Hongaarse kolonel László Földi over Hanau: “Er is een verborgen burgeroorlog in Duitsland”

“Er is een verborgen burgeroorlog in Duitsland omdat de Duitsers op aanvallen van jihadisten reageren met zelfbescherming”, zegt László Földi, Hongaarse kolonel en voormalig inlichtingenofficier van het Hongaarse ministerie van Binnenlandse Zaken.

László Földi, Hongaarse kolonel en voormalig inlichtingenofficier van het Hongaarse ministerie van Binnenlandse Zaken, uit zich kritisch over de situatie in Duitsland met betrekking tot de gewelddaad in Hanau. Dit schrijft het Hongaarse persbureau MTI.

De voormalige operationeel directeur van het Hongaarse ministerie van Binnenlandse Zaken verklaarde over Hanau op vrijdag 21 februari op de Hongaarse staatstelevisie M1:

“De reflex voor zelfbescherming is ontstaan omdat de migratie de normale wereld van de Duitsers heeft vernietigd.

Migratie in Duitsland heeft een bijzondere vorm. In alle West-Europese landen zijn migranten in de grote steden verschenen. Om dit te voorkomen heeft de Duitse regering besloten om de massa’s te verdelen, legaal of illegaal. Dus zelfs in de kleine steden verschenen ze plotseling”, zei Földi.

Földi ziet het probleem dat in de kleine steden het normale leven van de inwoners hierdoor werd verstoord. “Omdat de migranten niet eens Duits spreken, en ze denken echt anders”. Het leven van de lokale bevolking werd hierdoor volledig op zijn kop gezet, ging de voormalige officier verder.

Hanau: Migranten worden vergeven, Duitsers niet

De voormalige inlichtingenofficier zegt verder dat de Duitse regering meteen “terrorist” schreeuwt als de daad extreemrechts is. Maar als de migranten de daders zijn, zegt hij, zijn ze vergeven. Naar zijn mening zal de Duitse samenleving deze situatie niet langer tolereren.

Politici nemen geen verantwoordelijkheid voor de situatie en beschouwen iedereen als fascisten die wensen dat het leven hetzelfde is als voor de migratiegolf in 2015, voegde Földi eraan toe. Maar dit zijn slechts “aanhangers van de normaliteit”.

De gespreksleider van het programma “Ma Reggel” (Deze Ochtend) stelde de vraag: “Is dit niet het antwoord van de maatschappij op deze situatie, waarom de AfD steeds groter wordt?” Földi antwoordde: “Ja. Ze worden afgeschilderd als een fascistische partij, wat absolute onzin is.”

“Fascisme betekent het ontkennen van iets dat bestaat en het creëren van iets compleet nieuws. Maar ze willen terug naar de toestand voor de verandering. Ik zou dus zeggen dat het normale eigenlijk de politiek en de filosofie van AfD is. AfD zal op de lange termijn succesvol zijn omdat ze denken wat de mensen willen.

Als je voor 2015 een toerist in Duitsland was en ergens wilde overnachten, zocht je geen hotels in de grote steden. Je ging van de snelweg af en zocht een herberg in een kleine stad. De sfeer was gewoon aangenaam. Er waren geen deuren of poorten op slot. Ze hadden daar gewoonweg geen reden toe – iedereen kende iedereen, iedereen ging aan de slag en iedereen was gelukkig. En dat is wat er is veranderd”, legde László Földi uit.

Ungarischer Oberst László Földi zu Hanau: „Es gibt einen versteckten Bürgerkrieg in Deutschland“

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 22 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner