Het toekomstige Europa

Volgens een prognose van de Verenigde Naties is de huidige  wereldbevolking van 7,77 miljard in 2050 tot 9,7 miljard toegenomen. Het overgrote deel van de stijging geschiedt in Afrika, waar de bevolking meer dan verdriedubbeld.

Tegen het jaar 2100 is de bevolking van Afrika volgens de prognose vrijwel vervierdubbeld. In Europa zal de bevolking afnemen en in andere delen van de wereld matig verhogen.

Afrika is rijk aan kostbare grondstoffen en ten zuiden van de Sahara is de grond uiterst vruchtbaar, men zou geen enkel probleem moeten hebben om zijn bevolking te voeden. Het is geen oplossing om een paar miljoen Afrikanen te ontvangen die om verschillende redenen naar Europa willen, en er nog honderden miljoenen van hen in het kielzog samen met de chaos uit deze MENA-landen komen. Het enige resultaat is dat Europa als Afrika gaat worden.

Massamigratie is veel destructiever dan de Tweede Wereldoorlog

Iedereen is getuige geweest van de enorme migrantenstroom de afgelopen jaren, en voor dit jaar zijn er nog veel meer onderweg.

De bevolking in Afrika is iets meer dan een miljard en in het Midden-Oosten om en nabij 1,5 miljard. De EU heeft ongeveer 500 miljoen mensen en in geheel Europa om en nabij de 700 miljoen.

Zie je de toekomst voor je? Wat denk wat er gebeurt aan het eind van deze eeuw als Afrikanen en Arabieren gegroeid zijn tot een bevolking van 4-5 miljard en er nog steeds chaos in die landen is?

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner