Brengt de Zwitserse bevolking het World Economic Forum in juni een grote slag toe?

Na een landelijke campagne zijn Zwitserse actievoerders erin geslaagd om een referendum af te dwingen over het beĂ«indigen van de verwoestende coronamaatregelen van de overheid. Een succesvol referendum zou een grote slag toebrengen aan de extremisten van het World Economic Forum in het Zwitserse Davos, die al vanaf het begin van de vermeende ‘pandemie’ aansturen op het stilleggen van de wereldeconomie, schrijft 21st Century Wire.

Mensen verzetten zich onder meer tegen de manier waarop de overheid ‘slecht geteste vaccins opdringt’. In juni zou het referendum worden gehouden. Afgelopen maand werd een petitie met bijna 90.000 handtekeningen ingediend, bijna het dubbele van de benodigde 50.000.

zwitserland

Gevaarlijk, onethisch en onnodig

De coronawet die vorig jaar september in Zwitserland is aangenomen, zet kwaad bloed bij veel Zwitserse burgers. Die wet is volgens de campagnegroep Vrienden van de Grondwet ‘gevaarlijk, onethisch en onnodig’.

Bestuurslid Christoph Pfluger zei tegen de Financial Times: “Wij zijn van mening dat de regering de pandemie gebruikt om meer controle en minder democratie in te voeren.”

Eerste en misschien wel het enige land

“De langetermijnproblemen die ontstaan als gevolg van een dergelijke benadering zullen groot zijn. Wij zijn een beweging die zegt dat je geen crisis kunt managen zonder inspraak van het volk. Je kunt niet regeren zonder het volk,” vervolgde hij.

Pfluger zei dat Zwitserland het eerste en misschien wel het enige land zal zijn dat zijn burgers laat stemmen over de coronabeperkingen. Hij zei verder ‘verbaasd’ te zijn over de hoeveelheid steun van vrijwilligers.

[Zero Hedgevia21st Century Wire]

 

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 25 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers