Haatmoskeemuppet Taheri: ‘Vrouwen geen hand geven past bij Nederlandse waarden… Wij zijn deel van de samenleving!’

Abdelhamid Taheri, voormalig bestuursvoorzitter van de radicale salafistische As-Soennahmoskee, heeft vandaag in de Tweede Kamer zijn absurde visie op wat Nederlandse waarden zijn gedeeld. Het hoort bij de Nederlandse waarden om vrouwen geen hand te geven, zegt hij. Dat maakt dat hij en zijn radicale religievriendjes wel degelijk onderdeel zijn van de Nederlandse samenleving, vindt Taheri.

Niels Rigter on Twitter

Taheri vindt dat een man het recht heeft een vrouw geen hand te geven. Past heus bij Nederlandse waarden. “Ook wij maken deel uit van de Nederlandse samenleving.” #pocobTK

Vanmiddag in de Tweede Kamer was weer eens een goede commercial voor het atheïsme te beluisteren. Die werd ingesproken door niemand minder dan Abdelhamid Taheri, de voormalige baas van de As-Soenah haatmoskee, bekend van menig islamitisch radicaal-religieus akkefietje. De moskee had er lustig haat op losgezaaid, onder andere door filmpjes op de website te zetten waarin werd opgeroepen om vrouwen binnen te houden en ze te te kleineren. Zo zijn ze praktisch niet meer dan het slaafje van hun eigen man, en mogen ze zonder begeleiding niet eens het huis verlaten. En wanneer dat dan toch gebeurt, uiteraard dan zwaar gesluierd en verkleed als Michelin-mannetje.

Aldus het relaas van Taheri bij de parlementaire enquêtecommissie naar de ongewenste invloed van het buitenland op Nederlandse moskeeën. Taheri’s clubje heeft geld aangenomen uit Koeweit, maar ontkent dat de quasi-kalifaatregering van dat land de Haagse moskee in hun inktzwarte tentakels heeft geprobeerd te krijgen.

Lees ook:  DENK boos op Aboutaleb: ‘Discrimineren de burgemeesters van Utrecht en Den Haag dan?’

Of dat überhaupt nodig was, is een tweede. Want zelfs al heeft Koeweit niets te maken met de haathut in Den Haag, dan nog worden er de meest verderfelijke dingen gezegd. Taheri gaf daar vanmiddag in de Tweede Kamer al voldoende voorbeelden van. Zo mogen vrouwen gekleineerd worden door ze geen hand te geven, wordt met droge ogen een Nederlandse waarde genoemd en vindt Taheri de quasi ISIS-prediker ook dat hij onderdeel uitmaakt van de Nederlandse samenleving. Ja, lach maar. Deze baarddragende pipo meende het serieus.

Dus zoals ik al zei: betere reclame kan het atheïsme zich niet wensen. Als dit de vrienden van de islam zijn, heeft dat geloof geen vijanden meer nodig.

Reacties

Reacties

Een bevolking die de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid niet respecteert en verdedigt, zal niet lang de vrijheid hebben die voortvloeit uit de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid. Deze website respecteert de waarheid en het vereist uw steun denk aan onze sponsors of doe een donatie hier wij zijn blij met elke euro. Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen. Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt! Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

admin

© stopdebankiers.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 31 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Laatste reacties....

De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
29 oktober 2020
Erdogan heeft gelijk.en aanslagen.ja daar krijgen de Islam de schuld v...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Willekeurige partner