Grote technische censuur-collusie gaat door terwijl Facebook Twitter volgt en het interview met ‘malafide’ Chinese wetenschapper onderdrukt die zegt dat COVID-19 in een laboratorium is ontwikkeld

Toen de grote techgiganten allemaal aankondigden na de verkiezingen van 2016, zouden ze beginnen met ‘feitencontrole’ van berichten vanwege al die ‘Russische verkeerde informatie’ die ertoe leidde dat Donald Trump het Witte Huis won, wisten we wat ze bedoelden.

De platforms waren niet geïnteresseerd in het ‘feiten controleren’, want linkse mediatypen zijn dat nooit. De conservatieven waren eerder van mening dat Facebook, Twitter, YouTube, Google en de andere ‘biggies’ echt gericht waren op het censureren van inhoud die ze niet leuk vonden of anderszins goedkeurden.

En we hadden gelijk.

Net als de commies die ze zijn, gingen ze in ‘Stalin’-modus en zijn ze begonnen met het begraven van alle informatie die niet overeenkomt met’ geaccepteerde kennis ‘. Als de inhoud niet overeenkomt met de’ partijlijn ‘, dan wordt het of verwijderd of geblokkeerd en de gebruiker die de informatie heeft gepost, wordt gestraft of verbannen.

Dat is wat er is gebeurd met alle inhoud die verband houdt met beweringen van een ‘malafide’ Chinese wetenschapper dat, op basis van haar onderzoek en dat van drie anderen, het COVID-19-virus feitelijk is vervaardigd in een laboratorium in Wuhan en niet van nature afkomt van vleermuizen (zoals ons de afgelopen zes maanden allemaal is verteld).

Dr.Li-Meng Yan – die haar thuis in China en prestigieuze positie aan een universiteit in Hongkong is ontvlucht – plaatste de afgelopen dagen een link op Twitter naar het onderzoek dat er sterk op wijst dat het nieuwe coronavirus in een laboratorium werd vervaardigd, niet een natuurlijk voorkomend nieuw virus.

Maar binnen een paar dagen werd haar inhoud verwijderd en haar account gebanned door de nazi’s daar die duidelijk water dragen voor de commies in Peking.

Vervolgens verscheen Li-Meng op Fox New’s “Tucker Carlson Tonight”, waarin ze verschillende aspecten van de bevindingen van haar en haar team besprak. Na het interview zei Carlson later: “een video van het segment bereikte 1,3 miljoen mensen op Facebook.”

En toen… verdween het… want blijkbaar ligt Mark Zuckerberg ook bij de ChiComs in bed.

“En waarom niet? De pandemie van het coronavirus heeft het leven van elke Amerikaan geraakt. En terecht, mensen willen weten waar het vandaan komt. Maar Facebook wil nog steeds niet dat je dat weet, “zei Carlson.

“Dus Facebook onderdrukte de video, vermoedelijk namens de Chinese regering. Facebook-leidinggevenden maakten het voor gebruikers moeilijker om naar ons segment te kijken. Degenen die de video vonden, moesten door een waarschuwing navigeren dat het interview ‘informatie over COVID-19 herhaalt waarvan onafhankelijke factcheckers zeggen dat het onjuist is’, vervolgde hij.

Wat een klucht. ‘Factcheckers’ die nooit 10 minuten in een laboratorium hebben doorgebracht om COVID-19-onderzoek te doen, hebben de bevindingen van een hoogopgeleid onderzoeksteam ‘fout’ gevonden, simpelweg omdat de tech- / media-links de autoritaire Chinezen niet kunnen toestaan te worden beschaamd, om de een of andere reden.

“Instagram, waarvan Facebook ook de eigenaar is, deed hetzelfde. Twitter heeft het account van Dr. Yan volledig opgeschort. Het verklaarde niet waarom, ‘vervolgde Carlson. “Evenmin hebben de technologiebedrijven uitgelegd hoe ze meer zouden weten over ziektetransmissie dan een MD, PhD-viroloog zoals Dr. Li-Meng Yan. In plaats daarvan koppelden Facebook en Instagram aan drie zogenaamde feitencontroles die zogenaamd bewezen dat Yan loog.

“Maar als je op de aangeboden links klikt, merk je iets vreemds. De feitencontroles werden allemaal maanden geleden gepubliceerd, vele maanden – in januari, februari en maart, en ze hadden helemaal niets te maken met wat Dr. Li-Meng Yan zei tijdens onze show, ”merkte Carlson op. “Een van de feitelijke controles valt een volledig ongerelateerde claim aan, het virus is gepatenteerd en er een vaccin is voorbereid en klaar ligt voor gebruik.”

Li-Meng heeft nooit zulke beweringen gedaan.

“Wat heeft dat te maken met het interview dat we hebben gedaan…? Niemand zal ons dat vertellen. De waarheid is, en je weet het als je goed hebt toegekeken, experts hebben zich tijdens deze pandemie vaak bij het verkeerde eind gehad … Ze hebben hun recepten vaak veranderd, ‘vervolgde hij.

Hier is een feitencontrole: de linkse techreuzen haten Amerika – het land dat hen heeft voortgebracht – zozeer dat ze liever autoritairen in China steunen die mensen, vrijheid en vrijheid onderdrukken. De vraag is … waarom?

Bronnen: ZeroHedge.com

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties 2

Edward op maandag 05 oktober 2020 11:11

Het ‘spel’ dat gespeeld wordt is al duizenden jaren oud en wordt gespeeld volgens een script. Op hoofdlijn ligt alles al vast, door de tijd heen wordt er geïmproviseerd door de spelers.
China heeft nu even een belangrijke rol in het geheel, het lijkt, na o.a. Rusland (communisme), de proeftuin te zijn voor een vorm van een autoritair technocratisch regime.
Kijk even dit filmpje, hierin wordt iets over een gedeelte van het script verteld. Ondanks dat het filmpje 10 jaar oud is, gaat het daar al over een virus i.c.m. China.
Het script is iets bijgestuurd, maar het maakt veel duidelijk. Hoezo complot theorie? Het complot is een gEwoon een feit.
https://youtu.be/rw4z-rSwNjY

Het ‘spel’ dat gespeeld wordt is al duizenden jaren oud en wordt gespeeld volgens een script. Op hoofdlijn ligt alles al vast, door de tijd heen wordt er geïmproviseerd door de spelers. China heeft nu even een belangrijke rol in het geheel, het lijkt, na o.a. Rusland (communisme), de proeftuin te zijn voor een vorm van een autoritair technocratisch regime. Kijk even dit filmpje, hierin wordt iets over een gedeelte van het script verteld. Ondanks dat het filmpje 10 jaar oud is, gaat het daar al over een virus i.c.m. China. Het script is iets bijgestuurd, maar het maakt veel duidelijk. Hoezo complot theorie? Het complot is een gEwoon een feit. https://youtu.be/rw4z-rSwNjY
De Theorist op maandag 05 oktober 2020 15:43

Bedankt. Zal het ook even op de tijdlijn zetten.

Bedankt. Zal het ook even op de tijdlijn zetten.
Gast
woensdag 21 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Australië kondigt komst digitaal vaccinatiecertificaat aan
20 oktober 2020
Dit gaat overal gebeuren
Migranten niet welkom in Bosnië! Dieren en burgers zijn niet langer veilig
20 oktober 2020
DIT IS EEN OFFICIEEL BERICHT VAN ILLUMINATI AAN DE WERELDOPMERKING: ER...
De gehoorzame slaven vinden zichzelf normaal
13 oktober 2020
Echt dat zoveel mensen zo kortzichtig zijn. Je ziet toch wat er allema...
Willekeurige partner