Griekenland stopte 10.000 illegalen – op één dag

Alleen al op zaterdag hield Griekenland bijna 10.000 illegale immigranten tegen om via de grens vanuit Turkije het land binnen te komen, meldt RT.

Het was op zaterdag dat de Turkse president bevestigde dat hij “de poorten had geopend” voor Arabieren en andere derdewereldlanders die via Turkije illegaal de EU willen binnenkomen.

De aankondiging heeft Griekenland onder grote druk gezet. Volgens de Griekse regering werden bijna 10.000 mensen tegengehouden die probeerden de grens over te steken – alleen al tijdens de zaterdag.

Videoclips laten zien hoe legioenen van moslimmannen in het grensgebied verblijven. In een van de videoclips (hieronder) is een groep moslims te zien die een grenshek openknippen, stenen gooien en “Allahu akbar” schreeuwen.

Griekse grenspolitie door moslims belaagd met stenen en Turkse traangasgranaten

De Turkse minister van Binnenlandse Zaken Suleyman Soylu twitterde op zondagochtend dat 76.358 mensen sinds afgelopen vrijdag de Turkse grens hebben verlaten om Europa binnen te komen.

Volgens de RT blijkt uit berichten uit het gebied dat een deel van de illegale immigranten de grens heeft weten over te steken, ondanks de Griekse reactie.

De EU-grensautoriteit Frontex heeft zijn gereedheid aan de grens vergroot en zal volgens het persbureau AFP personeel en technisch materieel naar Griekenland sturen.

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 22 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner