By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Heeft Bill Gates & World Economic Forum de uitbraak van coronavirus voorspeld of gepland?

Zes weken voordat het coronavirus uitbrak in Wuhan (China), hield het World Economic Forum en de Bill en Melinda Gates Foundations een simulatie-oefening voor een ‘eventuele’ uitbraak van een wereldwijde pandemie. De simulatie betrof de wereldwijde uitbraak van het … coronavirus! Toeval of complot? Een kijkje achter de schermen toont een huiveringwekkende overeenkomst met de actuele nieuwsberichten.

Onderstaande video biedt een kijkje in het Event 201, dat op 18 oktober 2019 plaatsvond in New York. Event 201 is een pandemische oefening op hoog niveau, georganiseerd door het Johns Hopkins Center for Health Security in samenwerking met het World Economic Forum en de Bill en Melinda Gates Foundation.

Dit is buitengewoon fascinerend, omdat deze pandemische simulatie-oefening van het coronavirus plaatsvond ongeveer 6 weken voordat de eerste ziekte van het coronavirus daadwerkelijk werd gemeld in Wuhan, China. Dat is erg ‘toevallig’, als je in dat soort dingen gelooft.

De grootste lobbygroep op het gebied van vaccinaties is de Bill and Melinda Gates Foundation. Deze organisatie werkte niet alleen mee met de pandemische simulatie van een coronavirus-uitbraak, maar financierde heel ‘toevallig’ ook het bedrijf dat het patent op het coronavirus bezit. Tevens zijn ze betrokken bij de productie van een nieuw coronavaccin. Je moet wel een enorme toevalsdenker zijn om daar geen complot achter te zien.

Johnson & Johnson was een van de partijen aanwezig bij de pandemische oefening Event 201, waarbij een pandemische uitbraak van het coronavirus gesimuleerd werd. Ze zijn ‘toevallig’ ook betrokken bij de productie van een nieuw vaccin.

Dit videoverslag toont beelden van wat er tijdens dit Event 201 plaatsvond. Deze pandemische oefening werd bijgewoond door leden van de nood-epidemie-raad, bestaande uit vertegenwoordigers van grote banken, de VN, de Bill and Melinda Gates Foundation, Johnson & Johnson, logistieke krachtpatsers, de media, alsook functionarissen van de CDC van China en Amerika, om er maar een paar te noemen.

De aanval op de onafhankelijke media

Deze simulatie bevat ook gefingeerde nieuwsrapportages inclusief fictieve statistieken die speciaal voor deze oefening zijn gemaakt — houd dat in je achterhoofd wanneer je de beelden bekijkt, omdat ze griezelig lijken op de nieuwsberichten die we momenteel zien over de ‘echte’ uitbraak van het coronavirus.

Achter elk vaccinatiebeleid zit een (verborgen) agenda. Wellicht impliceert de naam van het virus de diepere betekenis erachter. De occulte betekenis van ‘corona’ is het versluieren van de kroon chakra. Dat zou een middel zijn om de wereldwijde ontwaking van de mensheid tegen te gaan.

Tijdens de simulatie-oefening sprak men uit dat deze nood-epidemie-raad de anti-vaccinatiebeweging en onafhankelijke media als een enorm obstakel ervaart om hun beleid uit te voeren. Men spreekt over ‘fake news’, maar bedoelt hiermee alle berichten die een alternatief standpunt bieden voor het officiële standpunt van de wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en organisaties zoals het RIVM. Hieruit blijkt niet alleen de kracht van de alternatieve media, maar ook dat de pandemie-oefening direct verband houdt met de vaccinatieagenda.

De coronavirusuitbraak na jaren van voorbereiding

Het coronavirus brak heel ‘toevallig’ uit in de stad Wuhan, waar het enige laboratorium in China staat waar men aan het onderzoek van dat virus werkte. «Voorafgaand aan de heropening van het lab in januari 2018, waarschuwden bioveiligheidsexperts en wetenschappers uit de Verenigde Staten uitdrukkelijk “dat een SARS-achtig virus kon ontsnappen”, ongeveer op dezelfde manier als het SARS-virus meerdere keren uit een lab in Beijing was ontsnapt. (…) in heel China is het Wuhan National Biosafety Laboratory de enige plaats om de meest dodelijke, meest virulente, snelst verspreide ziekteverwekkers bij de mensheid op te slaan en ermee te experimenteren.» (uit Medium.com: Coronavirus 2019-nCoV, deel 1: communistische cover-up of pandemisch biowapen van massavernietiging?)

Wuhan National Biosafety Laboratory, het enige P4-laboratorium in China, met hoofdkantoor aan het Wuhan Institute of Virology.

Professor Zhengli had de leiding over het onderzoek naar het coronavirus. Op 31 oktober 2019 publiceerde ze het rapport “Filovirus-reactieve antilichamen bij mensen en vleermuizen in Noordoost-India impliceren zoönotische overloop”. Een van de conclusies in het rapport: «Onze resultaten duiden op circulatie van verschillende filovirussen in vleermuizen en de mogelijkheid voor overdracht van filovirussen van vleermuizen naar mensen. Filovirussen, inclusief ebolavirussen en marburgvirussen, zijn pathogenen met epidemisch potentieel.»

Vreemd genoeg was dit onderzoek gefinancierd door het Amerikaanse ministerie van Defensie, het Amerikaanse ministerie van Defense Threat Reduction, US Biological Defense Research Directorate van het Naval Medical Research Center, en het Department of Atomic Energy van de regering van India, en uitgegeven door een microbioloog in dienst van het US Center for Disease Control (CDC), zeg maar de Amerikaanse RIVM.

Het Defense Threat Reduction Agency is een bureau binnen het Amerikaanse ministerie van Defensie en het officiële Combat Support Agency is voor het tegengaan van massavernietigingswapens. Waarom zouden ze dit project financieren? Zou het kunnen dat deze coronavirussen met filovirus-reactieve antilichamen worden bewapend? En wordt dit door de mens gecreëerde virus nu als biowapen ingezet?

Kan een dergelijk virus daadwerkelijk worden gebruikt als massavernietigingswapen? Toxicoloog Dr. Joe acht het heel waarschijnlijk dat het coronavirus een biowapen is, omdat het zich niet gedraagt als een typisch natuurlijk virus dat van dier naar mens is overgeslagen. De besmettingsgraad van dit nieuwe virus is vele malen hoger. Dit alles riekt naar een enorm vuil spelletje waarbij met opzet een pandemie wordt gecreëerd of minstens wordt gefingeerd.

Het coronavirus is een kunstmatig gecreëerd virus waarop patent is aangevraagd door het Pirbright Institute, dat gefinancierd wordt door de Bill and Melinda Gates Foundation. Dezelfde organisatie die ook betrokken is bij de productie van het coronavaccin. In die zin zou men het gepatenteerde coronavirus moeten beschouwen als een biologisch wapen dat nu tegen de mensheid wordt gebruikt, om daarmee een wereldwijde vaccinatie af te dwingen. Bill Gates heeft zich in het verleden openlijk uitgelaten over zijn doelstelling om vaccinaties te gebruiken om de wereldbevolking terug te dringen. Daaruit concludeer ik ook dat het te introduceren coronavirus wel eens het paard van Troje zou kunnen zijn.

Pandemie of hoax?

De corona-epidemie is niet de eerste dreiging van een pandemie die door de mainstream media wordt gehypt om mensen massaal aan te sporen zich te laten vaccineren. Eerder zagen we de dreiging van: SARS, de vogelgriep, varkensgriep, MERS, Zika, en het Ebola-virus. Volgens Jon Rappoport is het coronavirus het zoveelste voorbeeld van een nep-epidemie. Dat wil overigens niet zeggen dat er in de regio Wuhan geen echte slachtoffers vallen. Het is echter nauwelijks te verifiëren.

De mainstream media heeft zich zo vaak schuldig gemaakt aan het rapporteren van valse vlag aanslagen die achteraf in scene gezet bleken te zijn. Denk aan de nep gif-aanval in Syrië. De social media is in China aan strenge banden gelegd, waardoor de lokale bevolking nauwelijks in staat is om een eerlijk verslag van de situatie ter plaatse te delen met de rest van de wereld. Wanneer de berichten over afgesloten steden waar het openbare leven zo goed als stil ligt wel degelijk kloppen, dan is de situatie wel heel ernstig.

In het artikel “Wat verbergen de Chinezen in Wuhan?” legt Jon Rappoport het verband tussen een eerdere protestbeweging in de stad wegens gezondheidsproblemen door de vervuilende industrie en de behoefte van de Chinese overheid om dit protest in te dammen. De gezondheidsproblemen betreffen heel toevallig specifiek longaandoeningen en aantasting van het immuunsysteem. Zaken staan zelden op zichzelf; een verzwakt immuunsysteem vergemakkelijkt het krijgen van een longaandoening.

Extreme maatregelen in het eindspel

Desondanks lijken de gebeurtenissen in Wuhan niet uitsluitend een Chinese kwestie. De bemoeienis van allerlei Amerikaanse agentschappen en de betrokkenheid van de Bill en Melinda Gates Foundations evenals de World Ecocnomic Forum wijzen op een Deep State operatie. De Deep State opereert niet binnen landsgrenzen, maar gebruikt het hele wereldtoneel als hun speelveld.   

Een biologische aanval kan gebruikt worden om een andere wereldspeler onder druk te zetten, bijvoorbeeld om een bepaalde deal veilig te stellen. Dat is ook de mening van Benjamin Fulford. Daarnaast zal het gebruikt worden om de agenda van ‘verplichte vaccinaties’ er door te drukken. Het kan eveneens fungeren als een afleidingsmanoeuvre voor andere zaken. Waarschijnlijk zijn al deze zaken van toepassing en sluit het ene het andere niet uit. Volgens Thomas Williams* is de Deep State behoorlijk in paniek door de grote verschuivingen in de financiële wereld. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Bovendien wordt deze wereld geregeerd door een stel psychopaten.

*) De samenvatting van Thomas William’s radioshow Truth, Honor & Integrity is enkele dagen eerder beschikbaar voor Patreon-steunleden. Vanaf zaterdagochtend kunnen ook anderen deze samenvatting lezen.

De vaccinatie-agenda van de globalisten

Het blijft hoe dan ook van cruciaal belang om elke valse vlag aanslag — of het nu gaat om een terroristische aanslag, gifaanval of biologische aanval — zo snel mogelijk te ontmaskeren voor wat het is. Zeker nu we steeds minder kunnen vertrouwen op de gecontroleerde propaganda media. Deze behartigen slechts de belangen van de globalistische agenda, zoals de Wereldgezondheidsorganisatie die aangestuurd wordt door de farmaceutische industrie.

Door deze belangen bloot te leggen kunnen mensen een eerlijke afweging maken of ze straks wel of niet mee willen gaan in een zoveelste vaccinatieprogramma vanwege een zoveelste pandemiedreiging. Want met de enorme belangen vanuit de farmaceutische industrie en de wens van de globalisten om de controle te houden én de wereldbevolking terug te dringen, moeten we er rekening mee houden dat een vaccin allesbehalve veilig is.

Bill Gates speelt daarin een hele dubieuze rol. Zo was hij eerder betrokken bij massale vaccinatieprogramma’s in de Filipijnen waar in een gebied dat jarenlang poliovrij was, na de poliovaccinatie plotseling weer een enorme toename van het aantal poliogevallen gemeld werd.

Vooralsnog is het vooral belangrijk om het hoofd koel te houden, je immuunsysteem een boost te geven en je vooral niet te laten leiden door angst. Want angst blijkt altijd een slechte raadgever …

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Artikelen door mij geschreven mogen alleen 1:1 elders gepubliceerd worden mits de auteur Ella Ster* duidelijk bovenaan of onderaan het artikel staat vermeld. Daarnaast moet er onderaan de vermelding staan: “Bron: www.ellaster.nl”

Wil je reageren?

Je mag hieronder je reactie plaatsen. Reacties worden gemodereerd en het kan enige tijd duren voordat deze online verschijnen. Alleen respectvolle reacties die bijdragen tot een zinvolle discussie worden toegelaten. Hou het wel kort en to-the-point. Maximaal ± 250 woorden.

Door het plaatsen van een reactie onder een artikel laat je bepaalde gegevens achter op ellaster punt nl. Lees in onze privacyverklaring hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Ella Ster

© Ella Ster

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 12 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

“Er gaan straks doden vallen!”, zeggen Agenten & ME-ers…
12 april 2021
Wie had dit gedacht tien jaar geleden. Wat een land is di...
Is het coronavirus gevaarlijk?
11 april 2021
Inderdaad
‘Long Covid’ geen reden voor coronamaatregelen
11 april 2021
Allemaal Q-koorts xD
Willekeurige partner