Hackers slaan toe en lekken e-mails van Bill Gates, WHO en Wuhan lab

FRN heeft rapporten bevestigd dat hackers met succes accounts van Bill Gates, de WHO en een laboratorium in Wuhan hebben gehackt, vermoedelijk de locatie voor onderzoek naar het coronavirus dat financiering heeft ontvangen van Dr. Fauci.

Het evenement lijkt te hebben plaatsgevonden op of rond 20 april.

Netizens zijn overgegaan tot activisme en mensen loggen in via SSH en downloaden de inhoud van deze hacks. Dit betekent dat veel mensen door de gehackte documenten zullen kammen met een fijne kam.

Hackers die blijkbaar op zoek waren naar de waarheid achter de uitbraak van het coronavirus, zouden de Wereldgezondheidsorganisatie, het biolab van Wuhan en de Bill and Melinda Gates Foundation hebben gehackt. Er is een reeks enorme databases gelekt met gebruikersnamen en wachtwoorden.

Wat zoeken de hackers?

Velen speculeren dat de Gates Foundation is gekoppeld aan het onderzoek naar “gain of function”. Dit beschrijft een functie waarbij wetenschappers dodelijke kenmerken aan een virus toevoegen. Het werd in 2015 in de Verenigde Staten verboden door een moratorium en het onderzoek werd allemaal gemigreerd naar Wuhan, waar, zoals FRN meldde, Dr. Fauci bijna $ 4 miljoen USD heeft gesluisd om zijn onderzoek te voltooien.

COVID-19 is zogenaamd gemaakt in een laboratorium. De Franse Nobelprijswinnaar Luc Montagnier beweert publiekelijk dat dit het geval is. Volgens hem is er geen mogelijkheid dat dit virus van nature voorkomt. Het heeft de “invoegpunten” van 3 verschillende virussen. Dat betekent dat het een hersenschim is van 3 afzonderlijke ziekten gecombineerd in 1 coronavirus.
In een interview gegeven aan het Franse CNews-kanaal en tijdens een podcast van Pourquoi Docteur, beweerde professor Montagnier, die mede-ontdekker was van HIV (Human Immunodeficiency Virus), de aanwezigheid van HIV-elementen in het genoom van het coronavirus en zelfs elementen van de “kiem van malaria” “zijn zeer verdacht, volgens een rapport in Asia Times.

De Nobelprijswinnaar beweert dat het Covid-19-virus door de mens is gemaakt in het laboratorium van Wuhan,
FRN zal dit verhaal op de voet volgen. Door verschillende vermeende accounts uit de eerste hand samen te stellen, kan FRN het volgende beeld schetsen dat kan worden gewijzigd en gecorrigeerd – en stuur ons een e-mail als we iets verkeerd hebben of iets groots hebben gemist:

Duizenden e-mails, wachtwoorden en documenten zouden online zijn gelekt. Screenshots van documenten, e-mails en hun inloggegevens staan ​​momenteel op het open web, zelfs op Twitter.

Een christelijke hackergroep die bekend staat als Katehon zou gegevens van de Gates Foundation hebben gehackt en deze hebben doorgegeven aan een andere hackergroep, USA Hackers. Amerikaanse hackers gebruikten de gegevens om de WHO, Wuhan Lab en de CDC te hacken en beloven meer lekken.

De door de Atlantic Council gecontroleerde publicatie van de Deep State – Vice Magazine – lijkt het verhaal ook te hebben bevestigd.

Om redenen die alleen begrijpelijk zijn voor degenen die het bredere establishment-verhaal volgen, heeft Vice dit gemaakt over ‘extreemrechts’, ‘neo-nazi’s’, terrorisme en het zogenaamde versnellingsisme.
Een datadump van wat lijkt op de e-mailadressen en wachtwoorden van leden van de Gates Foundation, World Health Organziation (WHO), Center for Disease Control and Prevention (CDC) en een virologiecentrum in Wuhan, China, circuleert binnen een netwerk van neonazistische extremisten.

De gegevensdump en -circulatie lijkt een poging te zijn om een ​​aantal van de toonaangevende regerings- en niet-gouvernementele groepen te intimideren die momenteel de strijd tegen de wereldwijde pandemie van het coronavirus leiden, hoewel het waarschijnlijk is dat veel van de e-mails en wachtwoorden verouderd zijn.

Afgaande op een lijst met de gegevens die door Motherboard zijn verkregen, lijkt het erop dat dit een verzameling van eerder gehackte gebruikersnamen en wachtwoorden is die is samengesteld uit een eerder datalek, hoewel Motherboard niet met zekerheid kan zeggen waar de lijst vandaan komt en hoe het is samengesteld. Motherboard voerde een reeks van de e-mailadressen uit via de website haveibeenpwned.com, die datalekken compileert, en ontdekte dat elk van de adressen die we testten eerder deel uitmaakte van bekende datalekken. Velen van hen werden ook door de site bevestigd als zijnde verspreid in grote verzamelde lijsten van gebruikersnamen en wachtwoorden die door de site werden bijgehouden.

In de afgelopen weken zijn extreemrechtse extremisten bijzonder gecharmeerd geraakt van het zaaien van desinformatie over de COVID-19-pandemie, het aanwakkeren van protesten en het sentiment tegen de regering in de hoop sociale chaos te creëren. Veel deskundigen hebben openlijk gewaarschuwd dat “acceleratieleden” – aanhangers van gewelddadige politieke doctrines die oproepen tot terroristische acties om de ineenstorting van de samenleving te bespoedigen – een kans hebben gezien in de huidige pandemie om reeds verzwakte regeringen die worstelen om het virus in bedwang te houden, op de proef te stellen.

Bronnen:

Fort Russ

Google Says My Site Has Been Hacked | How to Get Rid of
Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties 1

Kerst Muts op donderdag 23 april 2020 19:54

Kom maar op met die info

Kom maar op met die info
Gast
woensdag 23 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner