Hoofdredacteur Duits magazine: Dag van de Vrijheid in Berlijn was een van grootste demonstraties ooit

Social media meme over de glasharde leugens van de Duitse mainstream media, die hun lezers- en kijkersaantallen de afgelopen jaren mede om deze reden al fors zagen teruglopen. (6)

Duitsers woest op media en overheid, die het over 20.000 ‘extreemrechtsen’ hadden, terwijl journalisten ter plekke minimaal 500.000 tot 1,7 miljoen gewone burgers zagen, die massaal ‘Verzet! Verzet! Vrijheid! Vrijheid!’ scandeerden

Wordt het Duitse volk dan toch wakker, en komt het eindelijk opstand tegen het DDR 2.0 regime van Angela Merkel? Misschien nog wel erger dan in Nederland laten de Duitse mainstream media zich gebruiken als kritiekloze propagandakanalen van de overheid, en spugen dagelijks een eindeloze stroom fake corona news over de burgers heen. Veel inwoners van het voormalige Oost Duitsland herkennen wat er gaande is maar al te goed; zij herinneren zich nog hoe ‘vrij en veilig’ het leven was onder het socialisme, en zien tot hun schrik dat dezelfde onderdrukking weer aan het terugkeren is. De hoofdredacteur van het magazine Compact zegt wat velen al vermoedden, namelijk dat het aantal deelnemers aan de ‘Dag van de Vrijheid’ in Berlijn afgelopen zondag minstens 500.000 bedroeg. De online editie had het zelfs over 1,3 miljoen deelnemers, waarmee het ‘een van de allergrootste demonstraties sinds 1945 was.’

Journalisten en veel andere burgers schrijven op internet dat ‘20.000 het aantal van de MM (mainstream media) is. Mensen die erbij waren schatten het aantal tussen minimaal 500.000 en maximaal 1,7 miljoen.’ De luchtbeelden die de media uitzonden, focusten zich opzettelijk enkel op een klein gedeelte van de demonstratie, en/of filmden alleen het eerste uur, toen veel mensen nog onderweg waren (6). ‘De waarheid is dat de demonstratie veel groter was, helemaal tot aan de Siegessäule, in de Tiergarten, en in de binnenstad. Volgende keer nemen wij drones mee om het zelf te laten zien,’ verklaarde een lid van de redactie van het onafhankelijke Journalistenwatch.

Een van allergrootste naoorlogse demonstraties

Iemand berekende op grond van de beelden dat als het er inderdaad maar 17.000 waren geweest, iedere deelnemer 18 vierkante meter ruimte om zich heen moet hebben gehad, dus zoveel als een kleine woonkamer. De deelnemers hielden zich echter niet aan de even zinloze als absurde social distancing en mondkapjes maatregelen, waar zij juist tegen protesteerden, en stonden daarom dicht op elkaar. Het werkelijke aantal deelnemers zou daarom minimaal 1 miljoen zijn geweest. (1)

De grootste naoorlogse demonstraties in Duitsland vonden tot nu toe plaats op 17 juni 1953, toen in de voormalige DDR op meerdere plaatsen demonstraties en stakingen uitbraken, waar tussen de 400.000 en 1,5 miljoen mensen aan deelnamen. Deze beginnende volksopstand werd keihard door het leger neergeslagen. Op 4 november en 6 november 1989, pal voor de val van de muur, vonden in Oost Berlijn en Leipzig massa demonstraties plaats met respectievelijk 200.000 en 500.000 deelnemers. (2)

‘Media deel van het socialistische complot tegen het volk waarmee hun toekomst wordt vernietigd’

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong, die heel veel contacten in Duitsland heeft, schrijft dat ‘dit meer van hetzelfde is om te proberen de mensen te overtuigen dat alleen gestoorde randfiguren het niet met de lockdowns eens zijn. Ze lijken te denken dat als ze de impact van deze lockdowns maar blijven bagatelliseren, de mensen het zullen vergeten. Wat ze missen is dat de toekomst van de mensen wordt verwoest, omdat enorme aantallen banen en bedrijven worden weggevaagd.’ (3)

De media verketterde de deelnemers van de Dag van de Vrijheid als ‘extreemrechtse radicalen’ en ‘Nazi’s’, maar alle beelden laten zien dat het om 99,9% gewone burgers ging. ‘Oma en opa, mama en papa, broer en zus, kinderen, volwassenen en ouderen – iedereen wil een einde aan de corona maatregelen, en riep ‘Verzet! Verzet! Verzet! Vrijheid! Vrijheid! Vrijheid!’

‘De pers is duidelijk onderdeel van het complot tegen het volk, want ze berichten alleen over de stijging van het aantal besmettingen, dat enkel wijst op groepsimmuniteit, en niet over het (zeer lage) aantal doden.’ Ze negeren compleet dat deze aantallen vergelijkbaar zijn met een milde seizoensgriep. ‘Ze blazen het op tot iets dat velen doodsbang heeft gemaakt. Het is gewoonweg schandalig dat ze het erop doen lijken alsof iedereen dood kan gaan. Er zouden aanklachten moeten worden ingediend tegen de media voor het opzettelijk geen verslag doen over de waarheid.’ (4)

‘Deze desinformatie campagne tegen het volk is enorm, en is dus niet beperkt tot de Verenigde Staten. Hun doelstellingen zijn duidelijk: dit is de socialistische revolutie op herhaling, en ze zijn bezig om ieder verzet te onderdrukken.’ (5)

Xander


(1) Journalistenwatch
(2) Compact Online
(3) Armstrong Economics
(4) Armstrong Economics
(5) Armstrong Economics
(6) Michael Mannheimer


Zie ook o.a.:

02-08: ‘Duits gemeenteraadslid klapt uit de school: Volgende lockdown rond 30 augustus en duurt maanden’ (/ Massale opkomst Dag van de Vrijheid in Berlijn)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 22 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner