Hoe stom kan je zijn tweede golf in de VS is nu wel zeker zie hier waarom!

The New York Times markeert vanmorgen ongeveer 100.000 Amerikanen dood door de nieuwe pandemie van het coronavirus, nu staten weer opengaan voor zaken.

covid

Het aantal gevallen van COVID-19 in North Carolina neemt nog steeds toe. https://covid19.ncdhhs.gov/dashboard/cases

Net ten westen van de Mississippi komt dit nieuws uit Missouri :

Een kapper uit  Missouri  stelde mogelijk meer dan 90 klanten en collega’s bloot aan  coronavirus  na een week naar het werk te zijn gegaan met symptomen van de ziekte, hebben ambtenaren gewaarschuwd.

Gezondheidsfunctionarissen in Springfield, 200 mijl ten zuidwesten van St Louis, gaven een waarschuwing om mensen te informeren dat ze mogelijk werden blootgesteld aan Covid19 als ze tussen 12 mei en afgelopen woensdag de Great Clips salon bezochten.

Ze zeiden dat de stylist, die niet is genoemd, positief was getest op coronavirus en dat hij tijdens het reizen besmet zou zijn geraakt.

‘De persoon en zijn klanten droegen gezichtsbedekkingen. De 84 klanten die mogelijk rechtstreeks worden blootgesteld, worden door de gezondheidsafdeling op de hoogte gebracht en krijgen tests aangeboden, evenals zeven collega’s, ‘zei de gezondheidsafdeling van Springfield-Greene County in een verklaring.

Elders in Missouri is dit weekend van Memorial Day PAR-TAY tijd:

Lees ook:  Zwitserse Pastor roept op tot de moord op Trump

Zelfs als het aantal sterfgevallen in Noord-Carolina afneemt, meldde het hoofd van het ministerie van Volksgezondheid en Human Services van de staat op zaterdag ” een opmerkelijke en zorgwekkende toename ” in nieuwe gevallen van coronavirus. De staat registreerde de ” hoogste COVID-19-gevallen van één dag die werden gemeld met 1107 extra gevallen “, net zoals de staat zijn restaurants opende voor binnen dineren onder fase 2 van het plan van de gouverneur. Maskers zijn niet vereist.

Hier in de beerput van Sin zijn de toeristen terug:

En dus blijft dit stukje van ” Waiting for the Electrician or Someone Like Him “, een komediealbum van Firesign Theatre (1968), in mijn hoofd blijven terugkomen. “Beat the Reaper” is een spelshow waarin de deelnemers ziekten moeten diagnosticeren waarmee ze zijn geïnjecteerd. Onze hoofdpersoon heeft verloren na het oplopen van ‘de pest’. Terwijl de pest de stad overspoelt, speelt een taxiradio:

… in een enorme verkeersstop als het sterftecijfer blijft stijgen. En laten we nu naar de rand van de rivier gaan en Charles B. Smith. 

Ed, het is hier een geweldige scène. Net als lemmingen, wacht de menigte op de kust, fakkels laaiend, terwijl de lange rij gehulde begrafenisvlotten lui in zicht komt, grote zwarte kaarsen flikkeren aan roer en achtersteven. De opwinding is aanstekelijk … en dat geldt ook voor de vrijwilligers van het Zwarte Kruis die van familie op familie overgaan en af ​​en toe pauzeren om het hoofd van een kind aan te raken. Ik wou dat ik het kon … maar ik kan het niet. stom stom stom.


Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 21 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner