Grieken verdedigen hun grens met varkensmest

De Grieken moeten gedacht hebben aan generaal Pershing, die, als het verhaal waar is, in 1911 een moslimopstand met varkens neersloeg. Het is niet meer verfijnder dan de list van de Turken met de ‘vluchtelingen’. Bovendien is er niemand gewond.

Er zijn nog geen mainstream media-bronnen voor, maar in de hoeken van social media zijn er bronnen te vinden, die het hier, hier en hier en op een Grieks blog bevestigen.

We weten niet wat er in de tank zit, maar waarom een tractor gebruiken om water te spuiten? De Griekse krant I Avgi bevestigt het indirect met de bewering dat “de beelden zeer problematisch en racistisch zijn” en in Evsos plaatsvond. De Griekse City Times beweert dat het water is. Wat twijfelachtig is, aangezien een tractor niet het voor de hand liggende transportmiddel voor water is.

“Greece farmers use manure from their pig farms as a defense attacking migrants at the border crossing to Turkey. They spray violent attackers with special tractors. According to information from the forces deployed there, this method proves to be extremely successful.”

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner