijven en het Vaticaan’.

Met de oprichting van de Raad ‘wordt de urgentie benadrukt om gezamenlijk het kapitalisme te hervormen tot een krachtig mechanisme voor het welzijn van de mensheid op basis van morele verantwoordelijkheid en marktvereisten’. De Raad nodigt bedrijven uit om ‘een economische basis voor de wereld te leggen die eerlijker, inclusiever en duurzaam is’.

De Raad wordt geleid door een groep wereldleiders, ‘Hoeders van inclusief kapitalisme’ genoemd, die jaarlijks een ontmoeting hebben met paus Franciscus. De leiders vertegenwoordigen meer dan 10,5 biljoen dollar aan beheerd vermogen.

Oprichter van de Raad is niemand minder dan Lynn Forester de Rothschild. “Deze Raad zal de waarschuwing van paus Franciscus volgen om te luisteren naar de noodkreet van de aarde en de noodkreet van de armen, en tegemoetkomen aan de eisen van de samenleving voor een rechtvaardiger en duurzamer groeimodel,” zei De Rothschild, die ook één van de Hoeders is.

Great Reset

De lijst met Hoeders bevat enkele opmerkelijke namen. We komen onder meer Kenneth Frazier tegen, algemeen directeur van farmareus Merck. Ook Alex Gorsky, directeur van farmagigant Johnson & Johnson, staat op de lijst. Dit bedrijf werkt momenteel aan een coronavaccin. Eén van de bestuursleden van Johnson & Johnson, Mark Weinberger, is ook een Hoeder. Tot slot nog een opmerkelijke naam op de lijst: Rajiv Shah, voorzitter van de Rockefeller Foundation.

De oprichting van de Raad is onderdeel van de Great Reset, stelt oud-journalist en ondernemer Willem Middelkoop op Twitter. Aartsbisschop Carlo Maria Vigano waarschuwde hier enkele maanden geleden al voor ineen open briefaan president Trump. Middelkoop spreekt overigens al langer over de Great Reset.

thumb5y57

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 08 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Dutch Digger News belt Pfizer in Amerika
04 maart 2021
Het is goedgekeurd door FDA , ze moeten stoppen met stoke...
Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
Willekeurige partner