De wereld hoorde begin januari 2020 voor het eerst over een nieuw coronavirus, met meldingen van een vermeende nieuwe longontsteking-achtige ziekte die zich over Wuhan, China, verspreidde. De wereld wist echter pas in februari 2020 van Covid-19, omdat het pas op de 11e van die maand was dat de Wereldgezondheidsorganisatie de nieuwe coronavirusziekte officieel Covid-19 noemde.

Dus als dit de officiële waarheid is, waarom blijkt uit gegevens van de Amerikaanse regering dat het Amerikaanse ministerie van Defensie (DOD) op 12 november 2019 een contract heeft gegund aan Labyrinth Global Health INC. voor ‘COVID-19 Research’, ten minste een maand? vóór de vermeende opkomst van het nieuwe coronavirus, en drie maanden voordat het officieel Covid-19 werd genoemd?

De schokkende bevindingen houden daar echter niet op. Het in november 2019 toegekende contract voor ‘COVID-19-onderzoek’ zou niet alleen plaatsvinden in Oekraïne, het was in feite onderdeel van een veel groter contract voor een ‘programma voor biologische dreigingsvermindering in Oekraïne’.

Bronnen: THe Expose
Website van de bron!