By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

Groot object ontdekt op de maan van Mars (video)

Eén van de meest mysterieuze zaken in de ruimte is de maan Phobos die zijn rondjes rondom de planeet Mars draait.

Met een lengte van 11 kilometer is het een kleine maan, hol van binnen en volgens de Europese ruimtevaartorganisatie ESA geen natuurlijk object.

Voor wie nog nooit gehoord heeft van de Mars maan Phobos, hierna een klein stukje uit een eerder artikel:

plank 2

Zelfs als je geen wetenschapper bent en je bestudeert bovenstaande foto dan kom je als snel tot de conclusie dat het meer lijkt op een soort metalen gedeukte en geblutste carrosserie van een ruimteschip of station dan op een planeet.

Dan is er nog een ander raadsel betreffende Phobos. Toen de Mars Reconnaissance Orbiter (MRO) de piepkleine maan van Mars in beeld bracht en foto’s naar de aarde stuurde, stonden op een gegeven moment alle wetenschappers te dansen van opwinding. Want, daar aan de oppervlakte van Phobos stond onmiskenbaar een uitsteeksel.

Het werd al snel een monoliet genoemd, een uitstekend stuk rots, maar zelfs kinderen in groep 3 geloven al niet meer dat er zomaar uit het niets een vierkant stuk rots de lucht in steekt.

plank 3

En uit een ander artikel:

De astrofysicus Dr. Iosif Samuilovich Shklovsky was de eerste die de bewegingen van de omloopbaan van deze Mars satelliet berekende. Hij kwam tot de conclusie dat deze kunstmatig en hol is en dat het in feite niets anders is dan een gigantisch ruimteschip is.

phobos 1

De Russische astronoom Dr. Cherman Struve bracht maanden door met het uiterst nauwkeurig berekenen van de omloopban van de beide manen van Mars (Phobos en Deimos) aan het begin van de twintigste eeuw. Toen Shklovsky de aantekeningen van hem bestudeerde, kwam hij tot de conclusie dat naarmate de jaren en de decennia waren verstreken, de snelheid en de positie van de omloopbaan van Phobos niet meer dezelfde was als die zoals die door Struve was berekend. 

Na een langdurige studie van de diverse invloeden zoals aantrekkingskracht en zwaartekracht kwam Shklovsky tot de conclusie dat er geen natuurlijke oorzaak was die het vreemde gedrag van beide manen kon verklaren en dan in het bijzonder het bizarre gedrag van Phobos. Beide manen waren kunstmatig; iets of iemand heeft ze gebouwd.

Tijdens een interview legde Shklovsky het volgende uit: “er is maar één manier waarop de voorwaarden voor de samenhang, de constante vorm en de buitengewone kleine dichtheid van Phobos kan worden verklaard. We moeten aannemen dat het een hol leeg lichaam is wat lijkt op een leeg blik”.

Decennia lang werd het werk van Shklovsky door de gevestigde wetenschap volkomen genegeerd, totdat ESA de vreemde kleine maan aan een nader onderzoek onderwierp. Het resultaat hiervan verscheen in 2010 in het "peer reviewed” Geophysical Research Letters en geeft aan dat Phobos niet datgene is wat astronomen en astrofysici generaties lang hebben geloofd, een asteroïde die gevangen is in een baan om Mars.

“Wij rapporteren onafhankelijke resultaten van twee subgroepen van het Mars Express Radio Team (MaRS) die los van elkaar de gegevens hebben geanalyseerd van de “Mars Express (MEX) radio tracking” met het doel om consequent de zwaartekrachtsaantrekking van de maan Phobos op het MEX ruimteschip te analyseren en zodoende de massa van Phobos vast te kunnen stellen. Wij concluderen dat de binnenkant grote lege ruimtes bevat. Wanneer wij de gegevens toepassen op de verschillende hypothesen met betrekking tot de oorsprong van Phobos, dan zijn de resultaten niet in overeenstemming met het gegeven dat het hier om een “gevangen” asteroïde zou gaan”.

Dit is precies hetzelfde als wat Dr. Shklovsky in de jaren zestig al concludeerde. Phobos werd kunstmatig gebouwd en in een omloopbaan om Mars gebracht. Maar waarom en door wie?

En dan gaan we van bovenstaande naar ufoloog Scott Waring die met een nieuwe ontdekking komt op Phobos.

Hij begint met het verhaal van voormalig astronaut Buzz Aldrin die een jaar of zeven geleden heeft verklaard dat er zich op de maan Phobos een monoliet bevindt. Een kunstmatig gemaakte constructie van rotsen en dergelijke.


.

Hij zei toen verder, dat wanneer mensen die constructie ontdekken ze zich dan zullen afvragen wie die constructie daar heeft gebouwd. Want, wanneer eenmaal duidelijk is dat er sprake is van een kunstmatige constructie, dan is dat automatisch bewijs van buitenaards leven, want het is niet gevormd door de natuur, maar door een kustmatige intelligentie.

Tot nu toe ging men er van uit dat de constructie waar Aldrin op doelde het vreemde uitsteeksel is dat in bovenstaande foto te zien is, maar Scott zegt dat dit niet het geval is, maar dat het de ontdekking is die hij heeft gedaan op Phobos.

Wat hij heeft ontdekt is te vinden op een foto die niet door NASA is gemaakt, maar door de ESA.

Een groot object helemaal aan de bovenkant van de maan met een lengte van ongeveer 2,2 kilometer. Als je bedenkt dat de complete maan 11 kilometer lang is dan krijg je een idee van de grootte.

Het heeft wel wat weg van een soort ruimteschip en wanneer je ervan uit gaat dat Phobos een soort ISS is (International Space Station), dan zou dit schip daar aangemeerd kunnen liggen, net zoals onze ruimteschepen dat doen bij het ISS.

Dan blijft natuurlijk de vraag open wat er is gebeurd waardoor dit schip daar ogenschijnlijk verlaten is achtergelaten.

Heeft Scott daadwerkelijk een bijzondere ontdekking gedaan op Phobos? Kijk naar de volgende beelden en oordeel zelf.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 09 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Dutch Digger News belt Pfizer in Amerika
08 maart 2021
Geloof je nou echt dat we eerder uit de lockdown komen me...
Dutch Digger News belt Pfizer in Amerika
04 maart 2021
Het is goedgekeurd door FDA , ze moeten stoppen met stoke...
Willekeurige partner