Hoe dankzij de #corona test de pandemie nooit meer stopt

We laten twee onderzoekers/medici aan het woord die uitleggen op welke manieren er met de corona testen gemanipuleerd kan worden. Leg deze kennis naast de wetenschap dat per 1 juni in ons land bijna twee keer zoveel getest zal gaan worden. Dan blijft er maar een conclusie over.

Met ingang van 1 juni kunnen er per dag 29.000 mensen getest worden op corona, zo meldt het RIVM op haar website. Met de zogenaamde PCR (polymerase chain reaction)-test wordt bekeken of je besmet bent. Dit is de meest gebruikte test, die aangeeft of er genetisch materiaal (RNA ribonucleic acid) van het virus in neus- of mondholte zit. Met een wattenstaaf wordt daarom een uitstrijkje genomen uit de neus en keel.

Sinds de negentiger jaren wordt de PCR-test steeds meer gebruikt. Kary Mullis ontving de Nobel prijs hiervoor. Het is een methode die miljarden kopieën maakt van een specifiek DNA sample. Hierdoor wordt het groot genoeg om te kunnen bestuderen.

De Canadese onderzoeker Crowe, met een graad in biologie en wiskunde, geeft openheid van zaken over de test.
(zie bron)

Hij zegt dat het eigenlijk een techniek is om iets te fabriceren. Je start met een kleine hoeveelheid DNA en tijdens iedere cyclus verdubbelt het aantal. Zodat wanneer je 30 cycli uitvoert je miljarden keren meer materiaal hebt dan bij het begin.

Vervolgens verbinden ze een fluorescerende molecuul aan het RNA tijdens de productie. Ze sturen licht van een bepaalde golflengte en ontvangen een antwoord in de vorm van licht in een andere golflengte. Op deze manier meten ze de hoeveelheid licht die terugkomt. Dit is de manier om te meten hoeveel RNA er is.

Crowe ontdekte in een onderzoek dat er 37 cycli uitgevoerd zijn. Als je niet genoeg licht gemeten hebt na 37 cycli dan ben je negatief, dus besmet. In een ander onderzoek werd echter uitgegaan van 36 cycli. Slechts twee onderzoeken beschreven welke grenzen ze hanteerden. Daarom denkt hij dat het heel goed mogelijk is dat verschillende landen andere grenzen gebruiken. Landen kunnen de grenzen zelfs zodanig vaststellen zodat het aantal besmettingen stijgt of daalt!

Dr Wodarg schrijft op zijn website dat met het aantal opgevoerde SARS-CoV-2 PCR testen ook het aantal positief op covid geteste mensen zal toenemen.

Daarnaast wijst Duits onderzoek uit dat het fout positief percentage van gebruikte PCR-testen minstens 1,4 %.

Een test met een fout positief percentage van 1,4%, dus 1,4% verkeerd als besmet aangemerkt, betekent dat in een kerk met 200 gelovigen dat er ongeveer 3 (2,8) ten onrechte als covid-geïnfecteerd aangewezen worden. Hierdoor dreigt de hele gemeente in quarantaine te moeten gaan. Daar komt dan nog bij dat een virusdetectie niets zegt over het risico dat deze mensen ook ziek zullen worden.

Wodarg schrijft:”Zelfs als er geen SARS-CoV-2 virusinfectie in Duitsland zou voorkomen en alle mensen zouden worden getest dan zouden er toch 1.148.000 covid besmettingen zijn. Men heeft bij zulke testen zelfs geen virus meer nodig om de bevolking schrik en angst aan te jagen. Het is slechts nodig om voldoende vaak die dure nietszeggende testen te gebruiken. En omdat men met deze testen veel geld kan verdienen is het zeer waarschijnlijk dat dit ook gebeurt.”

“Als het testen op deze manier doorgaat kan de wereld zich op eindeloze pandemieën instellen. De werkelijke veroorzaker van deze pandemie is dan niet een micro organisme, maar voortschrijdende blindheid van de verantwoordelijke wetenschappers, journalisten en politieke beslissers.”

Bron: www.wodarg.com

Crowe ontdekte mogelijkheden voor manipulatie met de test en Dr Wodarg schrijft dat meer PCR-testen ook meer positief op covid geteste mensen zal opleveren. Dat betekent voor ons land dat per 1 juni, wanneer GGD’s bijna twee keer zoveel mensen gaan testen, er meer covid besmettingen “ontdekt” kunnen worden.

Of anders gezegd, als de bevolking zich niet braaf houdt aan de coronaregels, dan is het logisch dat er weer een uitbraak van het virus komt. En dat is volgens beide deskundigen niet zo moeilijk te regelen.

De regering kan de besmettingscijfers dus blijven gebruiken om op ieder gewenst moment de dreiging van een nieuwe uitbraak levendig te houden en de bevolking in een ijzeren greep van angst en paniek.

Op deze manier is het geen kunst de 1,5 meter te vestigen en nooit meer terug te keren naar het pre-coronatijdperk. Rutte zal in ieder geval de geschiedenisboeken ingaan als de leider van het coronakabinet dat Nederland voor eens en voor altijd op de knieën kreeg. Zonder slag of stoot en uitsluitend met hulp van de trouwe massa media.

robvellekoop

© De lang mars

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 17 augustus 2022

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers